ABOUT THE BLOG

Supermarie.net/.no eies og drives av Marie Brudevold, ved enkeltmannsforetaket Marie Brudevold. Bloggen er hostet i eget domene, og drevet med WordPress. Nettstedet ble oppegående 7. juli 2009, men jeg har blogget sammenhengende siden 7. august 2008 på bloggplatformer som blogg.no og wordpress.com. I skrivende stund har jeg trollbundet ca 30 000 lesere ukentlig, opp til 100 000 i måneden. 

Supermarie ble først kjent som den første store bloggen i Forsvaret. Etter 2,5 år med grønne fortellinger reiste jeg jorden rundt alene som backpaker i syv måneder – med bloggen på slep. I dag kan du lese om reise, drømmer, inspirasjon, hverdagsmagi og livet som leopard. Med et tilsatt krydder kalt bilder. 

Som eier av den første store bloggen i Forsvaret har jeg gjort meg mange erfaringer rundt det å blogge fra et statelig apparat. I den forbindelse har jeg vært foredragsholder for elever ved medier og kommunikasjon på Glemmen videregående skole (Marie Brudevold – Blogging i Forsvaret, 2011) samt fungert som bloggrådgiver for ungdomspanelet i FN sambandet (2011).

I utgangen av 2010 ble supermarie.net nominert til ÅRETS BLOGGER hos Side2, og kom på en god tredjeplass. Superfornøyd! Les sakene om kåringen HER og HER. Jeg har også blogget meg inn i norsk pensum, og er nå et bidrag i ungdomsskoleboken “Kontekst – Norsk fordypning 8. – 10. klasse”. Etter at jeg begynte å blogge åpent om å leve med hudsykdommen psoriasis, har jeg også deltatt i prosjektet “Under the Spotlight 2011″, holdt foredrag om blogging om sykdommen, samt gjesteskrevet en artikkel for “Din Hud”, et bilag til Dagbladet (2011).

I utgangen av 2011 ble supermarie.net  også nominert til “Årets blogger” på Vixen Blog Awards, med en påfølgende nominasjon i Kampanjes “Årets navn i sosiale medier” i begynnelsen av 2012. Høsten 2012 var supermarie.net også en av finalistene til Side2s kåring av “Norges mest elskede blogg”, og kom helt til finalen i kategorien “Årets blogger” under Vixen Blog Awards 2012, i februar 2013.

Den bloggen, den bloggen.

Supermarie.net er underlagt lov om opphavsrett. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. All kopiering er FORBUDT.

For kontakt ang. samarbeid, sponsoring eller mediehenvendelser: blogg@supermarie.net eller facebook/supermarienet.

POPULAR WRITINGS
Skyter du en pappa?
Life is what is happening when we are…
Til mamma
Det går over II
Akkurat nå trenger jeg…

Husk det neste gang
Til pappa
I am a fighter baby
You are beautiful
Just gonna stay there…

Kan jeg få en klem?
Jeg elsker han
Hold your head up
Things to remember
I know i’m beautiful, but i’m feeling fat

She’s inside – you’re out
Jeg har vært utlending
Listen
Smart one that phone

About the blog: Supermarie.net was the first big blog from the inside of an Norwegian Army Base. After 2,5 years of telling about the life of an Army girl, I quit my job to travel the world for 7 months. Now you can read about travels, dreams, inspiration, everyday magic and the life of a leopard (psoriasis). I also love taking pictures! I have been hired as a speaker with topics like “Blogging in the Armed Forces” (2011), “Being open about illness/Psoriasis” (2011) and also used as a freelance writer for Norwegian newspapers. My blog has been nominated to Blogger of the Year three times, last time I made it to the Finale!

 

Wanna cooperate/advertise? Contact: ingvill.refsnes@nettavisen.no

Supermarie.net is COPYRIGHTED, it’s forbidden to steal content from this site. 

ANDRE OM SUPERMARIE.NET:
Annais.blogg.no
T for Thea
Scheifoto
Mar10ne
Ella
Martine Kristine
Tina
Linn Jeanette
Frida April
Karianne

SUPERMARIE I BLOGGINTERVJU:
Mewkid
Julie Husvær
Tilhelgakanskje.com
Luna Anette – om skjønnhet
Rinamf.net