“I don’t like standard beauty – there is no beauty without strangeness.”
fotopriv. 2. juni 2011.

43 Responses to ““I don’t like standard beauty – there is no beauty without strangeness.””

 1. Maren writes:

  Du er super du, supermarie :-)

 2. Hege writes:

  Du er så modig! Jeg føler med deg, og håper at huden din vil bedre seg sånn at du nesten ikke merker sykdommen.
  Du fortjener noen ekstra plusser på bartometeret fordi du er så modig, og fordi du har en veldig fin kropp, og søt pusekatt.

 3. Marit writes:

  Du er tøff!

 4. Victoria writes:

  Du er utrolig! Fortsett akkurat slik som du gjør og er, Marie. Skulle ønske jeg hadde slikt mot som deg. U go girl!

 5. Ine writes:

  Det er så utrolig tøft gjort av deg å legge ut sånne bilder! Noen ganger når jeg ser meg i speilet, er jeg på gråten av alle kvisene jeg har på ryggen. I over tre år knapt har våget å kle meg slik at jeg viser skuldre og rygg. Jeg sier ikke at jeg trøster meg med at du har det verre, men prøver å la meg inspirere av din åpenhet og evne til å få frem hva som virkelig betyr noe! (Innsiden såklart ;))
  Og btw: Leoparder er noen kjempeflotte dyr :D

 6. Marthe writes:

  Du er så modig, fin og fantastisk :) Bildene er så fine og kunstneriske og bra redigerte!

 7. Camilla writes:

  hjerte.

 8. Amalie writes:

  Hei :) Jeg bare lurte på om du har lasta ned noen spesielle brushes for å få sånn stjerneeffekt på bildene dine? Synes alltid bildene dine er så nydelige!

 9. Thea Margrethe writes:

  Herregud! Du har så fin kropp!! og søt katt!

 10. Aleksander writes:

  Weyh, du er verdens raskeste du! Ikke feil å være leopard after all:)
  Du er nydelig, uansett!

 11. Camilla Albertine writes:

  Modige Marie!

 12. Idunn writes:

  Det her er første gang jeg kommenterer. Har lest bloggen din lenge.
  Jeg vil bare si at du fortjener å høre hvor super du er. Du er en stor inspirasjon for meg og for mange andre. Og når du har en dårlig dag må du tenke på hvor super du er og hvor mye du bidrar med. Tusen takk!

  Sitatet er nå skrevet ned på døra mi, btw. Jeg samler på dem, og dette var veldig fint.

 13. Mona writes:

  Du er fantastisk.

 14. Stine writes:

  Noe positivt har jo leopardtilstanden ført med seg, den gir veldig sterke og ekte bilder! : D Flott er du Marie (:

 15. Anette writes:

  Du er skikkelig fin, og det er kroppen din også! :)

 16. Anette writes:

  Glemte å legge til at det er veldig modig gjort av deg å legge ut sånne bilder og åpne deg så mye som du har gjort/gjør! Kudos! :D

 17. Kristina writes:

  du er den fineste leoparden i verden :)

 18. Cathrine writes:

  ååh du er så fin

 19. Kjerstins-skriftemål writes:

  Det ser ut som leopard jo!! Du er tøff og kul og fin.

 20. KjerstiJakobsen writes:

  Flate, nå har jeg detti helt ut av alt som har med blogg å gjøre :) Den positive siden med det er nå at jeg har masse innlegg å ta igjen!

  Håper psoriasisen(??)blir bedre etterhvert, du er super!

 21. maiken writes:

  jeg kommenterer så alt for sjelden, men må bare si at du er en inspirasjon. helt rå.

 22. Jannicke writes:

  Du er vakker og utrolig modig.

 23. Sara writes:

  Verdens tøffeste leopard!

 24. Line writes:

  Superb!

 25. kristin writes:

  Du er den eneste som kan legge ut bilder av deg selv i bare undertøyet og slippe unna med det. Du er superfin, både med og uten leopardflekker!

 26. Hege writes:

  Tarm, hjerte og milt!

 27. Kristin writes:

  nydeliga!

 28. Mona writes:

  Har du prøvd strutseolje? Onkelen til mamma slet med psoriasis hele livet, men det ble mye bedre etter at han prøvde det. Er jo verdt et forsøk!

 29. Ellinor writes:

  Vakre bilder :) hvem har sagt det sitatet? likte det veldig godt!

 30. Sebastian writes:

  Hei Leopardjenta!

  Jeg vil bare si et par ting…

  - Du er flott, både med og uten flekkene dine.
  - Du er nydelig, både med og uten flekkene dine.
  - Du er herlig, både med og uten flekkene dine.
  - Du er deilig, både med og uten flekkene dine.
  - Du er deg selv, både med og uten flekkene dine.
  - Du gir meg påfyll, både med og uten flekkene dine.
  - Du får det til å kile i magen min, både med og uten flekkene dine. (Ikke sånn forelsket, for jeg kjenner deg ikke – men sånn: SHIT, hun virker perfekt).

  Ikke minst skriver du bra, har meninger med innhold og er tøff som få. Jeg har rett og slett massiv RESPEKT for deg, ferdig snakka :-)

  _Stor_ klem fra meg!

  Ps. Jeg har ikke bart – men er allikevel ganske ok ;)

 31. supermarie writes:

  Ellinor: Jeg tror det er Karl Lagerfield!

  Tusen takk, alle sammen. Dere er herlige <3

 32. Caroline writes:

  Du er nydelig Marie. Og ikke minst inspirerende.

 33. Pia writes:

  Du skriver så utrolig bra og du uttrykker sterke tanker og meninger med bildene dine! DERFOR leser jeg bloggen din! Du er fantastisk :)

 34. Mo9q♥ writes:

  <3

 35. Marie writes:

  Vet du.. Du inspirer meg! Da jeg fikk vite at jeg skulle inn i forsvaret, så kom jeg magisk nok over DIN blogg. Jeg er veldig glad for det, fordi du er blitt en del av hverdagen min. Kan tenke meg at det krever mye av deg for å stå frem med sykdommen din, men allikevel så er du så modig og fattet. Jeg blir helt måløs over tingene du skriver, og så blir jeg i tillegg super imponert! Skulle selv ønske at jeg var mer som deg :-) Som sagt.. Du inspirer!

 36. Marianne writes:

  Har psoriasis jeg også og fikk nettopp diagnosen. jeg har psoriasis i hodebunnen og på hendene, og vet nøyaktig hvordan det føles! Etter at jeg fikk det på hendene har jeg slitt utrolig mye med selvbildet mitt og hater å vise frem hendene mine.. bare det og måtte ta noen i hånden eller strekke ut hånden etter et glass som står på bordet foran andre er vanskelig! og jeg kan ikke tenke meg hvordan det må være for deg som har så mye som du har! du er heldig som slipper smerten og kløen, og jeg håper jeg en dag kan slippe dette jeg også.. Men vi må bare lære og leve med sykdommen :)

  Jeg synes hvertfall du er supertøff som tør å vise deg frem og fortelle om sykdommen! du er en kjempe inspirasjon og en kjempe pen jente! Jeg ser kjempe mye opp til deg :) synes det er flott og se at andre som har det som meg, kan gjøre det til noe så positivt! du er bare super duper Marie og akkurat en slik vi trenger!!

 37. Jorid writes:

  Du er modig, du, Marie :) Modig og superfin <3

 38. Emilie Flatner writes:

  Jeg drømte jeg fikk det i natt. Altså at jeg også ble leo. Jeg ble kjempe lei meg, men så kom du og sa den setningen som er overskriften her, og jeg klarte å leve med det helt fint. Yah in my dreams babe! Gleder meg til å se deg i overioverioverimorgen!

 39. Henriette Linnea writes:

  Du er så flink Marie, så sterk! Stolt av deg, hjerte

 40. Hanne writes:

  Du er fantastisk du. Og du vet, leoparder er flotte dyr! *Hjerte*

 41. Antonio writes:

  Hola, leopard chica! Ville bare si at du er herlig, og at noen faktisk TATOVERER seg for å få de flekkene du har fått helt gratis (om enn ufrivillig..:/ ), og ingen av dem kan vel noen gang bli like hotte som deg ;) Visste ikke jeg likte damer i uniform før jeg begynte å lese bloggen din for en tid tilbake…..;P Hot stuff, rawr! ;D

  Klem fra Antonio MED bart :P

 42. vaarloek writes:

  herre. det ser sykt kult ut på bilder i alle fall! unikt.

 43. Malin writes:

  Vet leopardprikkene var poenget med bildene, men klarer ikke la være å legge merke til hvor nydelig kroppen din er!

Leave a Reply