September 6th, 2011

jasmine

Jeg hater egentlig produkttesting og blogginnleggene som følger med, dere vet jo det…. Men når huden min har valgt å klikke, er jeg ganske medgjørlig når det gjelder å teste kremer og ting til huden.

Jeg fikk noen hudpleieprodukter fra Kneipp i postkassen min for noen uker siden. Jeg har testet ut produktene slavisk siden det, og er veldig fornøyd! De lukter utrolig godt, gjør huden silkemyk og gir den et snev av shimmer. Jeg vet ikke om de kan ha bidratt til at leoparden har roet seg ned, men de har iallfall ikke gjort tilstanden verre. De har skilt seg ut positivt fra alle andre kremer jeg har brukt før, jeg vet ikke, det er noe med lukten, konsistensen, alt.

Serien er NaTrue-sertifisert, som betyr at den er helt naturlig. Produktene er helt frie for fargestoffer og konserveringsmidler, de er dermatologisk testet og er skånsomme for sensitiv hud. Anbefales på det varmeste! (Og her jeg er i skrivende stund er det dritvarmt!)

Kneipp kan kjøpes i Life-butikker og du får 10% rabatt i disse dager.

Innlegg slutt!

Reklame. Produktene er sponset, men meningen er ærlig.

6 Comments »

 1. Kneipp produktene er veldig naturlig. De er basert på naturlige ingredienser. Det som er viktig er at du ikke bruker produkter fra dagligvare butikker, de inneholder mye kjemikalier, parabener, parfyme osv, som kroppen ikke skal ha inn. Du kan tenke som så at kroppen din vil ha inn den du spiser som er sunt. Som f.eks frukt, grønnsaker, diverse urter o.l. Vil du ha en produktliste, så sender jeg gjerne det. Jeg kan en del om dette, og vil gjerne hjelpe deg slik at du kan oppnå det du vil. Klem

  Comment by Stine — 06/09/2011 @ 11:39
 2. Du er søt da :)

  Comment by Marianne — 06/09/2011 @ 13:37
 3. Åhrhr.. Ble overlykkelig når jeg så overskriften og trodde du hadde skrevet et innlegg om meg, meeen så viste det seg at det ikke var om meg :(

  Comment by Jasmine — 06/09/2011 @ 23:01
 4. Designet var i det minste veldig bra :) Lurer på hvor mye de koster?

  Comment by Helene — 07/09/2011 @ 20:48
 5. Så bra :)

  Comment by Anni! — 07/09/2011 @ 23:42
 6. Hei SuperMarie!
  Jeg er en kollega (sivil) som jevnlig er innom bloggen din siden jeg også sliter med psoriasis.

  Jeg ble tipset om denne shampooen av min frisør og var nok litt skeptisk siden jeg til nå ikke har funnet noe som kan hjelpe mot eksemen i hodebunnen. Jeg har ikke fått testet den ut enda, men skal absolutt prøve den!

  Som du ser er det er psoriatiker som anbefaler denne shampooen, så det er vel verdt å teste den ut.

  http://www.nisim.no/Hodebunnsproblemer.aspx

  Lykke til videre!
  Mvh
  Carina E-L

  Comment by Carina — 08/09/2011 @ 13:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment