proud to be

My friends went to college, I went to the army. The same hour they woke up to decide not to go to school or work that day, I’d been at work for hours. Their alarms woke them up, my alarm sent me to cover. They made plans on how they felt, I did as the schedule that was put out to me demanded. They couldn’t wait to leave their homes, I couldn’t wait to get back to mine. But when we look back on our respective lives, they’ll like theirs, I’ll be damn proud of mine.
- Unknown

 

14 Responses to “proud to be”

 1. Henriette writes:

  So true..

 2. Natasha Markiewicz Myran writes:

  Fint!

 3. Ub-korp Holter writes:

  hehe bra sagt ;) armylife<3

 4. Jannicke writes:

  Fint sitat!

 5. Inga writes:

  http://www.etsy.com/listing/60890639/the-mustache-vinly-decal-sticker-for-the?ref=sr_gallery_3&ga_search_type=all&ga_includes%5B0%5D=tags&ga_search_query=stickers+macbook&ga_page=1&ga_facet=

  Pynt til eplet ditt! :-)

 6. Siri writes:

  Flink jente! Åh, du gjør meg glad. Stolt over militær-jenter :)

 7. Stine writes:

  Husk at det finnes andre karierer her i livet å være stolt av enn militæret også da! Ikke at man ikke skal være stolt over en militærtjeneste, selvfølgelig skal man det, men de som velger det har ikke enerett på å være stolt av valgene og prestasjonene sine :P

 8. supermarie writes:

  Inga: Haha, herlig!

 9. supermarie writes:

  Stine: Det har jeg da aldri sagt heller :)

 10. Solveig writes:

  Hero Of War, superfin sang!

 11. Ida writes:

  fint!

 12. Stine writes:

  Neida, men sitatet sier det litt :P
  “they’ll like theirs, I’ll be damn proud of mine”. Det antyder jo at soldaten, men ikke studenten, vil være stolt av livet sitt!
  Nå vet jeg jo at det ikke var det du mente å si med sitatet da, men det var på en måte det jeg så.. Ska’kke være vrang! :D
  Du har all grunn til å være stolt, hadde jeg vært også. Kunne aldri klart det fysiske, eller det mentale ved å stille som soldat i krig, så all ære til dem som gjør det, mente absolutt ikke noe annet altså (:
  god natt!

 13. Stine writes:

  (måtte inn å sjekke om det var respons på kommentaren før jeg la meg, for jeg fikk dårlig samvittighet for å ha hørtes bitchy ut, det var ikke meningen! har stor tro på at du er et fint og godt menneske, og mente ikke å antyde at du ser ned på folk, som velger anderledes enn deg selv)

 14. Linda N writes:

  SÅÅÅ FINT! Og ikkje minst så sannt

Leave a Reply