OKEY?!

Jeg glemte å fortelle at mamma har tatt en utilgivelig avgjørelse uten å spørre meg først. Jeg måtte jo ty til nødinngang i stad; STIGE. Tror dere ikke at Brudevold senior har kjøpt ny stige uten å spørre meg først?! Man kjøper ikke noe så viktig som en STIGE uten å høre med familiens overhode først! (MEG!) Stige er en viktig redskap når man skal komme seg oppover her i livet, og det er ikke bare bare å kjøpe stige. Det finner jeg meg ikke i, og det skal jeg la henne høre når hun ankommer fedrelandet igjen! UHØRT.

Den var jo faktisk ganske uhåndterlig, og dødsrisikoen var 45% høyere enn ved den gamle stigen!

Og mens vi er på skjenneprekenfronten. Ikke at jeg sikter til noen spesielle altså, men SLUTT Å KALL MEG «VENNEN»! Det er et ord jeg har forbannet fra mitt ordforråd, og jeg vil ikke høre det! Aldri, ikke i noen situasjoner. Jeg hater det ordet. «Hei, vennen!» Du kan like godt si «Hei, jenta-jeg-ikke-husker-navnet-på,-jeg-vet-bare-at-du-er-en-venn-av-meg.» Jeg foretrekker MARIE, takk. Og ikke kall meg PUS heller, for jeg har ikke værhår og hoster ikke opp hårballer. Ikke at jeg sikter til noen spesielle, altså.. HEH. Da fikk vi oppklart det.

Ellers er alt bra!

Har dere et kallenavn? Give it tu mi, bæibi!

Natta <3 ILU MORE THAN A FÆT KIDD LØØVS KEIK!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *