with you near, I loose my ground

AAAH, Raymond Barone minner seg så fælt om kollegaen min. :- D <33

Starten på dagen ble ganske tøff, der Dr Phil stod og lokket med at billetter til å se han live er GRATIS. :- ( Jævla! Jeg har så lyst til å oppleve han live. «Gratis» blir brått litt dyrt når jeg må ty til fly og hotell OG taxi for å komme frem til studioet. Takk for å ha ødelagt dagen min, mr PSYKOLOG. fu.

Meg og Philip på stranda i Juni. Dypeklo. Hater at han ikke bare satt opp et studio der og da.

Jeg har begynt å glede meg skikkelig til å dra på jobb. Er det normalt? (Åh, her skulle jeg hatt Dr Phil til å svare meg..) Jeg trives nesten for mye blandt mozarella, baby leafs, dispenserdrikke og gebrokkent språk. De er så søte, de jeg jobber sammen med! :- D

Nå er det bare.. noen dager til =fredrikstad kommer ut, med bildene mine. SPENT! Jeg skal også (forresten) ta litt bilder for lokalavisa. Vet ikke helt hva som har skjedd, jeg har jo alltid vært journalisten.. Men forandring fryder, viktig å bytte beite, fiske i ukjent hav, pisse i motvind, og sånt noe, av og til.

Nevn en person dere er superfan av! Min er Dr Phil. Can’t help it.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *