wtfff

I dag skjedde det noe uforklarlig på jobben. :- O  Herre. Jeg tok frem en tallerken, hentet en eske med Oreo kake i kjøleskapet og tittet misfornøyd ned på de ødelagte kakestykkene. Det var bare to stykker igjen, og de var i ruiner. FAEN Æ, HVA GJØR JEG NÅ tenkte jeg og gråt. Kunden ventet jo. Esken holdt jeg sånn at jeg ikke så tallerkenen jeg hadde satt frem. Jeg satt esken misfornøyd tilbake i kjøleskapet, og da jeg tittet på tallerkenen igjen, lå det et helt, fint ferdig kakestykke Oreo der. HÆ???

Jeg skjønner ikke en dritt. Hvor faen kom den kaka fra? Det kom ingen superservitør med ny kake, for det var bare meg og kjøleskapet i rommet.

Jeg har EN teori, og det er at kaka tok en McGyver og klamret seg til undersiden av esken og slapp seg ned på riktig tid. MEN da er det noe annet jeg ikke skjønner. Hvordan kom kaka seg UNDER esken? Esken sto jo ikke oppå en annen Oreokakeeske, den sto oppå en lukka eske med applepiekaker i. Dessuten hadde jeg vel hørt en form for LYD, idet kaka traff tallerkenen? Herregud, så freaky. Og sinnsykt irriterende. Jeg må ta med meg dette spørsmålet om hvor kaka kom fra til graven. FRUSTRERT.
Så frustrert at jeg gikk på veggen.

Jeg tror forresten jeg skal klage daglig på hvor lite tips nordmenn gir, for etter klaginga i går femdoblet tipsen seg. I dag fikk jeg over 500 kr – bare i tips! TAKKTAKKTAKK <3 Tenk at de syns jeg er SÅ søt i svart!

Nå skal jeg ta med mannekjøtt til byen hvor det er festival. Jallaboder og øl, supermarie til unnsetning! Mot evigheten og forbiiii. Buzz Lightyear. YEA YEA. :- )

Hvordan tror dere kaka havnet der? Skjønner fortsatt ikke en jævla dritt.. HVORDAN?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *