bill from hell

Jeg jobbet sent i dag, så jeg rakk å fylle passasjersetet med handleposer etter en tur i Østfoldhallen før jobb. (=Shopping..) Hvorfor ikke kundene bare gir meg klær i stedet for driks er ubegripelig.

Jeg tror satan selv er ute etter meg. I dag printet jeg nemlig en regning med totalbeløpet 666 på. I morgen blir sikkert øynene mine svarte mens Lucifer og gjengen tar over kroppen min. Næh, jeg ser ikke på filmer i det hele tatt faktisk..

Ååh, jeg er sikker på at jeg lo en hel time for meg selv i stad. Jeg sto og tørket av et bord i det tomme lillerommet i restauranten, da en kunde kom gående inn med hendene i lomma. Så bøyde han seg ned og kikket inn i lekerommet (som er et åpent rom midt i resturanten); «Er det her det er toalett?» Så humret han litt, smilte og gikk videre inn på herretoalettet. Jeg elsker sånne kunder! HUMOR, sier jeg. HUMOR <3 Jeg tørket videre mens jeg smilte litt til og så for meg at mannen faktisk prøvde å gjøre sitt i lekerommet. :- )

Nå skulle jeg egentlig fortelle dere den morsomme tekstmeldingseansen mellom meg og min mor i stad også, men når jeg tenker meg om så kommer dere ikke til å le av den uansett så jeg lar være.

Dere dør sikkert etter å vite hva jeg kjøpte i dag, men jeg ligger og nyser nå, så det får vente. Kanskje i morgen, før jeg drar til tannlegen og får pupp i øret. Det er bokstavelig talt altså, den jævla tannlegen plasserer ALLTID puppen sin i øret mitt. Samma det, jeg skal snart slå opp med henne allikevel.

Kjøpte ialllfall nye solbriller i dag:


Sint jente!

Jeg tror jeg snart vil ha spørsmålrunde, bare fordi det alltid kommer så dumme spørsmål. Tenk ut noen lure spørsmål til neste innlegg da.

Hahah. Hvorfor klikker hele verden pga en influensa, omdøpt til svineinfluensa? :- ) Flere dør i bilulykker, ta av munnbinda og punkter noen dekk i stedet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *