blondinen sverget.

Det skulle ikke vært lov å bo i verdens rikeste land og gi SÅ lite tips. I dag fikk jeg.. Vil ikke nevne det engang. Utilgivelig, Norge. Utilgivelig. Den største tipsen kom fra mamma….

I dag leverte jeg bilder til magasinet!
«Er du fotograf du da?» «Neida, jeg bare liker å ta bilder på fritiden. » «Åja.. Ehm. Må man ikke ta fagbrev for å bli fotograf?» «Jo, men jeg er ikke fotograf». «Å.  Har du tatt kurs da eller..? Gått fotolinja?»
Sånn som de maste om fotografutdanning! Jeg tror de trodde jeg var en sånn typisk japansk turist som løper rundt og tar bilder av alt fra eggkokere til 456 liker bilder fra Svinesundbrua. En skikkelig amatør. Skepsisen lyste iallfall. MEN redaktøren var fornøyd med eksempelbildene mine, så får håpe hun smiler i dag også! Dere lover å kjøpe =Fredrikstad, fredrikstanere? Heh. Neste nummer kommer 27. Juli. Og der er bildene mine <3

MEN tilbake til jobben. I dag fikk jeg et innbydende spørsmål om å vennligst farge håret svart. Kokkene lurte meg nesten til å sette babymat i pizzaovnen. ÅSSEN SKAL JEG VITE AT PIZZAOVNEN (åh, nå er Jan Teigen på TV <3) ER TUSEN MILLIARDER GANGEN VARMERE ENN MICRO’N DAA?! De lo seg i hjel og så var det begravelse og stedet gikk konkurs.

Hehe. Nei, men de lo iallfall høyt. GAPSKRATTA faktisk. Jeg er visst den nye, litt dumme «under opplæring» jenta. Blondine.

Ikke nok med utdriting nr 1, jeg ble bæsjet ut under oppgjøret også. Jeg telte pengene sammen med sjefen, og sa beløpet høyt. «Såånn, her har du 2169 kr.» Så sier sjefen: «Si wallah.» Jeg sier «WALLAH» fortløpende uten å nøle. Kjøkkenet bryter ut i gapskratt IGJEN. Det var visst ikke JEG som skulle sverge.. (Wallah betyr «å sverge») Det var han andre gutten som skulle si «wallah». Og det som gjorde det ekstra morsomt, var at jeg var den eneste norske i rommet. Å høre en norsk, litt dum «under opplæring» jente si «Wallah» var som å se en elefant danse ballerina TROR JEG. De lo, iallfall. NEI, jobben min er herlig! Jeg har begynt å bli ordentlig glad i knivene, gaflene, bøttene, til og med RØMMESAUSEN. Og hele gejngen er så sjarmerende. <3 Jobben minnn <3

Hei.

SI MEG EN TING?! Ja. Rett og slett. Bare si meg en ting? : -)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *