flink jente!! :- D

Jeg må bare formidle hvor dyktig (haha, ordet!) jeg var i dag. I går sa nemlig kjæresten min at han syns jeg burde prøve å ikke være så lat. Så i dag tok jeg motet til meg, og gjorde noe med saken. Jeg satt plantet foran Dr Phil (<3), mens kjæresten surret rundt og gjorde seg klar til jobb. Jeg kastet et blikk inn på soverommet, på Macen som lå på gulvet. Jeg tittet på kjæreste, og så på macen igjen. Gjentok blikk-kastingen et par ganger til. Jeg blunket. Jeg satt og vurderte situasjonen litt til, før jeg bestemte meg for å reise meg opp. «Nå er jeg flink, kjæresten min! Jeg skulle egentlig be deg hente Macen min, men nå henter jeg den selv fordi du sa at jeg skulle bli litt mindre lat, og da skal jeg vise deg at jeg kan være litt mindre lat!» sa jeg stolt idet jeg la de 3 x 2 meterne bort til macen – og tilbake til Dr Phil igjen, bak meg. Bare hyggelig, kjæresten min! :- )

SE HER, bildebevis på at jeg ikke er lat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *