dear mr president.

Når jeg blir president, skal jeg innføre en lov mot å kjøre bil etter å ha kjørt gocart. Det burde vært FORBUDT. Jeg satt meg pent og pyntelig inn i clion (that’s a bilmerke!) til mamma, etter et par runder med gocart. Den første svingen gikk ALT galt. Jeg forventet at bilen skulle ha superbra svinging og være hard på både ratt og gass. Jeg forventet at rekker med bildekk skulle ta i mot meg med åpne armer, uansett hvor jeg svingte. Det skjedde jo ikke. :- ) Neida, jeg kræsjet ikke, men herregud så flaut det var å ha navnskiltet i bakruta på kjøreturen hjem. «Marie» kjørte som en dritt. Det var som bambi på glattisen. Bilen var så altfor mye lettere å svinge og gasse med enn gocarten. Dere vet den følelsen av å ta på seg sko igjen og gå vanlig, etter 3 timer med skøyter på glattisen om vinteren? DEN følelsen, bare gang den med 4 dekk og et ratt. Følte meg direkte amatørish.

OGSÅ!!!! GRATISBUTIKKEN! Herregud, så genialt. Det var med skrekkblandet fryd jeg tok med meg EN ting fra butikken. Uten å betale. Tingen var ikke noe fin, det var bare en stjernesjablong eller noe sånt, men jeg ville bidra med å.. tømme butikken? Bidra med å vise at butikken er genial? Bidra med å stjele uten å stjele? Bidra med å kjøpe uten å betale? NÆ VET IKKE! Morsomt var det iallfall. Alle byer burde få seg en gratisbutikk. :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *