sailing for JULENISSEN

Jeg glemte helt å fortelle dere om det eneste som gjorde sverigeturen innholdsrik! Vi gikk intetanende nedover langs brygga, på vei mot den store iskremen på veggen. PLUTSELIG brøler det HALLELUJA-musikk utover hele Strömstad, og en svær, hvit seilbåt dukker opp fra intet. Akkurat som en annen båt fra en eller annen film, som jeg ikke husker.. Var det Pirates of the Carribean? :- / Båten, iallfall, var kjempesvær og hvit og hadde Hallelujamusikk på full guffe. Den smøg seg innover mot land, og det krydde av mennesker på den. På den hvite bredsiden sto det skrevet «SAILING FOR JESUS» i blått. Herregud, er det ingen som har fått med seg at Jesus GIKK på vannet?! Han seilte ikke! Grip beina fatt, Hallelujamennesker. Det skulle forsåvidt ikke vært lov med sånne båter i det hele tatt. Hvor mye krig hadde det vel ikke blitt i verden om muslimene kom med en sværing båt med teksten «SAILING FOR ALLAH» på. Da hadde Siv Jensen fått slag og Vigrid fått stortingsplass. Men JESUS har vi plass til, hæ? Den påståtte snille mannen fra år 0. Religion er ikke noe for meg, iallfall. (er det nå jeg skal få hatbrev fra en gæærn evangelist igjen? :- ) noen av dere som husker det, fra mbrud.blogg.no-tiden min? Jeg var et råttent egg og allerede død i synd osv.) And really bad eggs..

Vet ikke helt hva det bildet av meg med vinterklær gjør der.. :- ) Yo ho, yo ho, a pirate’s life for me..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *