March 29th, 2011

#3 Det eneste jeg ikke likte ved disse jentene var måten jeg behandlet de på

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over lovelife og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få ting ut av systemet, bare… Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.

Da jeg leste denne mailen ble jeg først og fremst imponert, den skiller seg sånn ut fra de andre kjøttkverninnleggene. Å faktisk kaste seg selv i kjøttkverna står det stor respekt av, tenk å ha så selvinnsikt at du ser selv at du behandler de rundt deg dårlig. Det er en styrke ikke mange har, og jeg håper du klarer å snu den til noe positivt en dag!
– Marie

Tidenes dårligste kjæreste, ja – det er meg… Gutt på 22, helt normale interesser, godt trent, fast jobb med god inntekt, eget hus, fin bil og…. Pyroman.

Jeg brenner alle bruer andre prøver å bygge opp og underbevisstheten min elsker å såre de som blir glad i meg, spesielt kjærester.
Hvis du vil krangle om de minste ting, leke stum-leken i mange timer, prøve og lage en krangel ut av ingenting eller rett og slett bare skrike unødvendige ting til hverandre kan du komme og besøke meg.
Min første seriøse kjæreste, at hun ikke slo meg var nok bare fordi hun var redd for at jeg skulle slå tilbake. Jeg kommer aldri, ALDRI! til og bruke fysisk makt mot ei jente, men jeg er en jævel på og gjøre livet til de som prøver å bli glad i meg til et helvete.
Jeg tror sikkert at jeg kan gjøre noe med det, men vet ikke hvordan.
Jeg ønsker og gjøre noe med det, men vet ikke hvordan.
Jeg håper jeg kan gjøre noe med det, men jeg vet ikke hvor håpet skal komme fra.

Dumpa dama i går og jeg gjorde det på en melding. Ja, jeg vet at jeg er en dust! Har aldri nektet for det heller, men jeg klarer bare ikke og styre meg selv noen ganger… Nå tok hun ikke telefonen og hun ville ikke møte meg heller, sånn hvis det går an og kalle det selvforsvar, selvom jeg vet at det ikke har noe og si; jeg er en DUST! Vet ikke hva venninnene til ex’en kaller meg, men dust er uansett ikke dekkende for den drittsekken jeg er. Kan ikke noen bare komme og gi meg bank? Jeg vil kjøre meg selv i kjøttkverna fordi jeg ikke har selvdisiplin nok til og være tidenes beste kjæreste. Uansett hvor mye jeg vil så sier noe i hodet mitt at det bare ikke går og være hyggelig mot søte, snille, omtenksomme og jenter generelt.. Hadde 3 utrolig gode venninner også, men droppa kontakten med de fordi jeg… Ja, vet egentlig ikke, bare var drittsekk… De prøvde og prate til meg og fortsette et vennskap, men jeg bare avfeide de på flekken. Kald som en isbre… Så nå sitter jeg i sofaen alene og drikker øl, har ingen og prate med, ingenting annet og gjøre en og hate meg selv for all dritten jeg har gjort mot de som faktisk har prøvd og bli glad i meg.


foto priv

Uansett om du trykker dette eller ikke Marie, så skal du bare vite det at hvis du likte daten vår og håpet på at jeg ville be deg ut igjen,
så ville jeg nok uansett såret deg hvis du likte meg… Så da kanskje det var like greit at det ble med den ene daten…

Og til slutt, til dere jeg har såret og på andre måter har vært drittsekk mot: jeg tenker på dere alle hver dag og tenker på hvor mye jeg hater meg selv for det jeg har gjort!

- Skrevet av Gutt (22 år)

14 Comments »

 1. Respekt, selv om jeg er ganske glad jeg aldri har vært skikkelig venn med en gutt som deg… Håper du får orden på ting. Hvis du angrer så mye som du gir uttrykk for, er du allerede halvveis. Nå er det bare de siste metrene før mållinjen du må komme deg over, men det er nok også de som krever mesteparten av all styrken du har i kroppen. Lykke til!

  Comment by Helene — 29/03/2011 @ 10:11
 2. Hadde det ikke vert for at jeg vet at xen min ikke blir 22 før om noen måneder og at jeg vet at han ikke har hatt kjæreste etter meg så hadde jeg trodd at det var han som skrev det innlegget.

  Comment by Åshild - I barteby — 29/03/2011 @ 10:13
 3. Respekt!

  Comment by Eirin — 29/03/2011 @ 10:38
 4. Jeg synes fortsatt du er en drittsekk. At du unnskylder deg gjør ikke noen forskjell. Det har jeg lært etter en stund med en som minner mye om deg, kanskje gjør jeg det selv også. Det spiller likevel fint liten rolle at du unnskylder hvordan du er og hva du gjør, hvis du ikke gjør noe med det. Ta deg sammen. Ord skal ha et innhold. Jeg vedder på at du har tenkt på det der før, og det spiller ikke hvor mye du angrer. Du har gjort noe som er ille og du burde bli god for å gjøre det godt igjen. Om det er noe du faktisk vil da?

  Comment by Sigrid — 29/03/2011 @ 11:55
 5. Har en sånn gutt for øyeblikket. Det er ikke så gøy. Føler med jentene du har såret, følelsen man blir sittende igjen med er ikke noe fin.

  Comment by Malin — 29/03/2011 @ 12:20
 6. psykisk vold er like alvorlig som fysisk. om du virkelig mener at du har et problem, finnes det både psykolog og ATV. det er og lettere og gjøre noe med det nå, som du er i 20 årene, enn å vente til du er i 40-50 årene. :)

  Comment by Line — 29/03/2011 @ 13:48
 7. Jeg syns egentlig og du fortsatt er en drittsekk. Hvis du er SÅ klar over at du faktisk er en drittsekk, så burde du jo og vite hva du kan gjøre med det? De fleste som er drittsekker og behandler folk dårlig tror jeg ikke er like klar over at de er det.

  Å unnskylde seg på denne måten hjelper ikke de du allerede har såret. Hold deg heller vekke fra folk om du vet du kommer til å bli sånn!

  Comment by Pernille — 29/03/2011 @ 14:02
 8. Dette er et innlegg som det står respekt av. Det er tøft å innrømme for seg selv hvem man er. Jeg har selv vært borti typer som gjør alt for å lage krangel, litt dramatikk i hverdagen. Jeg forstår godt både de jentene som skriver her at når man vet selv hvor IDIOT man er, så kan man vel gjøre noe med det. Det er faktisk ikke alltid sant. Jeg tror man får et slags rush inni seg ved å skape dramatikk, man vet det er feil, men den tilfredsstillende følelsen er nok til å la det gå. Jeg synes han er tøff som innrømmer det, selv om det er anonymt. Dette vil jeg gi respekt, selv om det er skrevet av en som virker respektløs. Den stygge skyggen tar oss alle igjen tilslutt, jo før, jo bedre.

  Comment by Jente 17 — 29/03/2011 @ 16:36
 9. Duvet, ikke glem at vi har vært kjærester siden i høst nå, da. Jeg kommer alltid til å være glad i deg, uansett hvor polygamist du blir. Æsj, dette ble for klissete. Litt som det i midten av oreo’en (har jeg nevnt at jeg deler opp kjeksen og tar ut det hvite? det er sykt kvalmt, jeg takler ikke å spise det, selve kjeksen er himmelsk tho. glis). Halebein. :-)

  Comment by Marianne — 29/03/2011 @ 17:03
 10. Jeg synes det er bra av deg å skrive dette. Jeg har en tro på at dette var en stort steg for deg å ta, og det at det faktisk var du som gjorde det slutt med eksen, var nok også godt gjordt, for alt jeg vet har hun sagt det lenge, men som jeg oppfatter våget ikke hun å si det slutt, pga at hun var redd. Derfor synes jeg det var bra av deg å gjøre det, samme på hvilken måte det ble gjordt!

  Selvsagt synes jeg du har gjordt mye feil, og du kunne ha endre mye på deg, men som de andre sier, du har allerede kommet langt på å endre deg. Jeg har tro på at du kommer til å klare det ;)
  Lykke til :) Ikke grav deg ned, pga alt du har gjort men start på nytt, å ta deg selv for det, hvis du sårer folk. Du har en jobb å gjøre ;) Igjen, Lykke til :)

  Comment by Ester — 29/03/2011 @ 17:41
 11. Du er alt jeg vil ha, du sa du var forelsket i meg også.
  Jeg møtte deg, blikkene du ga meg, følelsen når du satt ved siden av meg, la handa rundt meg, det var så godt og være forelsket.
  De søte meldingene sluttet og vi prata nesten aldri.
  Savner sånn og prate med deg!
  Sommeren, tidene og leirene med deg,Kjæresteriet og kyssing inne på puterommet.Blikkene over bordet ved frokostsamlingene, Savner alt ved deg, J. Jeg er sjalu på hver jente du er med. Spør deg hvordan du har det og hvordan det går med kjærligheten. Selv om det svir så inni h*lvette.Hjertet mitt.Jeg vil bare at du skal ha det bra. At du skal ha denne følelsen som jeg hadde. Den var fantastisk. Det gangen du løp mot meg med det smil om munnen, klemmen og da du faktisk elsket meg også. Kjærlighet..
  gud som det svir. Ta meg tilbake. Klemmene. Smilet på fjeset ditt..
  Jeg vil alltid elske deg, men du kommer aldri til og ta meg tilbake.

  Comment by T — 29/03/2011 @ 18:54
 12. Oi, så utrolig bra gjort og fint skrevet! Men.. Er det en du var ute med? Leste flere ganger og skjønte liksom ikke helt, kanskje hjernen min er tom.

  Comment by Jannicke — 29/03/2011 @ 19:34
 13. Halve prosessen på å “bli bedre” er jo å bli bevisst og ikke minst sette ord på det som ikke er riktig, og det er jo noe han uten tvil har mestret. Så selv om han ikke vet hvor han skal få håpet fra, er han nok mer på vei enn han selv tror. Som en forkjemper for påstanden om at “All guys are jerks” er så sann på alle måter, gjør det meg allikevel litt godt i nyren at noen faktisk er klar over det!

  Comment by LA — 01/04/2011 @ 16:26
 14. Vet du hva Gutt, 22 år.. Jeg Jente, 18 år og likedan.
  Hater det.

  Comment by J18 — 02/04/2011 @ 15:52

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment