February 11th, 2011

Fritt for å være i et kjendispanel!


foto priv

Jeg fortalte publikum om “hjerte” som ble til “tarm”, viste de X’en min og ga krimforfatter Jan-Erik Fjell en tiss i bånd. Jeg tror jeg var Supermarie i kveld.

Jeg tror det gikk bra, det var iallfall fullt hus og utrolig hyggelig å være der :) Les om kvelden her. (Bildet er som tatt RETT ut av en begravelse…..) Som takk for at vi stilte opp fikk vi en englekalender og en glassengel laget av glassskår hver, den var så nydelig! “Det viser at det skapes vakre ting ut av noe som er knust.”

Word. Å ha et knust hjerte er som å ha et ess i erme når du er skribent.

…..

Kan noen sende meg en hjerteknuser?

8 Comments »

 1. Du skulle bare visst, Marie! Jeg er helt in love, i bloggen din OG deg! Du er så fantastisk. Du gjør dagen min så utrolig mye lysere, når jeg titter innom bloggen din. Og det er ikke sjeldent jeg titter innom der, for å si det sånn. Du er den vakreste bloggeren/mennesket jeg noengang har sett. Og det, både innenpå og utenpå!
  Stå på videre i livet, du vil oppnå så mye. Jeg hadde vært så utrolig stolt, om du hadde vært en person jeg hadde kjent. Irl…

  Comment by Anne Marie — 11/02/2011 @ 01:20
 2. Du er så pen supermarie, å tenk på at du virkelig er superkjendis nå! :D Jeg er så stolt atte :’) Om det er en ting jeg liker med at blogger har tatt over verden, så er det det at folk sm deg, som virkelig har talent, kan få litt rampelys :D

  Comment by Helene — 11/02/2011 @ 07:30
 3. Kan du ikke bare bruke en potetstapper eller noe slik? Temmelig sikker på at det ville i det minste ha ødelagt hjertet ganske bra om du gyvet løs på det.

  Comment by Helene — 11/02/2011 @ 08:38
 4. Herregud, hvorfor skriver dere sånne ting til meg? Hva har jeg GJORT for å fortjene det? Åååh, jeg ELSKER dere! <3 SERIØST!!!!! :D

  Comment by supermarie — 11/02/2011 @ 09:48
 5. Å ha et knust hjerte er som å ha et ess i erme når du er skribent. Det er word.

  Comment by Sigrid — 11/02/2011 @ 14:35
 6. Gressvik ppl er bra :D

  Comment by Christine — 11/02/2011 @ 18:07
 7. http://open.spotify.com/track/7lqGgwrEhURX4k5IB8A80S
  Sånn, hjerteknuser. VÆRSÅGOD

  Comment by HybelMarte — 17/02/2011 @ 14:57
 8. “Det viser at det skapes vakre ting ut av noe som er knust.”
  Hoho, den likte jeg! Skulle gjerne hatt en slik engel av glasskår! : p

  Comment by Kjersti — 17/02/2011 @ 22:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment