deadlinerus

HJEMME FRA AFGHANISTAN!

Nei, nå tuller jeg. Jeg kommer alltid til å være litt i Afghanistan, derav det fraværende trynet.


foto: priv

Velkommen tilbake, Marie! Jo, takk. Jeg har vært i Afghanistan i fire måneder uten å ha vært der. Tullejente. Jeg flyttet inn i Mazar-e-Sharif mens kroppen ble igjen i Norge. Mental reise, sier jeg. Boken jeg har designet for soldatene som har vært ute er endelig ferdig, i dag var deadline! Hellige deadline! Det finnes ikke en mer intens dag enn det. Nå er over hundre sider ferdig designet med Afghanistan over hele seg! Det har vært en fryd og en fristelse å jobbe med boken, til tider har jeg hatt så lyst til å reise ned at det har gjort vondt. Gi meg ørkenkammo! Sett meg på flyet! Det er den eneste bandasjen som virker!!! Jeg hadde lyst til å klikke globalt da de snakket om å sende meg ned dit for å designe, husker dere det? Herregud, for en grill de satte fyr på da. Ooog slukket igjen…. MEN! Jeg kom i mål! I dag sendte jeg endelig/dessverre den afghanske babyen min fra meg til trykkeriet, og jeg gleder meg herfra til Afghanistan og hjem igjen til å få den i hendene mine. Skal jeg fortelle dere hva det står på side 3? “Design/layout: Marie Brudevold”

1 stk stolt lærling, nå kan jeg puste igjen!

 

14 Responses to “deadlinerus”

 1. Marte writes:

  Så flink du er! Håper drømmen din blir oppfylt :-) Ha en fantastisk dag, Marie!

 2. astrid :-) writes:

  Gratulerer, Marie!! :D

  For the record, jeg har 28 dager igjen i det sivile før innrykk!
  og i den anledning har jeg lest at søppelposer, hvite eller svarte, er anbefalt å ta med – why? :-P

 3. Stine writes:

  Hvordan kan jeg se boken?

 4. Therese writes:

  Gratulerer!! :D

 5. lene writes:

  http://www.psorijaza.org/nor.htm Haha her har du en link til en litt annerledes måte å behandle psoriasis’en :P Tydeligvis effektiv.. ;)

 6. kristin writes:

  Så gøy! Får vi se hvordan den ble ?

 7. Anita writes:

  Gratulerer, Marie!

 8. Jeanett writes:

  Gratulerer kjempe masse til deg, Marie! Håper vi får en titt :)

 9. supermarie writes:

  Kristin: Litt av den iallfall! :) Takk alle barn! HEARTu

 10. Anine writes:

  Du er nydelig, og jeg beundrer deg. Det ble kanskje en litt random kommentar akkurat i dette innlegget, men uansett :) Bedre å skrive det her enn ikke å skrive det noe sted.

 11. Aleksander writes:

  Gratulerer! Blir den sendt ut til oss soldater oppe i nord den(A)?

 12. supermarie writes:

  Aleksander: Den havner nok bare hos de som har vært ute :-)

 13. Elise writes:

  Graaatulere!!! :D Du er så flink så flink! :)

 14. Tomas Kristian Høiaas writes:

  Hei SuperMarie!! Jeg er ingen gjente,ei heller 15 – 16 år lenger.Jeg leste historien din på FOFO ,og syntes at den var interesang.Jeg har selv vert på Rygge i mange år.Jobbet på Vedlikeholdsavdelingen,der vi grev med F-5 flyene.Den gang jeg var i Luftforsvaret,fra 1949 til 1975, var det ingen gjenter der,bare de på kantina.Nu er det tilogmed jagerflygere blandt dere,gratulerer!! Gratulerer også med boka di.Trist med sykdomen din,men bra at det er medisiner som hjelper.En gang på Rikshospitalet så jeg en gutt helt innsmurt i tjœre og innrullet i et laken.Mitt problem var “bare” eksem på hendene.
  Masse varme hilsner til dere på RYGGE fra Brasil og Tomas.

Leave a Reply