ABOUT ME

Fuss i alt! Luring, født i Fredrikstad i 1990. Mitt navn er Marie, og jeg bærer alltid navnet mitt rundt halsen i et sølvsmykke jeg har fått av besteforeldrene mine. Bestefar er så nydelig, og tøff, han har et anker på armen som han tatoverte da han var i militæret. Det har jeg vært også – men jeg tatoverte en bart på fingeren i stedet.

I 2,5 år (2010-2012) tjenestegjorde jeg på Rygge militære flystasjon, som soldat og senere grenader i Luftforsvarsstaben. Der designet jeg blant annet et F-16 jagerfly i rødt hvitt og blått, reiste Norge rundt sammen med dét under feiringen av «Norsk militær luftmakt 100 år» og elsket hver lille meter jeg tok for meg med mine nypussa M75. Årene med flagget på skulderen har vært de beste årene i mitt liv, men jeg forlot allikevel det grønne, glitrende frivillig i september 2012. Jeg ville reise jorden rundt, og det gjorde jeg óg – helt på egen hånd, en reise som varte i nesten 7 utrolige måneder.

Jeg så verden fra Sør-Afrika til Sør-Amerika – og alt i mellom. Jeg kom hjem igjen våren 2013, og nå nyter jeg livet som supertjej, blogger, frilanser, globetrotter og uniformsjeger. Har forsåvidt fremdeles en uniform hengende i skapet – jeg er presseoffiser (sersjant) i Heimevernet. Til daglig jobber jeg i et digitalt kommunikasjons/eventbyrå, og koser meg bloggbaby.

Ellers vil du kjenne meg igjen på to forskjellige Converse, to store blå og et evig smil som setter rynkene mine der de skal være. Jeg elsker å reise, oppleve og dra dit vinden fører meg – derav papirflytatoveringen som jeg planlegger å ta. Jeg er en dagdrømmer på heltid, og en menneskelig leopard. Når jeg blir stor skal jeg bli krigsreporter eller noe sånt, til familiens store sorg.

(Jeg utnevnte ikke meg selv som super, forresten, det var det Fredrikstad Blad som gjorde da de leste historien jeg skrev om pappaen min.
Så fikk vi oppklart det.)

Lurer du på noe, eller har noe på hjertet, send en e-mail til blogg@supermarie.net, så snakkes vi der. 🙂 Dere finner meg også på twitterfacebook og som «supermarie» på instagram. Finner dere meg noen andre steder, er det fake-profil.

Velkommen til min verden!

About me: I was born in 1990, Fredrikstad – Norway. I just left the Royal Norwegian Air Force after 2,5 years wearing a uniform, to travel the World alone as a backpacker. I traveled from South-Africa to South America, and everythin in between. That was the most amazing 7 months of my life! Now I’m back in Norway, working as the Norwegian Ambassadeur for Expedia, as a travel blogger, freelance journalist, writer, speaker and in a nice bakery in my hometown. Other than that you’ll know me by my two different Converse, a moustache tattoed on my finger and and a everlasting smile that will put my wrinkles exactly where they’re supposed to be. I love to travel, live my life and hakuna matata! I’m a fulltime day dreamer and a human leopard (psoriasis). You’ll fine me on twitterfacebook and as «supermarie» on instagram. Feel free to follow! 🙂