tiden er inne.

Det kommer en tid hvor man må gi slipp på alt det meningsløse dramaet og personene som lagde det, og i stedet menge seg med mennesker som får deg til å le så hardt at du glemmer det triste og fokuserer kun på det som er bra. Livet er for kort til å kaste bort tid på mennesker som gjør deg lei og sint. Den tiden har kommet til meg. 19 er ikke gammelt, og det er ikke nå jeg skal sette meg ned med beina i kors og meditere og la livet passere i revy. Allikevel merker man når du har fått nok, og er lei av å prøve. Det er en grunn til at de personene du har lagt bak deg ikke klarte seg i fremtiden din. Det er ikke de du skal smile med lenger.

SER DEG. Heh.Så klart er det trist å se at personer som en gang har betydd mye, mislykkes i å holde tritt. Men når sinne og irritasjon skygger for smil og gleder, er det ikke et godt vennskap som er verdt å ta vare på. Husk å glemme bagateller, husk å elske når det gjelder.

FAEN Æ E DYPVANNSFESK I DAG! Ikke gråt da, senile aper. det er bare tekst. heh.

Natta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *