let’s switch shoes

OKEY.

Det her er en sånn dag du bare vil kaste i bakken og hoppe på, mens du river av deg håret og lar øynene bli blodsprengte mens du skriker så høyt at adamseplet faller ganske langt fra stammen, sånn at du umulig kan plukke det opp igjen.

…?

Skulle gjerne hatt et spennende bilde å illustrere dette med, men har ikke lyst til å bli sett hoppende på en torsdag, med hårtuster i hendene, røde øyne og utlagt adamseple. :- )

7 timer konstant stress, ingenting å komme hjem til, sult, hodepine og vonde bein gjør sitt. Det er derfor jeg kaster denne dagen veggimellom mens jeg synger BARN AV REGNBUEN. <3

Jeg er SLITEN!!!!!!!111
I går var jeg så sliten at jeg bare lo, i dag er jeg beyond that.  Derfor er jeg kjempeglad for at Månefestivalen er naboen til peppes pizza de neste 3 dagene. :- ) Det betyr 20947 ganger flere mennesker enn i vanlig rushtid, inn på den LILLE resturanten jeg tjener penger i. (neiii, ikke hore. PIZZAresturant.) Lurer på hvor spennende humøret mitt er i morgen etter jobb, for å ikke snakke om LØRDAG etter jobb, og sist, men ikke minst, søndag! Jeg kommer til å krype gråtende til bordene, med pizzaene i to såre hender og dispenserdrikka på ryggen. (skulle gjerne hatt et bilde for å illustrere dette også!) Vet at det er arbeidslivet og life’s a bitch og at barn i afrika dør osv. Trenger ingen preken. :- ) (apropo barna i afrika, FOR ALL DEL! Gi dem BREDBÅND, før mat og klær. Tenk så mange liv den jævla underhavskabelen kunne redda i penger.)

Okei, gir meg her. Kaster inn trøya, i håp om å få en tvangstrøye tilbake. JA JEG ER LITT SINNSYK (eller sinnsvak om du vil). Det går bra! :- )

tror egentlig jeg bare går å legger meg, jeg.. Eller går en tur. NEI, FOR JEG HAR JO VONDT I BEINA.

Gi meg en klem?

9 kommentarer

 1. KLEM TIL DEG ZUPAHMARIE! you go girl 😀

 2. Jeg ler så jeg griner av innlegget ditt ;D
  Du får vonde strevsomme dager til å bli så morsome,hvertfall når du skriver ;D
  Stor klem til deg da Marie 🙂 Håper dagene blir bedre for deg ^^

 3. Tenk deg hvor mange det er på Ikea som skal ha mat a. Sure kunder, varmt, stress. Ikke noe tips.. Blæææææ.

 4. Sender deg en klem!:) (Du skriver bra!)

 5. STÅ PÅ 😀
  Du kan jo trøste deg med at du har en morsom og fin blogg!

 6. Høres mildt sagt ganske jævlig ut. Får håpe du ikke dør etter dagens arbeidsøkt! Og, så kan du jo tenke at «ei krone her og ei krone der» :))

 7. Du skriver superbra =) Jeg krysser fingrene for at du kommer deg fort gjennom helgen =)

 8. HÆHÆ! Imorra så er du nok død etter jobb. de må bære deg hjem og legge deg i seng.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *