ro dere ned!

DERE TRODDE JEG DØDE, ikke sant?!

Jeg gjorde ikke det, jeg bare rakk ikke å skrive «HADE, DRAR PÅ SLOTTSFJELL» i forrige innlegg. Travel jeg vettu, stadig ute å redder verden. :- )

Nå er jeg iallfall trygt tilbake på slottet til kjæresten. I morgen er det meldt regn (MASSE!!) og vi hadde ingen artister vi ville se i morgen, så vi pakket likegodt med oss teltet i kveld og dro til tak over hodet. LITT synd, for da fikk jeg ikke brukt gummistøvlene jeg kjøpte til 399,- kun for festivalen. Nå kan jeg bare kaste de.

Har vært dødsdeilig på Slottsfjell, herlig vær, vi fikk sett det vi ville og ble mette og glade. Har bilder dere skal få danse til, men orker ikke fikle med det nå. Jeg lengter etter tannbørsten bare, egentlig!

Dere er forresten gærne. 5 millioner flere lesere nå, enn før jeg dro. Overdriver aldri. Gærninger.

heisann, blitt litt feit siden sist.

Hatt en bra helg så langt, æ? Hva har skjedd? SAVNET MEG?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *