toxic

03:04

Hun satte seg ned på trappen og prøvde å samle tankene. Han… Med henne. Hvorfor kunne ikke tanker være like enkle å håndtere som sigarettene i en røykpakke? De lå alltid så fint på rekke og rad og ventet på å bli tatt hånd om. Giftige og jævlige. Hun ønsket å ta tankene opp på samme måte, èn og èn, tenne de opp etter tur og la de gå som gift gjennom systemet før de gikk ut av kroppen igjen og forsvant opp i røyk. Hun ville at tankene skulle ta plass i henne, sveve ut i luften etterhvert som hun taklet dem og så bli til ingenting, akkurat som røyken hun var i ferd med å innhalere.

Hun tente en sigarett og lot blikket hvile tomt på et punkt i mørket foran henne. Luften var kjølig. Hun tok et dypt trekk og lot tankene fare. Hun forestilte seg alt sammen. Hendene hans rundt en annen. Hun slapp giften ut mellom de røde leppene i form av røyk, og den forsvant ut og ble borte. En annens lepper på hans. Hun sugde giften fra sigaretten i seg, følte den gli gjennom systemet og pustet den ut igjen. Hun kunne føle den gjøre skade på henne innvendig, men fortsatte å trekke inn allikevel. Dype trekk. Han våknet opp med noen andre. Hun pustet giften bestemt ut av kroppen igjen og rynket pannen. Tankene hennes hadde blitt som giften. De stod giv akt i tankerekker, forgiftet systemet hennes èn etter èn og forsvant så ut i intet. Hans varme rundt hennes kropp. Ett trekk inn. Hennes fingre over hans hud. Pust ut. Han sammen med henne. Trekk pusten. Gi slipp. Hun ga slipp på den siste røyken, pustet den ut mellom tennene og lot den fordufte i intet. Hun stumpet sigaretten og tråkket på den til hun var helt sikker på at den hadde slukket. Hun trakk pusten på ny og fylte lungene med frisk luft. Giften var ute av kroppen igjen. Hun smilte og øynene glitret i mørket. Kjenn den friske luften!

Hun visste at røykingen hadde vært skadelig for henne, men hun hadde fortsatt å gjøre det allikevel. Avhengig av gift. Det var på tide å gi seg, for hennes eget beste.

Nei, ellers takk, jeg røyker ikke.

17 Responses to “toxic”

 1. Karianne writes:

  Du er så sykt flink, Marie! Enhver kan leve seg inn i teksten, og kjenne på følelsene rundt det du skriver om. Det er helt sykt:)

 2. Natasha Markiewicz Myran writes:

  Du skriver så fantastisk bra

 3. Rebekka writes:

  Wow! Jeg digger skrivemåten din!

 4. ida writes:

  utrolig. jeg har endel sånne giftige tanker nå. jeg røyker ikke, men tenker på Han sammen med en annen.

 5. Elin Henriette writes:

  Du skriver så bra, Marie, elsker å lese tekstene dine <3 GID

 6. Linn-Elisabeth Halvorsen writes:

  Speechless… Det var bare nydelig skrevet, Marie!

 7. Christine writes:

  Skjønner ikke hvordan du får tankene dine så utrolig bra ned!

 8. anjaet writes:

  Du er så flink, Marie!

 9. Rebecca writes:

  Utrolig bra skrevet!

 10. sandra writes:

  :)

 11. Sandra writes:

  Du skriver så sykt fine tekster! Jeg elsker dem alle sammen <3

 12. Merete writes:

  Åhh, sykt fint innlegg. Du er utrolig flink til å skrive, og denne teksten likte jeg ekstrasupermye. <3

 13. Cecilie Lykke writes:

  Fintfintfint!

 14. Siri Nilsen writes:

  jeg tenker det ca. hver gang jeg leser bloggen, men kommenterer det ikke særlig ofte; du er fantastisk. du beskriver på en helt utrolig måte. please, aldri slutt å skrive.

 15. Maria writes:

  Jøss, så utrolig bra du skriver! :)

 16. supermarie.net » inspirasjonsburet writes:

  [...] min, med knærne tett oppunder haken og armene rundt meg selv. Det var sånn jeg satt da innlegget om gift falt ned fra stjernene og landet i fingerspissene mine også. Tenk å bli inspirert av noe så [...]

 17. Hanne writes:

  Fantastisk bra.

Leave a Reply