July 22nd, 2011

schweppes och inspirasjonsburet

“Jeg skal fortelle dere litt om livet senere,…….” skrev hun.

Jeg lærer aldri! Hver gang jeg forteller dere at jeg skal fortelle dere noe, klarer jeg aldri å fortelle dere noe som helst. Det er svakheten min. Jeg klarer ikke å skrive innlegg noen forventer at skal komme. Jeg er håpløs. Bare spør de som prøver å sponse meg med ting, det er snart et år siden jeg fikk en dagbok for å skrive om den til dere. Fortsatt ikke skrevet om den, enda boken er kjempefin. Bloggen skal være en glede, ikke et press. Det er bare derfor. Unnskyld. Det var ikke noe viktig jeg skulle fortelle dere, men jeg skal fortelle dere det en dag allikevel (Marie? Nå gjør du det igjen….). Forhåpentligvis et annet sted enn her. (Sånn ja.)

Denne uken har jeg sittet mye krøket sammen på trappen utenfor leiligheten min, med knærne tett oppunder haken og armene rundt meg selv. Det var sånn jeg satt da innlegget om gift falt ned fra stjernene og landet i fingerspissene mine også. Tenk å bli inspirert av noe så trist. En iskald gitter-trapp på baksiden av en stor, mørk murbygning som i tillegg er gjerdet inn med militært vakthold. Inspirert i et bur. Det sier litt om hvor mye som befinner seg bak ribbeina og to store, blå øyne.

Følg Schweppes fanside på Facebook, forresten. Og ros meg for at jeg klarte å be dere om å gjøre det, akkurat som forventet. Det ligner ikke meg.

Following its’ new online MarketGiving strategy, led by Online Communication Manager Menno Braakman (Marketing Talent Of The Year 2011 nominee), Schweppes teamed up with the Dutch digital agency Red Urban, who is responsible for the concept and development of the Improve Your Schweppes Appeal experience.

(Reklame)

1 Comment »

  1. Da er bloggen din blitt reklamert for ;p

    Comment by Christine — 26/07/2011 @ 12:46

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment