1 meter bart

foto priv. Barten bestilte jeg her (etter tips fra en leser, tusen takk!) og den kostet 810 kr. Fikset den selv i Illustrator, skrytelitt. Jeg gleder meg til å våkne i morgen, da skal jeg ligge og le av barten i minst 10 minutter før jeg hopper i uniformen.

33 Responses to “1 meter bart”

 1. Synøve Jahr writes:

  ELSK!

 2. Åshild writes:

  Herlig!

 3. Åshild - I barteby writes:

  Niiiiiice!! Jeg vil også ha!

 4. Julies writes:

  hahaha herlig!

 5. ellen catrine writes:

  æh, dritawesome

 6. kristin writes:

  Så kul den var ! :D

 7. Thi writes:

  LOVE IT!

 8. Henriette Kjærstad writes:

  Så herlig det ble, er misunnelig ass! ;o
  Regner med du får en bra start på dagen i morgen :D

 9. Mari H writes:

  Noe så kult har jeg ikke sett på lenge! Kjøttbart altså! Åh, fyttikatta jeg vil også ha såååånn.

 10. astrid :-) writes:

  super!

 11. Heidi writes:

  SUPERMARIE!!!! Herregud jeg trenger HJELP fra tidenes mest kreative person! (Det er deg. <3) Jeg har innlevering i Kunst & Håndverk på skolen – kan lage HVA som helst så lenge det ikke er film. Du er jo tidenes person til å hjelpe meg med dette! Har ikke så veeeldig mange uker på meg, men hvis jeg trenger, arbeider jeg hjemme. Har du noe forslag? Haha, føler meg som tidenes idiot nå, men folk prater så mye om at man lever bare én gang osvosv. (Hehe neidajoda.)

  Fred ut. <3

 12. Heidi writes:

  Ps: Elsker barten! Du er så stilig, haha!

 13. Heidi writes:

  Pss: Egentlig likner barten på to hvaler som kysser. <3

 14. Rebecca writes:

  likeeer! :D den var superstilig :D

 15. Sunniva writes:

  Skamdigg bart!!

 16. Heidi writes:

  Konge! Lett jeg skal ha bart på veggen når jeg får leilighet :)

  Du rocker :)

 17. Karianne writes:

  Elsker den!! :-)

 18. Renate writes:

  Haha så teit! Morsom du ;)

 19. Jannicke writes:

  Utrolig kult xD Haha :D

 20. Ebay lover writes:

  Hei,
  Føler jeg må komme med ett lite tips:

  Anbefaler at du neste gang søker på Ebay! Der får du wallstickers (også etter eget design) til en brøkdel av prisen! Det er samme kvalitet og ofte de samme motivene som finnes i de Norske nettbutikkene. Selv har jeg gitt i underkant av 50kr hver gang jeg har bestilt stickers, inkludert frakt og det gjerne helt fra Kina til Norge :)

 21. supermarie writes:

  Ebay lover: Takk for tips! På Ebay er det vel bare paypal som fungerer…? Jeg har ikke satt meg inn i hvordan det fungerer, så jeg tyr ofte til den enkleste (og da gjerne dyreste….) løsningen, haha :) Men jeg skal undersøke litt bedre neste gang jeg får et innfall om å skaffe noe rart!

 22. Elise writes:

  810kr er det jeg får i stipend! vil også ha bart, men om jeg bestiller det må jeg være fattig en måned :(

 23. Sofie Madeleine writes:

  Jeg er grønn. Av misunnelse altså, ikke fordi jeg er i militæret.

 24. Synne writes:

  Hoho, den er herlig! God helg!

 25. Martine writes:

  mesker deg med pringles ja? :D ahahhaa fiiiine barten!

 26. Jannicke Due writes:

  Ååååååh så sinnsykt kult! :D

 27. Elise writes:

  Hahah ^^

 28. Natasha Markiewicz Myran writes:

  Haha, så kult!

 29. Thea writes:

  Den barten kommer til å være selve symbolet på deg, den er så deg :D

 30. Ebay Lover writes:

  Hei igjen,

  Paypal er den beste (og sikreste!) betalingsmåten å benytte seg av på Ebay, men det er såre enkelt å skaffe seg en konto :) I tilegg så er du forsikret mot evt svindel, og du får refundert kostnadene dine dersom varen ikke kommer. Anbefales virkelig!

 31. Linda writes:

  Haha!! <3

 32. Halvor writes:

  barten

 33. Silje writes:

  http://www.asos.com/Asos/Asos-Metal-Moustache-Ring/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1495400&cid=11407&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Silver

  Bartering!!! :-D

Leave a Reply