bra

Herregud, jeg er så imponert over at jeg faktisk dro ut fire (!!) ganger i går. Først tok jeg fredagspils med noen av tigersoldatene fra Forsvarets Mediesenter, for å feire at det skarpe designoppdraget endelig var utført og sendt til trykkeri. “Jævlig bra”, sa folk og la grunnlaget for at resten av dagen min BLE jævlig bra. Gleder meg til å se det ferdig, 20 000 jenter får snart noe supert i posten, made by me!

Etter det ble jeg bare rådvill, og sto forvirret midt på gulvet på rommet på soldathotellet for å se etter tegn på hva jeg skulle gjøre. Det kom aldri noe, så jeg løp rastløs opp til tigersoldat Snap for å tvinge noen til å bli med meg ut og fortsette på pilsen. Jeg fikk med meg en fin flokk med tigere, og så drakk vi noen øl og vin, ble dødsfin, og konkurrerte litt med gatemusikanten i Karl Johan. Vi snøt han for 2 kr, som jeg med vilje la opp i hatten vår mens han så på, og så fikk vi dårlig samvittighet så vi ga opp konkurransen og ga pengene til han i stedet. Snille, sikkert.

Etter DET fant vi ingen kule utesteder, så jeg kjøpte sukkertøy, mistet alle på bakken (…) og gikk tilbake og kjøpte nye, før vi returnerte til hotellet. Der kræsjet jeg inn i noen av soldatene fra troppen min på Rygge, så jeg trakk på skuldrene og løp ut igjen sammen med de OGSÅ!! Etter å ha danset, drukket litt til og fått en av oss kastet ut (ikke meg, mamma) dro vi hjem i snart-morgenkvist-tiden og jeg bare… “NÅ skal jeg sove, mmmm” og la meg ned i senga. Og så ringte telefonen, jeg sperret øynene opp og så løp jeg ut igjen og fikk ut det siste jeg hadde av eventyrlyst. Åååh, disse helgene :)

Jeg har det så bra for tiden, så bra at den gåturen idag som egentlig skulle vært en walk of shame ble mer som en solskinnsdans over grønne blomsterenger i stedet, hjerte. Ingenting tyder på at berg- og dalbanen nærmer seg nedfart, og jeg smiler heletiden. Det bekymrer meg nesten litt, for da klarer jeg ikke å skrive de innleggene dere liker så godt, haha! Jeg tror skriveterapien har begynt og virke, og humøret mitt avhenger ikke lenger av h*n. Endelig. Jeg håper jeg forblir i den tilstanden her foralltid.

20 Responses to “bra”

 1. ingrid writes:

  jeeez, kan ikke få sagt det NOK! du tar nydelige og sick inspirerende bilder og du skriver fantastisk!!!og dette innlegget var intet unntak. herre gud! <3<3<3

 2. Linn Bente writes:

  Jeg liker best de innelggene der du skriver om hvor morsomt du har det, og er i godt humør! :)

 3. Helene writes:

  Jeg tror søren meg at vi har synkronisert sånn humørsvinging-ting, for jeg også er sånn overlykkelig atm ^^ Lurer på om jeg leser litt for mye på bloggen din jeg, but you are like my own brand of heroine-twilight-bullcrap, så jeg klarer ikke slutte!!! :o

 4. Bioskop writes:

  Så godt å høre at du er glad igjen! Jeg prøver meg på det der selv! :) Digger deg, Supermarie!

 5. Kristin writes:

  liker

 6. Henriette writes:

  LIKER! For en natt det må ha vært!

 7. Therese writes:

  Sjekk ut dette! http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=183269961705855&index=1 Kaizers signerer på Platekompaniet Oslo City imorgen klokka 17 – hvis du er i Tigerhumør:)

 8. Z writes:

  SUPERT!

 9. Malin writes:

  Ååh, er så fint å lese om folk som har det bra! Håper det varer evig <3

 10. Matilda writes:

  Det er farlig å stå på en så høy kjøkkenbenk

 11. AM writes:

  jeg var ute en gang i går. Mer enn nok for meg. Flere uker til neste gang.

 12. Kristin writes:

  Det hørtes ut som en sicko gøy dag/kveld/natt/morgen. Herlig

 13. Marie writes:

  Det er vel bedre at du har det supert, enn at du skal ha det ubra for å skrive de tekstene vi liker så godt vel!!! Syns du skriver supert uansett jeg :-)

 14. ellen writes:

  Jeg liker bildene dine.

 15. Thomas writes:

  Han Snap må være en kul fyr!..

 16. emilie writes:

  åå jeg er så glad på dine vegne supermarie! du virker så bra. også digger jeg bildene dine!! det jeg likte best med dette tror jeg må være at du sto på kanten av benken. + strømpebuksene + konfyren..okei jeg likte alt. ååå du er så kul

 17. Tobine writes:

  Det er utrolig morsomt å lese de innleggene hvor du har opplevd noe gøy og spennende også!
  Du skriver så vannvittig bra uansett.
  Håper humøret ditt er på topp videre :D

 18. Tonje writes:

  Er det 93 jenter som får de i posten : D ?

 19. Ester writes:

  Awesome bilde :) Du tar så kule bilder :) Føler meg som en dust når du blogger så bra :P Kanskje jeg bare skal slutte, neida.. :P Men du er jallefall superflink ;)

 20. engelen writes:

  POPCORN MASKIN!

Leave a Reply