jomfrupizza

JEG laget pizza på kjøkkenet til peppes i dag. Kokken (som forresten ligner på Raymond Barone i «Alle elsker Raymond», bare at han er mørkhudet og snakker norsk) beordret meg inn på kjøkkenet, og ba meg slenge på det jeg ville ha på. LØNSJ. Ivrig som jeg er, slang jeg på alt de hadde på lageret, tømte butikken og så gikk den konkurs.

Hehe.

Jeg slang iallfall på det meste, avsluttet med to stakkarslige biter med skinke og plasserte den i ovnen. SNADDER! Tok et kjempefint bilde også, men det ligger på mobilen og mobilen ligger utenfor rekkevidde og jeg gidder ikke reise meg og jeg fryser så da skjønner dere hvorfor jeg velger å ikke poste det. Hvis det er sterke behov kan jeg være snill og poste det i morra. Næt. Kom på at jeg ikke gidder det heller. Umedgjørlig jente.

Alltid vært flink til å sette sammen ingredienser, ser dere. At det går an å være så stygg. hvorfor er barn så stygge?

Ellers ingenting dramatisk å bidra med. Dagene går med til å leke i Gamlebyen med pizza, øl og rømmedressing. Verdifulle tips ruller stadig inn. ÅH HERREGUD, jo! Dramatisk! Jeg fikk beskjed om å tre av kl 21 i dag, men måtte sikle rundt i TO TIMER ubetalt fordi noen nektet å forlate bordet. Manglet bare kjettinger og protestant-plakater. NEIDA, de hygget seg jo bare. Men herregud, to timer ubetalt.. Jeg er en tålmodig sjel.

Nå må jeg sove. Hils mødrene deres fra meg, jeg kan se for meg at de er hyggelige 🙂

NATTAKOZEMOZEOVERDOzEISSZz. <3

edit: HEH, flaueste skjedde nettopp. Jeg spurte kjæreste «Hva gjør du?» også fikk jeg ikke no svar, for han sov visst. Heh. Ja, jeg syns faktisk sånt er flaut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *