do you get a little kick out of beeing small-minded?

HERREGUD, verden min gruset i fem minutter. Jeg gjorde en feil og så ble hele supermarieimperiet helt hvitt. SÅ DERE DET?!?! Nei, men det gikk bra.Bilder fra i dag. Har en tendens til å havne på åkeren når jeg er på vei til tannlegen. Vetikke. Null hull, litt tannstein og visdomstenner. Slapp til og med pupp i øret :- ) Der jeg lå med noe ala tamponger i munnen og en ivrig tannlege hengende over munnen min, ringte alarmen på mobilen min på bordet rett ved. Tannlegen spådde høylytt at det var alarm for å huske tannlegetimen, og jeg nikket fornøyd. Lykkelig uvitende om at «TANNLEGEDRIT!» lyste og blinket over hele skjermen. Hadde selvfølgelig glemt at jeg hadde lagret det som DET. :- )

Ellers i dag, måpte jeg to ganger på jobb. To kunder ga meg 100 i driks. Altså 100 i driks er MYE. :- O Jeg ble asbjørnsen i ansiktet og mo i knærne. Hehe, asbjørnsen og moe. :- ) Også måpte jeg en tredje gang også, da jeg fikk gå hjem 8 i stedet for 11 på kvelden. Ble så glad at jeg kjørte rett ut til mormor og bestefar, for å spise banan og få litt fanta uten sukker. <3 Spontan. Denne godt-driksede dagen gjorde at jeg fikk lyst til å gi tips til kassadama på Kiwi, til og med, bare fordi hun var så glad der hun satt.

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN DA. Klikk her for å komme dit.

Også har jeg faktisk, tro det eller ei, satt en dato for å gi bloggadressen til mamma og pappa. 10. Januar. Go figure.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *