leseruniformene våre

Hei selskapsløver!

Husker dere designkonkurransen jeg kjørte i samarbeid med milrab, hvor dere kunne sende inn forslag til motiv på lesergenser/tskjorte slik at vi fikk designet en “leseruniform”?

Thereses forslag stakk av med flest stemmer:

"Supermarie i tegneversjon med en leopard i bånd! Symbol på at Marie
"temmer" leoparden. Supermarie må gjerne ha bart, og kirsebærtreet står i
bakgrunnen med Kaizers-gassmaske på og spiller på oljetønner."

Nå har milrab utarbeidet skisser på plaggene våre, og de er klare til å bestilles! Tønnene uteble, men det tror jeg er greit sånn at det stakkars døde treet vårt ikke forsvant helt….Hva syns dere? I fare for å høres ut som jeg er blodfan av meg selv: Jeg ELSKER hettegenseren! Jeg skal så ha en sånn!

Hvis dere er interesserte i å kjøpe plagg, kan dere sende en mail med ANTALL og STØRRELSE til magnus@milrab.no
En t-skjorte koster for oss 149,- og genseren kr 299,- (Egentlig 299,- for t-skjorte og 499,- for genseren, men Magnus har fikset egen pris for oss!) Størrelsene er unisex, velg størrelser utifra det! Ikke spør om de er store eller små, for jeg aner ikke… Jeg tenker å ta en medium hettegenser selv, for jeg liker at det er litt stort og deilig om høsten. Vanligvis er jeg en small.

Det må være minst 15 bestillinger for at produksjonen av plaggene skal komme i gang, og dere har frem til mandag 12. september å bestille på. Dere bestiller altså ved å sende en mail med ANTALL og STØRRELSE til magnus@milrab.no. (Beklager at jeg skriver til dere som om dere er dumme, men det er alltid noen som misforstår og overser det som er viktig…) Håper vi klarer 15, det hadde vært så gøy å få til!

Reklame. Innlegget er ikke betalt, jeg får heller ikke noen andel pr antall solgte plagg når salget er i gang. Det “eneste” milrab sponser meg med er genser til meg selv, samt premien. Premien er et av plaggene, som sendes til hjernen bak designet; Therese. Gratulerer så mye! Og tusen takk for alle bidrag, dere var dødskreative! Loveu.

29 Responses to “leseruniformene våre”

 1. Hege - A Case of Me writes:

  Ingen damemodell av T-skjortene?

 2. Anni! writes:

  UU, dritkule :D Har veldig lyst på, men tror jeg skal sjekke lønns slippen før jeg bestiller noe :)

 3. Thea Margrethe writes:

  jeg har ikke penger, men kunne gjort hva som helst for en hettegenser, da….

 4. supermarie writes:

  Hege: Nei, bare unisex :)

 5. Maria writes:

  Jeg har sendt mail og bestilt genser! Håper det blir nok som bestiller, for jeg har veldig lyst på! :)

 6. Clara writes:

  De var superkule! Jeg vil ha en hettegenser, men er det mulig å få byttet til annen størrelse om den blir for stor/liten? :-/

 7. Magdalena writes:

  LETT at jeg skal ha en genser liksom!!!!

 8. Lone Kristine writes:

  LETT at JEG OGSÅ skal ha en sånn genser! :-D

 9. Anita writes:

  Har utrooolig lyst på en sånn! Hadde vært stolt av å ha på meg den genseren! :D

 10. Marte writes:

  Jeg MÅ ha den genseren der! :D

 11. Sofie writes:

  stilig!

 12. Michelle Brenden Melbøe writes:

  Har bestilt! Håper bare jeg får! :D <3

 13. Moxis writes:

  Den var nice!

 14. supermarie.net » skal snart blogge fint igjen writes:

  [...] som vil bestille leseruniform (les her), kan se hvordan størrelsene er i cm i skjemaet under. Størrelsene er unisex og det går ikke an [...]

 15. Kristine @ Kitiinee writes:

  Jeg vil ha! Prøvde meg å på å sende bestilling nå! :D

 16. Celina writes:

  Heii supre marie! Jeg har utrolig lyst på en, men får ikke lønn før femte september! Har jeg fortsatt mulighet å bestille da? Eller er det sånn at jeg kan bestille nå, og fortsatt betale etter femte?

 17. supermarie writes:

  Celina: Du kan bestille nå og betale senere! :D Kult!

 18. Therese writes:

  igjen tusen takk, til deg og milrab og alle som stemte <3 :)
  Dette blir bra! Motivet ble enda kulere på plaggene B-)
  Skal jeg også sende mail til han direkte (og si jeg vant), eller via deg så du bekrefter det hvis du skjønner? og er det disse tre variantene vi kan velge mellom med tanke på fargevalg? :)

 19. supermarie writes:

  Therese: Ja, det er disse variantene! Du trenger ikke bestille, jeg fikser premien i samarbeid med milrab :-) Gratulerer igjen!

 20. Therese writes:

  supert, da sender jeg deg mail :)

 21. Henriette writes:

  Så utrolig fin!

 22. Aslaug writes:

  IIiih, har sinnsykt lyst på en hettegenser!

 23. Batman writes:

  Ååååh så utrolig freshe!! :D

 24. Hun derre writes:

  Herregud, jeg elsker det! Håper jeg klarer å få bestilt trass i at jeg er stuck som sambandsrekrutt Hansen fram til 30. Sept, uten data. Du er fantastisk, super.

 25. Lone Kristine writes:

  Jeg kom på noe lurt noe! Det burde stå SUPER på ryggen, seriøst.

 26. Merete writes:

  Skal du lage noen form for russetees i år og?

 27. supermarie writes:

  Merete: Uvisst! Kanskje?!

 28. supermarie.net » superuniformene writes:

  [...] bilder av alle plaggene dere kan bestille HER, og se skjema over størrelser + [...]

 29. supermarie.net » undercover sm writes:

  [...] Se bilde av hvordan alle plaggene ser ut her. [...]

Leave a Reply