«hvorfor meg?»

Livet er ingen dans på roser. Foreldre skiller seg, onkler dør, barn blir syke og life’s s bitch. «Hvorfor meg?» Sjansen er liten for å vinne i lotto. Sjansen er enda mindre for å miste en sønn av hjertestans. Det skjer allikevel. «Hvorfor meg?» Det er ikke bare deg. Se rundt deg, ALLE har et eller annet tragisk. Jeg har en syk far. Hva med deg? Løft blikket og se på de rundt deg. De har noe tragisk som får de til å spørre «Hvorfor meg?» Alle. Enten nå, enten tidligere, eller senere. Bare se på dine nærmeste. Jeg har en syk far, tante mistet onkel uventet av hjerteinfarkt, en annen mistet faren sin i trafikken, en mor mistet sønnen sin i sitt eget hjem, søskenbarn ble født med en alvorlig feil, venninne opplevde skilsmisse. «Hvorfor meg?» Det er ikke bare deg. Glem statistikk og sannsynlighet for at ting skjer. Et eller annet skjer med nesten alle. Et eller annet som gir en knekk. Men vi lever videre og smiler selvom, gjør vi ikke?
smile

Hva med dere? Hvis dere tenker etter – er det mange tragedier rundt deg og dine?

9 kommentarer

 1. Hvis du lover å slå deg til ro her så skal jeg følge deg ;p Har forresten byttet blogg jeg også!

 2. Den er kjøpt på JC:D 79 kroner!

 3. Jeg skal også følge deg her hvis du loover å holde deg her?:D

 4. Haha:D Ja! roooliiig. SITT! bli:D nei ikke flytt ut 🙁

 5. Hei hei søta. Du kommenterte innlegget mitt ”hvem er dere skjønninger?” og ville bare si tusen takk for at nettopp DU leser bloggen min, det setter jeg vanvittig stor pris på. Håper på flere koselige kommentarer fra deg i fremtiden. Ha en kjempe fin tirsdag videre ,så blogges vi 😀 Stor klem fra Kristina

 6. WOW. Det var et stykk superdypt innlegg. Sjølsagt har du rett, alle har en «hvorfor meg»-episode en eller flere ganger i livet.

 7. ja, kan ikke nekte for det. Kanskje litt vel mange ganger. men som du skriver., vi lever videre. Og er glad i alle rundt oss <3

 8. couldn’t agree more! alle skal lage så himla mye drama rundt seg selv hele tden…
  liker deg på denne bloggen, og jeg ELSKER det bildet.

 9. min søster mistet hele ungdommstiden sin til spiseforstyrrelser :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *