le humor

Nei, det er ikke jeg som henger der, det er skjerfet mitt. Lol.

“Den fine bloggen din er de siste månedene blitt en blogg som handler om sykdom. Hva skjer med deg? Livet går videre selv om man ikke lenger ser bra ut.
Selv ser jeg ut som en bolledeig i ansiktet men jeg lager ikke noen blogg for å fortelle norges befolkning om det.”

Dette skjer: Jeg har plutselig fått en ganske utfordrende diagnose jeg må forholde meg til resten av livet. Den har tatt over hele kroppen min, stjeler mye tid, gir meg mange tanker og har satt meg på cellegift. Den samme medisinen en kreftpasient går på. Bare det i seg selv er skremmende nok. At jeg velger å bearbeide alt det her åpent og gjennom en blogg, trenger ikke du å tenke så mye på. Bloggen i seg selv har levd i over 3 friske år, mens leoparden ble født i februar. Så å LAGE en blogg for å whine om huden min, det kan du ikke ta meg på. Livet går selvfølgelig videre, men sykdommen har blitt en del av det livet. Hvis du skal følge meg, må du følge leoparden også. Go figure. Ta deg en bolle. Nei, vent…

Og jeg ser fortsatt fantastisk bra ut, jeg har bare blitt litt flekkete siden sist.

(Når du mot din vilje lar tusenvis av oppmuntrende kommentarer gli forbi, og lar den eneste ene negative gå innpå deg. Fu.)

48 Responses to “le humor”

 1. Annemarie writes:

  Totalt unødvendig kommentar! Om man har fulgt med LITT, så har man fått med seg at 1: bloggen ble opprettet lenge før du fikk diagnosen og 2: du har innsett at du ser like fantastisk ut med flekker (noe vi andre har visst lenge :P ) :)
  Ikke la den ene teite kommentaren der gå inn på deg, du er SUPER! :)

 2. Lena writes:

  <3 Stå på! Du er så bra, marie!

 3. Andrine writes:

  Herlig svar!

 4. Anneli writes:

  Stå på Marie! Fortsett å blogge om leoparden, det synes jeg du har 100% rett til. Det er jo en helt ny hverdag for deg, og det er jo nettopp det du blogger om. jeg har forøvrig selv nettopp fått en ms diagnose, og vurdert mange ganger å blogge om den. Så synes du er tøff jeg!

 5. Fredrik writes:

  Du er vakker, Marie :)

 6. Hege - A Case of Me writes:

  Ingen som tvinger henne til å lese :-) Jeg liker bloggen din fortsatt!

  Har du forresten prøvd kremen Flutivate?
  Jeg har ikke psoriasis, men jeg får en syk eksem rundt munnen om jeg oppholder meg i tørr luft. Flutivate er reseptbelagt og er egentlig for leoparder som deg, men den funker også dritbra på min eksem, så jeg får lov til å bruke den.. Tenkte bare jeg skulle tipse. Flutivate that is..

  KLEM til deg, o tøffeste!

 7. Louise writes:

  Bare overse den dumme kommentaren og tro på det du selv skriver! Du er fantastisk :-)

 8. supermarie writes:

  Hege: Tusen takk for tips! Jeg noterer alle kremer dere foreslår, tenker å gi alt en sjanse :) Tusen takk for oppmuntring også! Takktakktakk!

 9. supermarie writes:

  Fredrik: Taakk :-)

 10. supermarie writes:

  Annemarie: Prøver å la være… Tusen takk! Hjerte

 11. supermarie writes:

  Anneli: Lei for at du har fått ms! Pappa har det samme, det er ingen lett hverdag det heller. Håper den behandler deg pent! Og tusen takk! Svarte deg på din blogg :-)

 12. supermarie writes:

  Loise: <3

 13. Marie writes:

  Bare komisk kommentar. Tydeligvis noen som er litt bitter over å ikke få noen form for medfølelse for egne problemer. Enkelte sliter vel med å se andres fremgang. Du har en utorlig bra blogg. Og du har bare brukt leoparden din til inspirasjon, ikke noe depresivt klagemomment!

 14. Anneli writes:

  Jaa, det har jeg. Og må si at du, og faren din er en stor inspirasjon :) både med ms og med leoparden din! foreløpig behandler den meg pent, så satser på det beste. Men fortsett å skrive så fantastisk du gjør om leoparden :D <3

 15. Mira writes:

  Man blogger om det som opptar en, og det er ikke rart at en sykdom som det opptar deg endel, ergo bloggen også. Jeg har blogget i tre år og fokuset i bloggen endrer seg hele tiden, alt ettersom hva som foregår i livet mitt!

 16. ida writes:

  bra svart, Marie!
  en blogg handler jo om livet til den som skriver. og det at du faktisk står frem med sykdommen er beundringsverdig! du har alltid vært og er fortsatt et forbilde for så mange bare pga det du skriver her og du gir mange av oss jenter selvtillit og tro på oss selv, så fortsett sånn! du vet vi elsker deg!

 17. Mari H writes:

  Heeey, du ser jo kjempebra ut! Og man kan jo ikke unngå at leoparden er blitt en del av deg. Vi liker den du er, da liker vi leoparden også! ILU!

 18. Kristina writes:

  Jeg synes bloggen din er veldig meningsfull, morsom og inspirerende! Og etter sykdommen har den bare blitt enda bedre. Du virker som et veldig godt menneske og er et bra forbilde.

 19. A writes:

  suss på deg, supermarie!

 20. Camilla Albertine writes:

  For en tullekommentar! Enkelte mennesker altså… Syns det er fint at du blogger om leoparden din. Det er modig gjort av deg og gir andre jenter selvtillit til å være seg selv uansett hvordan de ser ut. Og samme hva du skriver om, så skriver du jo kjempebra!

 21. Anine writes:

  Bare stå på du, Marie. Du er fantastisk! :)

 22. Linn Halvorsen writes:

  Meget unødvendig og teit kommentar som ikke hadde noe grunnlag. Leoparden har ikke overtatt bloggen, den har blitt en del av den bloggen vi alle digger å lese. Du er super, du Marie! Ikke la noen andre si deg noe annet, da kan du la Leo angripe dem :D

 23. Speilvendt writes:

  Syns faktisk bloggen din har fått ENDA en dybde etter at du begynte å blogge om leo. Du gjør det på en så utrolig kreativ og fin måte.. med bilder, tekster, humor. Stå på! Ikke la en teit kommentar gå inn på deg. De har nok ikke fulgt deg lenge :)

 24. Marianne writes:

  Jeg er nesten nettopp begynt å følge bloggen din, og jeg har lest meg gjennom hele den, og din er blitt en av favorittbloggene mine :)

  “Selv om man ikke lenger ser bra ut” ?!?? Du er PEN- utrolig pen! Halvt menneske, halvt leopard- hvor kult er ikke det? ;) Jeg syntes det er bra at du blogger om det- det er jo blitt en del av den du er, og så klart opptar dette deg. Jeg sier meg enig med så mange andre: – DU ER TØFF!

 25. Anni! writes:

  Du er super! Ikke la den ene negative idiotiske kommentaren gå inn på deg! Du er eieren av bloggen, og da bestemmer du innholdet :) Og vi andre liker det^^, Stå på, fortsett å være supermarie!

 26. Christine Slydal writes:

  Hei hærlige du!
  jeg er en jente på 18 år i fra Stamsund i Lofoten, leste bloggen din en lang periode for en stund siden, men plutseli slutta jeg helt å lese blogger, nå for rundt en uke siden viste mammaen min meg bloggen din, siden du har samme sykdommen som meg, jeg fikk påvist dette for sikkert 2år siden, men da bare i hodebunnen, nå etter en streptokokk infeksjon for ca. 6månder siden har det poppa opp guttat psoriasis på hele kroppen min. Jeg har stengt meg MYE inne pga. dette og synes det er kjempevanskelig å prate om, har ikke hadd av meg klærne i sommer, har med andre ord ikke vært på stranda, ikke sola meg eller gådd i litt lite klær. Jeg har ofte “meldt meg” syk pga. dette når det har vært spørsmål om bading eksempel.

  men etter jeg har lest alle dine 28 innlegg om psoriasis og sedd måten du uttrykker sykdommen på, som en leopard, så kjenner jeg at jeg har blitt mye mere “stolt” av tilstanden min, jeg er ikke nervøs og redd og for første gang viste jeg klassen min det, keep going! Du inspirerer meg og det er heilt sinnsykt godt å vite at jeg ikke er alene!! Du er sterk og jeg vet det er vanskelig, men gud du skal være stolt av deg selv på mange mulige måter! Å som du sier, ikke la det stoppe deg. Jeg prøver alt for at det ikke skal stoppe meg fra å leve mitt liv! :-)

  hadde vært kjekt om du ville skrive meg en mail om hvordan det er i skrivende stund eller noe, skal på behandling i september å er snakk om cellegift på meg også, hadde vært bra om du endten kunne skrive om det på bloggen eller sende meg en mail!

  superklem fra enda en leopard!

 27. Therese writes:

  Marie!
  Ikke en gang tenk på å ta deg nær av den tullete kommentaren der, personen har tydeligvis ikke fulgt med særlig lenge her en gang.

  Det er ditt liv, dette er din personlige blogg, og det er her du skal kunne uttrykke deg akkurat slik du ønsker. Det er her du skal kunne tømme hjertet og hjernen for hva enn det er som plager deg, gleder deg, forundrer deg, opptar deg, etc etc. Dette er ditt personlige fantastiske virituelle univers som vi er så heldige å få ta del i! Om noen ikke liker det, så er det ikke ditt problem, for blogglesing er så vidt jeg vet frivillig… da får heller de som whiner finne seg en annen blogg å lese.

  <3

 28. Jannicke writes:

  UTROLIG unødvendig.. STÅ PÅ, vakra!

 29. tonje guldvik writes:

  ”..Selv ser jeg ut som en bolle deig i ansiktet..”
  ”..Ta deg en bolle, nei vent..”

  Haha, du er så rå!

 30. Nina C. writes:

  huff,folk eier ikke forståelse eller noe. Det å ha psoriassis er ikke dans på roser. Synes det er utrolig fint at du skriver om dette! Har selv psoriassis,og sliter med det. Du er flinkere enn meg å sette ord på det.

 31. Anniken writes:

  så denne og tenkte på deg! ;)
  http://www.etsy.com/listing/79325939/moustache-vinyl-sticker?ref=sc_4

 32. Stine writes:

  Åherregud! Det der er det bare å glemme! Jeg synes du er fantastisk! :)

 33. Aleksander writes:

  Den fine bloggen er akkurat like fin, om ikke finere med leoparden! Var fast leser før, kommer til å fortsette å være fast leser. Norges beste blogg? Leeett!

 34. Lisa writes:

  “Ta deg en bolle” ;P;pp;;P hæhæ :D

 35. Malin writes:

  Jeg digger deg! <3

 36. Amanda writes:

  Det er ikke noe galt i at du blogger om diagnosen din, Marie. Det er fantastisk og inspirerende å lese om, og det at du er så åpen om det og tør å vise deg offentlig akkurat sånn som du er… Det misunner jeg deg. Du er herlig, Marie. Med hele deg. Uansett hvor mange negative kommentarer du skulle få (selv om jeg har vansker for å tro at det kan være særlig flere enn akkurat den der), så lar du deg ikke knekke av den grunn. Du er en vakker leopard. Den vakreste leoparden i hele verden.
  Jeg digger deg.

 37. Lone Kristine writes:

  Bra svart, Super! Noen mennesker MÅ bare. Tydeligvis. Fortsett å blogge om leoparden, duuu! :-D

 38. Clara writes:

  Har følgt “dagboken” din i rundt ett år nå og gleder meg som et lite barn til hvert innlegg. Jeg tar meg flere ganger daglig i å drømme meg bort i ting du har skrevet og det skjer ikke sjeldent at jeg plustselig bryter ut i latter etter å ha tenkt på et av dine superawesome uttrykk.
  Etter at du stod frem med sykdommen har jeg bare blitt mer og mer forlelsket i “dagboken” din. Når jeg har en dårlig dag og tenker at verden går under, da tenker jeg bare på deg og måten du klart å takle psoriasis på. Du er bare så TØFF som klarer å temme en leopard! Ikke la deg stoppe av en liten kommentar, sammen med alle de fine er den usynlig.

 39. Kristin writes:

  You go girl! :D

 40. Bolledeig writes:

  Hei, jeg hadde ikke tenkt å “ta deg” da jeg skrev denne kommentaren. Jeg prøvde bare å skrive en litt annerledes kommentar enn de du vanligvis mottar.

  Folk er ikke alltid så ærlige når de skriver bloggkomentarer alt blir så bra liksom samme hvordan det er, derfor ville jeg prøve å åpne sinnet dit litt mer enn bare å jatte med som folk flest gjør.

  Noen ganger kan faktisk slike (annerledes tenkte) kommentarer føre til at den som blogger tenker over ting på en ny måte. Noe jeg tror jeg klarte hos deg. Du skjønner sikkert selv at du er alt for frisk til å ha en blogg som handler så mye om sykdom. Overdreven opptatthet av sykdom er ofte skadelig av seg selv.

 41. Henriette writes:

  “Ta deg en bolle”, damn girl! Du er fabolous :)

 42. Malin writes:

  Det er inspirerende å lese om hvordan, og ikke minst hvor bra du takler sykdommen. Det er synd du skal måtte lese sånne kommentarer.

 43. Helle writes:

  Jeg digger bloggen din, med eller uten flekker. Du kommer med innlegg som får meg til å smile, le, tenke, og som får meg til å være mer takknemlig over mitt eget liv (selv om jeg sliter med ME).
  Personen med den kommentaren har tydeligvis lite å gjøre!

  Stå på! :)

 44. Siri writes:

  Du ser fortsatt nydelig ut, uansett dyreprint på huden. !

 45. Linn writes:

  Noe av det jeg liker aller best med bloggen din, er at du ikke bare gir oss det positive. Du deler også når livet går imot deg, og når ting kanskje ikke føles bra eller ser lyst ut. Derfor elsker jeg bloggen din. Fordi du viser oss at selv bloggere med maaaange lesere kan være mennesker de og <3

  Og når det er sagt, så ser du fortsatt awesome ut! Selv med leo-prikker.

 46. Aslaug writes:

  Siden det er en personlig blogg så synes jeg det er helt rett av deg og skrive om leoparden! Den er jo tross alt en del av deg og da er den jo personlig. Jeg synes du skriver en fantastisk blogg og jeg håper ikke du lar deg stoppe av den kommentaren. Ikke minst, det er en grunn til at du er SUPERMarie ^^

 47. ann jorunn writes:

  du er fantastisk!

 48. Dgdyd writes:

  Ikke vær flau over “leoparden”:) Det går nok bra skal du se:)

Leave a Reply