GIR MEG HAKESLEP!!!!

Dere husker kanskje innlegget mitt om etiketene på tomflaskene? Om hvor sterkt motbydelig jeg syns det er å rive de av? At flaskene blir nakne og mister personligheten og ender opp som direkte rølpete? At jeg hatet vennene mine for å ha revet av 75% av alle etiketene på alle flaskene etter bursdagsfesten min? Og at jeg elsket Seher for at hun kjempet hardt for å sette etiketen på igjen etter en badeulykke med en annen flaske noen dager senere? Dere husker kanskje at disse etiketene er en big deal for meg?!

Okei, hold dere fast..

KJÆRESTEN (!!!!!) min rev av! Rett foran trynet mitt, med trass i ansiktet! Herregud. Jeg ble så sint. Hadde vi vært i et ekteskap, hadde jeg søkt om skilsmisse umiddelbart. Sånn oppførsel! Det verste er at innholdet i flaska smakte godt. Jeg drikker aldri av flasker uten etiketter, så jeg tørstet resten av dagen. I den varmen kunne jeg DØDD. Herregud, for en totalt unødvendig ting å gjøre. ÅÅÅRH. :- @

Har forresten funnet ut hvorfor jeg er så tynn. Les her. :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *