be proud, baby

Mens hele norge dør etter å vise frem hvor flinke de har vært til å kledd på seg hver dag (ja, jeg sikter til disse ævvtfit-bildene), vil jeg vise frem hvor flink jeg har vært også. Ikke like spennende som sokker, tskjorter og stilongser, men. I dag stod nemlig navnet mitt for første gang på trykk i et magasin :- D

På MANGE sider! Jajajaja. Jeg tisser på janteloven og dedikerer dette innlegget til meg selv. Jeg føler jeg har oppnådd noe, når bildene mine og navnet mitt får plass på 9 sider i et slikt et pent magasin! Alle Fredrikstanere; kjøp =fredrikstad, det nye nr kom ut i dag :- )

Ellers i dag har det bare regnet og jeg har vært på jobb. Hadde jeg blitt servert av meg selv, hadde jeg ærlig talt tipset meg sterkt. Jeg er så sjarmerende der jeg smiler og ler og løper rundt med pizzaer og dispenserdrikke! :- )

Jo, også mens jeg stod og kjøpte magasin av en narkoman selger, følte jeg overfladien ta kontroll igjen. Så jeg måtte buse innom H&M og kjøpe den her:

Får aldri bestemt meg om den er fin eller stygg, men jeg tror den var mest fin, ettersom jeg kjøpte den bevisst. Nei, jeg gjør ikke til ansiktet mitt. Var litt mongo i dag.

Er dere stolt av dere selv, puser? Fortell :- )

GNATT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *