January 26th, 2011

Hold your head up, georgous. There’s people who would kill to see you fall.

Takk for engasjementet i trakasseringsinnlegget, det var debatten jeg ville ha! Nå er jeg tilbake i Tigerstaden, har fått en dødskul oppgave å jobbe med hos Forsvarets Mediasenter som jeg skal vise dere senere.

Men det jeg skulle snakke om, da….

I kommentarfeltet på det siste innlegget jeg skrev om livet, berg- og dalbaner, plukket jeg opp et søtt tips fra en leser, May, om hvordan man kan hjelpe seg selv på beina igjen etter en faceplant. I den sjøen av tårer (og snørr) som oppstår der nede, må det gå an å bygge en flåte, og jeg tenkte at vi kan bygge den her og nå, ikke se og hør (wordplay!), med litt hjelp fra dere!

Idèen min er å sanke tips fra dere, til hva man kan gjøre når alt er svart og sjøen bølger. Tips som f.eks. May sitt, om å skrive ned fine komplimenter og ta de frem igjen når du trenger det sårt. Eller tipset om å glede deg selv ved å glede andre – smilet du gir bort har en bomerang-funksjon, det vender alltid tilbake til deg selv :) Eller det jeg skrev om å ta deg en løpetur for å gjøre de sterkeste følelsene om til positiv energi for kroppen du skal presentere på stranden til sommeren…. Sånne tips! Jeg tror de fleste trenger å kave seg på beina flere ganger i løpet av det jææævla livet, og hvis dere har noen små, søte tips å komme med til hvordan man kaver – KOM MED DEM!

Hva gjør DU for å hente tilbake det pene smilet ditt igjen?Jeg samler de fineste tipsene i et eget innlegg, med link til bloggene deres hvis dere vil, og trekker ut en vinner som får en tiss i bånd.

Kødder ikke. Vinneren skal faktisk FÅ en TISS i bånd i posten. Og det er ikke en t-skjorte……. Lykke til, hjert… beinhinne.

105 Comments »

 1. Spele sims2 :)

  Comment by Astrid — 26/01/2011 @ 08:55
 2. Lese bloggen din!

  Comment by Marthe — 26/01/2011 @ 08:59
 3. Jeg ringer til den personen jeg helst vil snakke med der og da, og snakker om alt og ingenting. Selv om vi ikke snakker om det som er gale, hjelper det veldig å høre stemmen til noen du er glad i :)

  Comment by Mona — 26/01/2011 @ 09:13
 4. Når jeg er lei meg er det ikke så mye annet som hjelper enn å ligge under dyna med iPod’en i øret, og å farge puta svart med mascaraen. Musikk får meg alltid i bedre humør.

  Dear music. Thanks for being there when nobody else was… :-)

  Comment by Ida — 26/01/2011 @ 09:15
 5. Når jeg er lei meg så gjør jeg gode gjerninger for andre. Jeg sender en fin melding til min beste veninne, baker en kake til mamma, sender masse fine sanger til vennene mine, via spotify. Hva som helst som får meg til å føle meg snill og en god venn. For jeg får så god respons etterpå, at jeg føler meg som en god person og at noen er glad i meg tilbake. Det hjelper virkelig, og den neste ganger du er lei får du kanskje en fin oppmuntrende overraskelse tilbake igjen. (: Det hjelper ihvertfall å dele sorgen med venner, delt sorg er halv sorg. Og den gyllende regel er og fin å ha; gjør som andre som du vil at andre skal gjøre mot deg.

  Comment by julieowl — 26/01/2011 @ 09:40
 6. Hør på gode sanger, si til deg selv at du er bra, gjerne spesifisert, gå en tur og bare nyt freden og roen. Se på naturen, fotografer naturen, lytt etter lydene du til vanlig ikke hører. Gå en tur på kjøpesenteret eller i sentrum bare for å se på folk – du får se så mye vakkert og fint. Gled andre ved å gi komplimenter eller bare et smil. Det kan også hjelpe å ta en lang dusj og bare rense seg selv helt. Slapp av og bare kjenn vannstrålene som treffer hodebunnen. Skift på senga. Ta en powernap – det er rett og slett magisk, så lenge du ikke lar den overstige tyve minutter.

  SMIL :-)

  Comment by Eirin — 26/01/2011 @ 09:41
 7. Finne eg skrivebok og penn. og tenke på alle de positive og fine tingene som du har opplevd gjennom livet.

  Først er det supervanskelig og du tenker at det er umulig. Men har det komt frem en fin ting, kommer det ofte flere etter hvert. : )

  Comment by Tonje — 26/01/2011 @ 09:50
 8. Livet trenger bakgrunnsmusikk <3

  Comment by Silje — 26/01/2011 @ 09:53
 9. Hmm.. Jeg liker å se på bilder av ting som gjør meg glad. Enten det er søte bilder på weheartit, eller om det er bilder jeg har tatt selv når jeg har hatt det gøy sammen med venner :)
  Ellers har jeg store planer om å lage meg en liten eske med kort i. På hvert av kortene skal det stå et kompliment eller noe annet positivt, så kan jeg ta fram kortene på dager hvor humøret ikke er på topp :)

  Comment by Linn — 26/01/2011 @ 10:00
 10. for å hente tilbake smilet mitt er det bare en ting som teller:

  when words fail, music speaks

  ha en super dag, supermarie!

  Comment by susanne — 26/01/2011 @ 10:04
 11. Skrive en liste over de positive tingene dine i livet ditt – og de negative. Som regel ser du at den positive listen er minst dobbelt så lang som den negative, du bare lar den ene negative tingen skygge over alle de positive! :)

  Comment by Ine — 26/01/2011 @ 10:05
 12. Samme greia. Smile for å få andre til å smile. Når jeg er deppa, setter jeg med ned og skriver om det. Og så tenker jeg på hvor mange andre som har det verre, bedre og like dritt som jeg har det. Jeg tenker at, om du ikke er lykkelig nå, skal jeg bli det – og at de som smiler på skolen, som jeg også gjør, sikkert også griner alene noen ganger. Alle har det sånn, men det er bare du som kan gjøre noe med det. Bare du som kan smile igjen, og mene det :)

  Comment by Anne Helene — 26/01/2011 @ 10:20
 13. Jeg har akkurat kommet opp og ut av gjørma. Det som hjalp meg i perioden ting sto på som værst var å dra meg selv etter øra ut for å henge med venner. Selv om jeg hadde lyst til å grave meg ned under dyna, visste jeg innerst inne at venner var medisin.

  Comment by Thea — 26/01/2011 @ 10:43
 14. Det fungerer å gråte, skrike, slippe ut alt sinnet man har inni seg, høre på sippemusikk, skrive hatfulle tekster i dagboka og drite i at andre sier det ikke er sunt.

  Så må man sakte men sikkert se livet fra den lyse siden igjen, prate(gråte, le) med venner og la seg selv ha det moro igjen. Dagbokskriveriene kan bli litt penere/lystigere og man kan smile igjen. Det er faktisk lov! Selv om det kommer til å gjøre vondt, så har man hvertfall et smil, men å gråte det er lov :- )

  Comment by iWalk — 26/01/2011 @ 10:46
 15. Jeg skrur på høy musikk og gjør akkurat det jeg føler for, om jeg skrur på Ipoden og går meg en tur på fjellet eller om jeg slenger meg ned med en pose potetgull. Jeg kan sette meg ned å se morsomme klipp på nettet eller bilder som gjør meg glad, og jeg finner fram bursdagskort jeg har fått av mine venner med positive ord og gode tanker, det får meg alltid i bedre humør.

  Jeg planlegger også litt disse stunder, jeg kan finne på å reise bort til Søsteren min for noen dager eller kusinen min.

  Comment by Anne Marit — 26/01/2011 @ 10:50
 16. Jeg mediterer og samler all den positive energien jeg kan finne og fokuserer hardt på de fine, gode og positive tankene. Det driver alt det negative ut av kroppen og det er som å sveve på en fin sky av lykke etterpå :-))

  Comment by Hilde — 26/01/2011 @ 10:54
 17. Jeg har jo T-skjorte, så jeg trenger ikke enda en, men jeg deler det fordet jeg :D….
  Om jeg er hjemme, setter på stereoen på FULL guffe med den beste musikken min. Danser, hopper, tryner ut all sinne og energi. Synger for full hals.
  Iblandt…blir jeg litt sint på skolen, da går det som oftest ut over et par dører, i og med at jeg ikke ser hvor jeg går når jeg er sur – går jeg på alle dørene. Da skjønner jeg at jeg er en dum sippeunge, og ler av meg selv. SMIL.
  Om sommeren, liker jeg å dra til klubben, gå ut på vannet med båten og ro til jeg er så sliten at jeg nesten velter. Da har jeg fått ut all guffe – da sykler jeg smilende hjem. :)

  Comment by Jannicke Due — 26/01/2011 @ 10:58
 18. Jeg er en stor tilhenger av uttrykket “it`s the little things that counts”. Med andre ord trenger det ikke være de store, livsviktige tingene som snur opp ned på humøret. Det kan være noe så enkelt som å finne frem gamle bilder og kikke gjennom gode minner, spise en is mens du dypper beina i et godt, varm badekar, eller bare sette sammen halvgalne antrekk og leke kostymeparty for seg selv. Det blir ikke mer moro enn hva man gjør det til selv – så det er viktig å ikke alltid forvente at ANDRE skal muntre deg opp – men ta fatt i det selv og gjør noe! Ikke sitt stille og tenk iallefall, er du allerede nede i et dypt hull kan jeg nesten garantere at dette ikke blir mindre mørkt og skremmende om man begynner å kverulere og fantasere..

  Comment by Biniboo — 26/01/2011 @ 11:04
 19. Noe så enkelt som å lage en plakat/ark med overskriften: “Dette gjør meg lykkelig”, for så å (selvsagt) skrive de tingene som gjør meg lykkelig (klisjéord, men det hjelper å se det på papir) under.
  Selv har jeg redigert litt bilder og disse ordene til en montasje, rammet inn og hengt opp på veggen.

  Ikke noe som er finere enn å se svart på hvitt hver morgen og kveld hva som gjør meg glad – og hva som gir meg grunn nok til å komme gjennom dagene selv om ting til tider kan se litt svart ut :)

  Comment by Bambi — 26/01/2011 @ 11:06
 20. For og få tak i det fantastiske smilet mitt gjør jeg flere ting (GAD det er vanskelig og skrive bokmål hele tiden..)
  Jeg finner feilen. Tar den og banker den.
  Tar bilder.
  Snakker med kjæresten min ved og kaste megselv rundt halsen hannes og plage vette han, elsker det og får meg bestandig i godt humør.
  Kjøper mamma en rose fordi hun blir så glad av det, og da blir dattra hennes glad. Smil.
  Jeg drikker vin og spiser sjokolade. namm. Setter meg med mac’en min og leser og hører på HØY musikk som minnner meg om minner og sommer.
  Spiller Volleyball med laget mitt og får strenge instrukser om hva jeg skal gjøre, da slipper jeg og tenke og jeg smiler hele tiden.

  Det tipse jeg bruker mest er: Være med kjæresten, ta bilder sammen med han, redigere dem. Alt dette med høy musikk i bakrunden! <3 Elskær'e

  Comment by Michelle Brenden Melbøe — 26/01/2011 @ 11:46
 21. Tegn, ta bilder, spill musikk, gjør et eller annet kreativt! Hver gang jeg er skikkelig nede, finner jeg frem kladdeboken min og skribler ned hva jeg tenker på, tegner små søte tegninger, eller lager en skisse over et bilde jeg har lyst til å ta. Hvis jeg i nærheten av et piano pleier jeg å bare spille noen tilfeldige toner som jeg liker (krever ikke pianokunnskaper!). Finn inspirasjon i sorgen! Det er som å skrive dagbok, bare bedre. For ikke bare får du utløp for alt det vonde du har inni deg der og da, men følelsen av å ha skapt noe vidunderlig er fantastisk, og noe som garantert kommer til å muntre deg opp!

  Comment by Helene — 26/01/2011 @ 12:05
 22. når jeg leser bloggen din blir jeg alltid i bedre humør, for du har alltid et innlegg som passer til hvordan jeg føler d, og du er så flink til å sette ord på ting!! <3 ellers finnes d alltid en sang :) hih

  Comment by anita — 26/01/2011 @ 12:18
 23. Når jeg er deppa og trenger en pause fra livet synes jeg det hjelper å gjøre noe som krever konsentrasjon. Om man for eksempel leser en bok er det ikke mulig å la tankene vandre på samme måten som når man løper eller hører på musikk. Treffe en venninne som ikke vet om problemene mine, dra ut å spise kinamat, gå på shopping og drikke alt for dyr kaffe på søte kaféer hjelper også! Når jeg da kommer hjem om kvelden har jeg fått problemene litt på avstand, og tenker mer rasjonelt.

  Comment by Kristine — 26/01/2011 @ 12:35
 24. Når jeg er trist bruker jeg noen minutter på å synes skikkelig synd på meg selv, hører på depressiv musikk og forbanner kanskje verden. Deretter setter jeg på musikk det er umulig å være trist av, danser litt og tenker over hvor fantastisk heldig jeg er, alt i alt.

  Eventuelt tar med meg kamera & hund og går meg en lang tur enten i skogen eller på fjellet. Det funker hver gang!

  Comment by Sunniva Elise — 26/01/2011 @ 12:46
 25. Det aller første jeg gjør er å lage meg en stor kopp med grønn te (selv om jeg egentlig ikke liker det), så setter jeg meg i den aller fineste strømpebuksa midt i senga. Deretter finner jeg i den største og beste ullgenseren, setter på “Love will tear us apart” eller “White blank page” som bakgrunnsmusikk, og griner ut alle tårene jeg har på lager akkurat der og da, og er bare skikkelig nedfor og sinna. Når jeg er tom for aggresjon, setter jeg på “Flink – de lilos” og ringer bestekompisen min som alltid får meg til å føle meg helt fantastisk, fordi han alltid sier så pene ting til meg. DA er alt helt fantastisk igjen, og jeg forsyner meg med verdens beste kur = en halv liter med isbiter og vitaminvann. Lykke.

  Comment by Karoline — 26/01/2011 @ 13:01
 26. finn frem et ark og en svart tusj, og bare fargelegg hele arket mens du “curse’er” den/det/de som har ødelagt dagen din.. ehe.
  eller en litt mindre skremmende måte for å få opp humøret; gå inn på en blogg du liker og les alle de gamle fine innleggene. Når jeg er virkelig lei meg pleier jeg alltid å gå inn på bloggen din, blir garantert glad igjen ^^
  det hjelper også å danse, synge, sitte og se på gamle bilder eller trene (kanskje spille fotball, og sparke ballen ekstra hardt) :D

  Comment by Rebecca — 26/01/2011 @ 13:35
 27. Jeg gjør som regel svært lite bemerkelsesverdig. Jeg tar meg gjerne en tur til farmoren min, som er den aller beste personen jeg vet om i hele verden, ingen over, ingen ved siden av, bestbestbest(wow, dette tar jo av), ellers kjøper jeg vinmonopolet og drikker meg stup dritings med én venn slik at jeg slipper å krangle om oppmerksomheten når jeg skal fortelle om sorgene, og våkner med tidenes anger og angst dagen derpå.

  Comment by Emilie Flatner — 26/01/2011 @ 13:47
 28. apropo tiss-i-bånd-skjorter, hva skjer med russetiss-i-bånd? :D

  Comment by linda — 26/01/2011 @ 13:47
 29. Mine komme seg ovenpå tips:
  1 Løpetur (ekstra frustrert nå, brukket ankel = ikke løping eller svømming, teite gipsen)
  2 Svømme, i vannet har du nok å konsentrere deg om likevel, og etter et par lengden går hjernen av seg selv og man får ikke med seg noen ting.
  3 Rope høyt, er best på en plass der man slipper masse blikk, men av og til får takler man blikkene om man bare må.
  – Lufte ut til noen som forstår, (trengs særlig når man har gips og ikke kan gjøre 1), si at “nå må jeg bare blåse ut!” også tømme alt av eder og galle uten å tenke, også sier den du luftet ut til at, hey, det der skjønner jeg godt.
  – Ringe noen man er glad i, jeg ringer søstern min når jeg bare MÅ prate med noen.
  – Kjøpe en bok man har ønsket seg lenge.
  – Lese blogger man blir glad av som Supermarie, tegnehanne.blogg.no, hyperboleandahalf.com, hjartesmil.blogg.no og mange mange andre..
  – Streame TV-serier, fordi man har fortjent det og smile i det man er på 3 episode av “how I met your mother”.
  – Invitere en venn på middag, te, vin, øl, popcorn, film eller noe, også forberede det. Da fokuserer man på noe hyggelig i steden.
  – Ha en MSN-samtale om ingenting med en kompis som alltid stiller opp.
  – Melde seg på 10km under Oslo Maraton (www.oslomaraton.no), for å ha noe å trene opp ankelen til.
  – Arrangere fest på en tirsdag, eller en annen dag man ikke pleier å gjøre det.
  – Se en film aleine, sånn at man kan snakke til filmen så mye man vil uten at du blir kalt rar eller hysjet på.
  – Finne noe å le av, selv om det er den ekstremt bløte grisevitsen. skikkelig skikkelig grisevits, Jeg veit ikke om jeg kan skrive grisevitser her jeg?

  binyre

  Comment by MariEmhøne — 26/01/2011 @ 14:11
 30. Når jeg er nedenfor, så drar jeg til en venn eller venninne hvor vi sammen ser på en morsom film og koser oss. Gode venner får meg alltid til å le og tenke på andre ting :)

  Comment by T i n a — 26/01/2011 @ 14:12
 31. Jeg trener. Jeg trener av meg alt det triste på tredemøllen, med musikk så høy at jeg ikke rekker å tenke mens jeg løper. Så stopper jeg, skrur av musikken og det føles ikke fult så tungt lenger – siden jeg har fått det litt på avstand.

  Comment by Sol-Angelica — 26/01/2011 @ 14:29
 32. Jeg setter først på en fin sang som jeg kan være lei meg eller sint til, før jeg setter på en partysang og danser rundt for meg selv :) Det er det beste jeg vet! Ingen som ser meg, så jeg kan være så gal jeg bare vil.

  Comment by Lena — 26/01/2011 @ 14:39
 33. Jeg trykker på restart knappen, og starter på nytt med ett smil på munnen !:)

  Comment by Dina Wiik — 26/01/2011 @ 14:46
 34. Vanligvis er jeg bare lei meg for noe jeg dikter opp i mitt eget hode, og da hjelper det å snakke med noen som vet at jeg tar feil (fordi jeg innerst inne vet at jeg tar feil i “jeg er ikke bra nok- saker”), eventuelt den det gjelder. De forteller meg alltid at jeg tar feil, noen ganger sier de gullord og de hjelper ufattelig mye! Også blir jeg blide Ü igjen! :)

  Comment by Sigrid — 26/01/2011 @ 14:54
 35. Når ting er virkelig tunge, har jeg verdens beste ”svigerforeldre” som lar meg låne den nydelige Cavalier King Charles Spaniel, Chiko! En gyllen liten hyperpelsball som smiler til deg og jager alle skyggene vekk. Hund på blå resept, de hadde vært noe!

  Comment by Lene — 26/01/2011 @ 15:25
 36. Jeg pleier å gå en tur ut i naturen, og hvertfall nå på vinteren når alt er så vakkert. Jeg bor på en vakker plass, og en tur i skogen her oppe i nord er helt fantastisk, også når det er kaldt. Det er ekstra godt når det er -20 grader ute, kulda biter meg hardt i nesa, men det er da jeg føler meg levende.

  En annen ting er å bare henge med vennene mine, kvelder hvor vi prater om alt og alle, eller en aketur ned en halsbrekkende bakke, en solfylt sommerdag ved sjøen. Egentlig spiller det ingen rolle, fordi uansett hvor jeg er med vennene mine får de meg alltid til å føle meg bedre.

  Et dyr er også fantastisk terapi. Ligge på sofaen med katta mi i fanget og se på tv sammen med han (ja, han ser faktisk på tv, en gang lå vi og så på “Alt om katter” på animal planet. rock on) eller en ridetur på en fantastisk hest.

  Comment by Maiken — 26/01/2011 @ 15:54
 37. 1. Ring en venn:)
  2 .Finn på noe, selv om du ikke orker, så dra deg over til en venninne. Helst ikke for mange av gangen, da får jeg helt blackout.
  3. Hør på musikk, bruk musikken for å forstå følelsene dine. Kanskje sangteksten forteller deg noe?
  4. Tren, helst med andre. Da får du dobbelt opp av glede!

  Comment by martine — 26/01/2011 @ 15:57
 38. Nja, når livet er jævlig så legger jeg meg i senga og synes synd på meg selv. Ikke særlig effektivt og ikke særlig søtt.
  Ellers er det fint å finne fram favorittboka og drømme seg bort, da glemmer du fort dine problemer. Også høre på sinna musikk! Det liker jeg når jeg er sur. Også knuser jeg noen ganger ting. Det hjelper, men er ikke så søtt. Ah, jeg vet det – drikke en god kopp med te og lese bloggen din. Da blir dagen super igjen. Smil. :-)

  (Håper du ikke tror jeg er en sånn sinnajente fordi jeg knuser ting og er sinna på lærerne, men lover du hadde også blitt det om du hadde hatt mine lærere. Dessuten har jeg (dessverre) et voldsomt temperament når det gjelder …) Håper du liker meg for det. HJERTE, om du liker det eller ei. <3

  Comment by Mari H — 26/01/2011 @ 16:01
 39. Ser på weheartit.com, leser blogger som inspirerer meg (din er alltid en av dem :-)), skriver om hvordan jeg har det, ser på bilder av gutten jeg er forelsket i and so on.. :)

  Comment by Marthe — 26/01/2011 @ 16:12
 40. Jeg har fått beskjed fra psykiateren min at når jeg vil DØ, skal eg puste.puste.puste.puste.puste. og tenke at alt er myemye verre på kvelden enn på morgenen.

  det blir alltid bedre på morgenen. det vet jeg.

  Comment by Eirin — 26/01/2011 @ 16:38
 41. Jeg skal binde tissen din jeg! … Fu. Jeg måtte smile og le. ♥

  Nei, altså – når jeg er trist å lei legger jeg meg ned midt på gulvet med musikk, en bok eller planter min digge rumpe i sofaen og glaner på tv/film. Også skriver jeg “FML” over ett helt ark om det er virkelig ille.

  Evnt. kan man skrive ett hatbrev, som man ikke sender, men brenner :)

  Comment by Anne - vietnameseren — 26/01/2011 @ 16:54
 42. Når jeg har det kjipt, er det alltid enkelte ting som hjelper – hver gang! Jeg setter på feelgood-musikk og danser rundt, jeg leser ei god bok (det får tankene rettet på noe annet) eller ser på en av yndlingsfilmene mine. I mitt tilfelle hjelper det alltid å se en film med Johnny Depp (mitt idol, min gud. Hjerte.) Gjøre ting jeg har lyst til, å ikke ting jeg må! :)

  Comment by Sofie Madeleine — 26/01/2011 @ 16:56
 43. Heia :) Jeg er en av de som sliter med å komme meg opp når jeg er nede. Men å bake er noe som hjelper, selv om jeg etterpå får dårlig samvittighet over å ha spist noe “usunt”. Men en annen ting som er veldig viktig for meg er musikk. Og jeg ser at flere over her skriver at å høre på god musikk hjelper. Jeg lurte på om du kanskje kunne spurt om hva folk hører på når de er lei seg og vil komme seg opp igjen? hva slags gladmusikk folk har? jeg synes det er så vanskelig å finne musikk jeg virkelig blir glad av… Når jeg er lei meg hjelper det også veldig å lese bloggen din, fordi du er en stor inspirasjon! :)

  Comment by Cecilie — 26/01/2011 @ 17:00
 44. Når jeg syns livet er jævlig, noe det er alt for ofte, så leser jeg bloggen din. No kidding. Har sagt det til deg før, men jeg sier det igjen, dine ord hjelper meg. Leser innleggene dine om og om igjen :-) Men hvis jeg ikke gjør det, så ser jeg på bilder. Bilder der jeg smiler, minner sammen de som betyr aller mest for meg. Da smiler jeg. Selv om det kanskje ikke er så mye, så hjelper det :-)
  Eller så løper jeg meg en lang tur, med høy musikk på ørene, i mørket.
  Nå skal jeg skrive om deg på leksen min, Marie, skrive om forbildet mitt. Hjerte

  Comment by Malin Rydland — 26/01/2011 @ 17:00
 45. Jeg tar på meg det fineste jeg har. Det pene undertøysettet som jeg nekter meg selv å bruke som regel fordi jeg tror det blir ødelagt og den fargerike kjolen som gjør meg glad. Det hele starter i det små. Ofte trenger man ikke mer enn det teite sokkeparet alle har fått av en venninne på tull for å smile litt.

  Comment by Eline — 26/01/2011 @ 17:01
 46. 1. Jogg ut frustrasjonen.. evntuelt menstruasjonen.

  2. Du har trent, du fortjener en belønning! kaker, godteri, frukt.. muffins med alt som er godt oppi. Sjokolade = glede.

  3. Se en film som gjør deg glad. En av de filmene som virkelig fikk meg i godt humør lenge etterpå er ” Amelie fra montmartre”. http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2330460441/
  Eller om du er i humøret, en skikkelig voldelig slasherfilm. Så kan du sitte og glede deg over hevn følelsen og nyte blodbadet.
  Elsker skrekkfilmer… en god film og en skisseblokk. bedre fins det ikke.

  4. Gode venner. Nå snakker jeg ikke om tilfeldige mennesker, men alle har ihvertfall en eller to venner som virkelig gjør deg glad. Om de ikke er tilgjengelige så er det alltids mulig å diskutere med folk i hodet sitt.

  Comment by katherine — 26/01/2011 @ 17:05
 47. Jeg pleier å høre på Shoot to Thrill med AC/DC eller Mother North med Satyricon på bånn pine, kaste på håret og brøle det jeg er god for. Eller tenke på når jeg kjørte panser et helt år. Hah! Har lyst på tiss i bånd, passer fint siden jeg er skeiv i HV….

  Comment by Olaug — 26/01/2011 @ 17:09
 48. Jeg liker å skrive ned komplimentene jeg får, men dersom jeg er virkelig nede så hjelper det å bruke ett hjelpemiddel, nemlig å hjelpe en venn… :) Elsker å gå ut dersom du er regn, da tenker mann sååå mye bedre. Dusjen funker, dersom det er krise…. ;-)

  Comment by Kristin — 26/01/2011 @ 17:25
 49. hver gang jeg faler litt sammen og har behov for å kravle meg opp igjen, pleier jeg ofte å legge meg ned i senga og gråte til jeg sovner. Men det er ikke det som hjelper noe særlig, klart det er godt å grine, for all del! men det som virkelig får meg over på andre tanker, bedre tanker, er å male. Sette opp staffeliet, ta frem penslene, og bare male. Nå er det sikkert ikke alle som har maleutstyr eller liker å male for den del. Men alle har baksiden på en avis, eller en kladdebok og en blyant. bare det å tegne på en strek. om og om igjen, og plutselig er det ingenting annet i verden enn akkurat den streken som betyr noe. Noenganger kommer du ut av den dype konsentrasjonen med en helt fantastisk tegning, tekst, maleri, og det føles herlig. Eller så kommer du ut av det med en helt enkel strek. poenget er at om du ikke har klart å lage det nye Skrik, så har du i det minste klart å glemme vonde ting et lite øyeblikk. Og det er godt å tenke på.

  Comment by Ragne — 26/01/2011 @ 17:26
 50. Eg tar fram gamle bilde av meg sjøl og innser at eg ser mykje bedre ut no.

  Comment by Ingrid — 26/01/2011 @ 17:59
 51. Snakker med de beste vennene mine om det, hører musikk som gjør meg lykkelig, gjør noe som trenger konsentrasjon, tenker på hva som er fint / hvem som er gode i livet mitt, tenker på noe jeg ser frem til (sommerferien, eller å reise til mine beste venner som ikke bor her) :)

  Comment by Benedicte — 26/01/2011 @ 18:35
 52. Jeg smiler for meg selv for å få smilet på plass. Det funker! Gir megselv en liten illusjon om at jeg er glad og har masse å smile for!

  Comment by Kristin — 26/01/2011 @ 18:38
 53. se på deg i speilet og SMIL. det er faktisk bevist at å smile, selv om du ikke er glad fra før, gjør deg glad! funker på meg.
  eller; bak noe. lag mat som tar tid. brød, boller etc. noe deig som skal knas, så kan du kna alt det vonde inn i deigen.
  suss til deg <3

  Comment by Emma Potter — 26/01/2011 @ 18:43
 54. FØRST trengs en skikkelig grinekveld for å få ut alt, snakke med verdens beste venninner og kompiser og ja.. put it out there, snakke om det! Også hører jeg på masse cheer up-musikk og ser på masse cheer up-bilder på weheartit. Dagene etter holder jeg meg opptatt hele tiden, så jeg slipper å tenke, er med gode venninner og finner på gøyale ting, fokuserer på skole og holder meg rett og slett opptatt! Også kommer smilet snikende, og tankene holder seg unna automatisk :) er bankers!

  Comment by jeanette — 26/01/2011 @ 18:47
 55. Skrive minst 10 positive ting om deg selv på en lapp og 5 negative, så kaster du de negative tingene i do. Og når du spyler ned, tenker du at de problemene kan forsvinne like lett. De positive lappene lærer du deg, og gjemmer dem et lurt sted.

  Comment by Hanne — 26/01/2011 @ 18:47
 56. HAHAH. hvis det finnes en trøst i det,så trente jeg 20 minutter og lå på gulvet og stirret i taket i 1 time etterpå av utslitthet

  Comment by Emilie Flatner — 26/01/2011 @ 19:16
 57. Når jeg trenger det så kommer jeg aldri på det..da er liksom alt svart og ingenting kan bli bedre heller .. sånn fungerer det i hjernen min .. så kunne trengt bøttevis med slike tips klar til bruk når jeg trenger dem! Og nå for tiden trenger jeg det også, så skal lese kommentarene over når jeg har det som verst … :)

  Comment by Elise — 26/01/2011 @ 19:22
 58. Sette på seg “fuck the world” attituden, få håret så høyt man kan, sminke seg så mye at man ikke kjenner seg igjen mens man hører på så høy musikk at man ikke hører seg selv synge falske toner engang. Finnes ikke bedre.

  Tenk at du er BEDRE enn alle: vær SÅ drøy!! Fuck janteloven, liksom! Tenk at du er SUPER! Du er BEDRE enn alle andre: du kan AKKURAT det du vil! Fordi du er best, og du vet det selv.

  Arranger Sex and the City kveld for deg og vennindene dine – Sjokolade og grisemat er et MUST! Kamera og pysj hører selvfølgelig med, og ingen andre må være hjemme, for det skal bli HØYT. For sannheten er, jenter, at litt drittsnakk hjelper alltid… Det å vite at andre er enige i at han er SÅÅÅ dust, eller at hun var SÅ frekk hjelper alltid. Selvom vi ikke liker å innrømme det, så er det sant, og man føler seg litt bedre etterpå.

  Skriv ned alle tingene du liker – med deg selv, med andre, med han(…), ting som du liker å spise, se på: alt. Det hjelper å se at kanskje ikke alt er så ille alikevel.

  Og hvis ikke noe annet funker….

  Hør på Welcome to my Life med Simple Plan og farg puta svart med tårer. Også er det på’an igjen.

  Tror egentlig det viktigste man burde huske, uansett hvor ILLE det ser ut, er at det aldri er så ille at det ikke kan fikses. Fordi ÆRLIG talt, hvor realistisk er det at du dør av hva nå som har skjedd?

  Seg selv er best…. hihi.

  Comment by Nora — 26/01/2011 @ 19:36
 59. For å få meg selv til å smile igjen ringer jeg først kjæresten og synes litt synn å meg selv. Mens jeg hører ham streve med å finne på noe som kan gjøre meg glad igjen, slenger jeg meg ned i senga ved siden av katten og får noen søte kattenuss.

  Comment by Anna — 26/01/2011 @ 19:45
 60. Jeg gjør alt mulig annet for å glemme det. Egentlig drukner jeg tristheten i enda tristere musikk, og så forsvinner det litt. Funker like bra som narkotika, selv om jeg aldri har prøvd.

  Det kan og være fint å uttrykke seg i en dagbok.

  Comment by Stine — 26/01/2011 @ 19:52
 61. Vask huset/leiligheten mens du hører på musikk..gjerne litt Ida Maria type musikk. Da kommer de gode endrofinene, og så gleder du andre og deg selv med at det er rent og ryddig (spesiellt når du føler at følelsene er et jæ*** rot) rundt deg! Noe som også kan hjelpe er å lese husmorsporno (de bøkene du finner nederst i bladhylla i nærbutikken din) og drikke en stor kopp med god te. Kom deg ut med en venn/venninne..ikke ut som “ut på byen”, men ut og gå, spring, lek. En lekeplass er en god plass å tenke på andre ting, selv om du er over 20.

  Comment by Marianne — 26/01/2011 @ 19:56
 62. Jeg henger gule post-it lapper rundt i leiligheten. Som på speilet jeg må kikke innom hver morgen, der henger det en lapp som står: “SMIL” på, og under står det.. “se der ja, det var myyyye bedre :)”

  Det er umulig å tenke positive tanker og være trist samtidig. Tenk på det!

  Lyser iallefall opp dagen her.

  Comment by Ida Louise — 26/01/2011 @ 20:23
 63. Det tar vanligvis litt tid før jeg får smilet mitt tilbake når jeg først har mistet det. Men det jeg gjør når jeg plutselig ikke er så glad lengre er;
  – Å syte og klage til alle som er så uheldig at de er pålogget på facebook akkurat da.
  – Høre på utrolig deprimerende musikk (det er viktig å få tømt tårekanalene, slik at man unngår unødvendige lekkasjer i tide og utide).
  Når man har lempet alle de negativene tankene og problemene over på alle venner og kjente, og tømt tårekanalene, kan man sette på noe skikkelig gangster musikk! For deretter å øve på litt hardcore rompeshaking, før man setter kursen mot et speil for å le av hvor teit man ser ut med opphovnede øyne som man ikke klarer å åpne skikkelig.
  Spis bananer og sjokolade for å få endorfinene til å hoppe rundt i kroppen! :)

  Comment by Linn Jeanette — 26/01/2011 @ 20:31
 64. Jeg pleier å sette på yndlingsmusikken min og kose med kattene mine.
  Utrolig hva litt kattekos gjør med en!
  <3

  Comment by Aymara — 26/01/2011 @ 20:33
 65. rydder rommet mitt! DA blir alt fint og organisert i vertfall ett sted

  Comment by Maureen — 26/01/2011 @ 20:50
 66. Samle fotoalbum og sjokolade rundt deg, tenk på de som er glad i deg og de gode stundene dere har hatt sammen. Ring så de du bryr deg mest om og inviter dem på en ny god stund.

  Comment by Ingrid with hat — 26/01/2011 @ 21:09
 67. Jeg går inn på bloggen din, og leser et av de mange supre innleggene du har (slik som dette http://www.supermarie.net/?p=4785 eller http://www.supermarie.net/?p=6629). Om ikke dette funker springer jeg meg en lang tur i skogen, ingen ting er så godt som å ligge utmattet på bakken midt inn i skogen, og eneste lyden man kan høre er vinden som rasler i trærne. Da kan tårene bare strømme på, og alt er så mye bedre når man løfter hodet og begynner på hjemveien.

  Comment by Sol Jensen — 26/01/2011 @ 21:14
 68. Du kan også spille rollespill (http://n4f.no/interesse/rollespill) en gang innimellom for å unnslippe fra denne verden og inn i en ny.

  Comment by Ingrid with hat — 26/01/2011 @ 21:19
 69. Setter på “Valerie” med Mark Ronson og Amy Winehouse og danser vilt! Og synger. Tror selv jeg hadde vunnet Idol med den sangen.

  Comment by Little Miss Sunshine — 26/01/2011 @ 21:19
 70. Ser meg selv i speilet og sier “din dust, SMIL!” “Se, der ja, velommen tilbake søta”

  Comment by Trine — 26/01/2011 @ 21:44
 71. Har noen forskjellige måter å takle dårligere tider på, men klassikeren er iPod-date. Løpe. Langt. Bruke kroppen, for å gi tankene en pause.

  Ellers er det vanvittig deilig å grave seg ned under dyna, med depressiv musikk, og bare skrive mens tårene renner. Skrive akkurat det som faller deg inn der og da, til det er tomt for både ord og tårer.

  Og etterpå; reise seg fra bunnen, heve hodet så høyt som overhode mulig, og ta fram fasaden igjen. :)

  Comment by Viel — 26/01/2011 @ 22:05
 72. Når jeg er lei meg pleier jeg ikke å prøve hardt for å bli glad igjen, for jeg vet selv at jeg snart vil få tilbake smilet uansett. Sånn er det jo å være ungdom, humøret svinger hele tiden. Jeg prøver bare å gjøre det beste ut av det, og skape noe kreativt ut i fra hvilket humør jeg er i. :-) Når jeg har nådd bunnen pleier jeg å tegne eller skrive, det får meg til å “sette ord” på følelsene, og få dem ut på en annen måte enn å snakke med noen. Det her med å “smile til verden, så smiler verden tilbake” tar jeg heller når jeg er i gidt humør, for da vet jeg at smilet jeg deler ut til andre er ekte.

  Comment by Maria — 26/01/2011 @ 22:20
 73. Jeg pleier å pusse tenna :)))

  Tannpuss er verdens beste medisin!

  Comment by Astrid — 26/01/2011 @ 22:29
 74. Drikk te. Drikk te og gråt. Det gjør så ufattelig vondt å holde inne alle tårene, og de kommer til å komme ved et tidspunkt uansett. Så gråt om kroppen din ber om å få gråte. Og den teen, den hjelper. Drikk flere kopper, og drikk så fort at du kjenner at du er varm helt fra halsen og ned i magen. Det hjelper å bli varm på innsiden, selv om det bare er for et par sekunder. Lover, det hjelper.

  Comment by Hanne.sk — 26/01/2011 @ 22:56
 75. Eg tek vare på alle koselige brev/kort/små lappar osv som eg får av venner og bekjente og har hengt dei opp på veggen. Dette, som byrja som ein liten flekk, men no dekker store deler av veggen (fordi eg fortalte venane mine om det, og eg tydeligvis har verdas beste venar), kallar eg “Positivitetsveggen” og den ser eg på når noko er gale. Anten det er bursdagskortet frå veninna mi som er full av interne vitsar, eller den lappen eg fekk når eg stod på lappen; det får alltid fram smilet. Og positivitetsveggen er ved siden av døra mi, så eg ser alltid når eg skal gå ut av rommet. Bra dag alltid. Nesten.

  Comment by Helle — 26/01/2011 @ 23:33
 76. Det beste man kan gjøre for og få smilet sitt tilbake er garantert og besøke/jobbe i en barnehage! Man kan ikke UNNGÅ og bli glad av alle de søte kommentarene, klemmene og forklaringene til de søte små! Var “litt” nedfor engang før jeg skulle på jobb i en barnehage, og plutselig stod det 5 barn og ventet i spenning for at “Store-Aleksander” skulle komme :D

  De hadde til og med tegnet fine prinsesser til meg også :D Hihi!

  Comment by Aleksander — 27/01/2011 @ 00:12
 77. For å hente smilet setter jeg meg ned, tar på gøy musikk, og tenker tilbake på jenta på 10 år som drømte om å flytte alene for et år til utlandet, som nå er 17 og lever ut drømmen sin. Helt alene, uten problemer. Stolt. Jeg tenker på alle tingene jeg skal oppnå når jeg blir stor. Jeg tenker på alle de fine menneskene i livet mitt; alle de som gjorde/gjør meg til meg.

  Når det gjelder tips til folk generelt, så pleier jeg å tenke at det er bare i motbakke det kan gå oppover. Og jeg tror helt ærlig at det kommer noe bra utav alt. Det tar bare litt tid før du ser det. Alle opplever noen veldig tøffe perioder i livet, men det er disse periodene som styrker deg og gjør deg til den du er. -Everything will be okay. If it’s not okay, it’s not the end. Lær deg å være glad i deg selv og det du gjør. SMIL.

  Comment by Siri W — 27/01/2011 @ 01:44
 78. Ingenting får meg til å smile mer enn når jeg hører på håkan hellström med en god boks snus og te i de mega fine koppene mine!

  Comment by SMUG — 27/01/2011 @ 07:43
 79. En glitremegagigatermofantastisk måte å bli glad på er å være til stede i øyeblikket!

  Gjør noe som får deg fokusert og gir deg mestringsfølelse.

  Jeg elsker å padle elv, stå på snowboard, gå på slakkline, trene inn nye triks med Buddha eller HOPPE FALLSKJERM.

  Du KAN faktisk ikke henge der opp i lufta med adrenalinet i høygir og tenke “æsj assa. Dumme, dumme dagen.”

  (^.^)

  Du har fin tiss! C===B

  Comment by Silje Pairotte — 27/01/2011 @ 07:44
 80. Om jeg trenger en pause fra livet funker det ALLTID å ta seg en tur ut! En times tid i skauen med hesten, en god skitur, løpetur eller å ta seg en dukkert i et tjern uten masse folk! :)
  Fysisk aktivitet funker alltid :)
  DERETTER går det ann å begynne å snakke med folk :P

  Comment by Kristin — 27/01/2011 @ 08:16
 81. Jeg snakker med Didrik.

  Comment by Nusse — 27/01/2011 @ 09:10
 82. Jeg bruker å sette meg ned og se på stand-up av noen jeg vet er virkelig morsom og som får meg til å le hver gang (noe som har resultert i at jeg har sett samme stand-up show flere ganger enn det som kan regnes som sunt), og så gjør jeg ting for meg, som å ha hjemmespa, høre på musikk som får meg i godt humør (har lest at det går an å lure hjernen sin til å tro at den er glad ved å høre på musikk du vanligvis blir i godt humør av), og til slutt bruker jeg bare å skru på musikken så høyt at bassen rokker i alle vegger for så å danse vilt for meg selv for å få ut og tilbake litt energi. Om ikke det ene funker, bruker det andre å gjøre det:)Det å oppsøke venner til å gjøre noe fint sammen er kanskje med i oppskriften der et sted, også:)

  Comment by Junemor — 27/01/2011 @ 10:26
 83. Min beste medisin mot tristhet og sinne, er egenpleie. De gangene jeg er deppa, trist og lei, og egentlig ikke vil noe annet enn å dø, pleier jeg å fylle badekaret med glovarmt vann, putte en badekule oppi (en sånn som bruser, gir vannet fin farge og som lukter nyyydelig), samt sette noen telys rundt omkring i rommet. Da blir atmosfæren varm, lun og behagelig, og jeg kan fokusere kun på meg selv. Før jeg hopper oppi vannet, skrubber jeg hele kroppen slik at jeg til slutt blir myk og god. Jeg pleier også å sette laptopen på en krakk like ved badekaret slik at jeg kan se på yndlingsserien min (som for øyeblikket er Sex and the City). Da slapper kroppen av, og jeg kan le og gråte over de morsomme (og til tider .. tragiske?) livene til Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha. For å toppe det hele, hender det jeg lager meg en deilig jordbærsmoothie eller finner en iskald cider. Perfekt måte for å koble ut fra alt, og få litt avstand fra alle teite tanker :)

  Comment by Mari — 27/01/2011 @ 10:40
 84. Hvis smilet mitt er oppned pleier jeg å ringe bestevenninna mi, som alltid får meg i bedre humør, høre på sanger som bringer gode minner (CC Cowboys, Postgirobygget, russesanger, for å nevne noen), se en komedie og spise litt (mye) sjokolade. Sjokolade kurerer alt! :)

  Comment by Annemarie — 27/01/2011 @ 13:37
 85. Jeg ser på bilder av meg og de beste jeg vet fra ferier, fester og generelt bilder hvor vi smiler og ler. Og jeg sender hjertemelding til bestevenninna mi (vi har tyveårsdag i sommer!) og får henne til å trøste meg og det er så godt for vi prater om det tunge og i neste sekund ler vi til krampa tar oss av noe skikkelig teit som bare vi skjønner. Det gjør alltid godt :) Også lager jeg brownies :D

  Comment by Marianne — 27/01/2011 @ 14:10
 86. Mitt tips er å grave seg ned, bare la alle følelsene komme ut, gjerne til en god venn. Ikke la det vare for lenge, bare få ut alt på en gang! Etterpå er det godt å finne på noe med personer du like å være sammen med, og bare ha det gøy og tenke positivt! :)

  Comment by Ragnhild — 27/01/2011 @ 15:34
 87. http://love.givesmehope.com/top
  ^ DET henter smilet mitt.

  Comment by Randi — 27/01/2011 @ 15:47
 88. Jeg tar meg en laaaang tur langs veien med gladmusikk på ørene (eller ingen musikk, så jeg får luftet tankene). Når jeg kommer hjem, tar jeg meg et langt, deilig bad. Så henter jeg en skål med noe godt i og koker ORDENTLIG kakao før jeg henter det herligste pleddet jeg vet om, og tuller det godt rundt meg. Om katten er inne, tar jeg den på fanget mens jeg leser en bok. Om du ikke leser bøker, kan du ringe en du er glad i, og som får DEG glad igjen!
  En annen ting som hjelper, er å kjøpe inn en ansiktsmaske i en grusom farge. Så kan du sitte alene og le av at du er så stygg, og dermed kamuflere alle dårlige tanker og følelser som gjør deg trist!

  Comment by Beli — 27/01/2011 @ 16:00
 89. Finner frem yndlings pennen og dagboka, og skriver til det ikke finnes mer blekk å oppdrive. Dette gjør jeg på den fineste plassen i huset, senga mi. Mellom to puter som er pyntet med ordene “hope” og “love”, ironisk nok. Skriver jeg faktisk ned alle ordene og navnene som gjør meg glad. Så legger jeg dagboka under overmadrassen, og er 10 kilo lettere enn da jeg tok den frem.

  Comment by Tora — 27/01/2011 @ 16:07
 90. Smiler til meg selv i speilet, for da vet jeg at det kommer i retur. Smil.

  Comment by Severine — 27/01/2011 @ 17:57
 91. De dagene livet ikke smiler og jeg merker at livsmotet renner av meg, finner jeg frem dagboka mi (eller ei anna skrivebok), blar fram et blankt ark og skriver ned alt det negative og det positive i livet som punkter nedover. Hvis det virkelig er ille, får jeg naturligvis flere negative enn positive punkter, men da tar jeg å prater litt med meg selv om de negative tingene, og kanskje skriver ned hva jeg skal gjøre annerledes for at ting skal bli bedre. Jeg er dessuten en person som er avhengig av å prate om ting, så etter å ha pratet med f.eks moren min, noen av mine bestevenninner eller meg selv (hahaha, sært) så blir det lettere. Et annet tips kan være å besøke besteforeldrene dine, det gjør jeg hvis jeg trenger å koble ut litt av livet mitt, uten data, iPod og mobil. Besteforeldrene mine bor ikke mer enn en drøy mil unna huset mitt, men forandringene er faktisk enorme uansett.

  Heldigvis har jeg ikke så mange dårlige perioder, men når jeg har det så hjelper ofte disse tingene.

  Smil, livet er jo egentlig fint! :-)

  Comment by Jorid — 27/01/2011 @ 18:25
 92. Ååå.. Dette var en fin ting å gjøre! :) Ikke rart man blir glad av å lese bloggen din! ;)

  Comment by Nenna — 27/01/2011 @ 20:22
 93. Åh, det er mye fint som hjelper, venninner, å skrive, film, og sjokoladeis foreksempel. Men tryner jeg skikkelig så er den oppskrift som alltid er best: Først løper jeg til jeg ikke klarer å løpe lengre, lar det som gjør vondt eller er kjipt finne veien ned i tredemøllen eller asfalten. Når jeg kommer hjem legger jeg meg i fosterstilling i dusjen,gråter til jeg ikke har mere igjen, alt er skylt ned i sluken og kryper under dynen. Og så, så ringer jeg til mammaen min. Etterpå er det alltid bedre selv om det ikke trenger å bli best med det samme, da er det fint å se igjennom bilder som sier “se så heldig du er” eller lese fine blogger. Sånn som denne.

  Comment by johannekh — 27/01/2011 @ 21:01
 94. Når jeg virkelig trenger å smile så avhenger det av årstider hva jeg gjør.
  Hvis det er vinter så setter jeg meg på en trapp å kjenner den kalde vinden treffe ansiktet og føler at den nesten tvinger frem et smil.
  På sommeren er det mange muligheter, legge seg flatt ned i det grønne gresset, se opp på en nesten skyfri himmel og forstyrre den med en hel haug av såpebobler er noe av det mest fantastiske jeg vet om.

  Comment by Taja — 27/01/2011 @ 21:08
 95. 1. lese i boka “14,000 things to be happy about” og understreke fine ord og ting.
  2. ordtaket “everything is gonna be okay in the end. if it’s not okay, it’s not the end”.
  3. se disneyfilmer (despicable me!)
  4. høre på sanger av favorittartisten, sanger som betyr noe. i mitt tilfelle jack johnson.
  5. lese inspirerende tekster (deriblant dine).
  6. gjøre noe fint for andre. jeg pleier å sende enkle meldinger til venner eller familie, bare med et hjerte eller kanskje jeg er glad i deg.
  7. sove.
  8. reise.

  Comment by cecilie isabell — 28/01/2011 @ 00:53
 96. dette funker vanligvis som et plaster (bart) på såret: http://www.mcphee.com/shop/products/Mustache-Bandages.html

  Comment by Vilde — 28/01/2011 @ 08:32
 97. “In the end, we only regret the chances we didn’t take, the relationships we were afraid to have and the decisions we waited too long to make.”

  Og om 100 år så er det ingen som husker alle de teite tingene man gjorde uansett.

  “When you breathe, you inhale and you exhale, but every single time that you do that you’re a little bit different than the one before. We’re always changing. And its important to know that there are some change you can’t control and that there are others you can.”

  Smooth seas do not make skillful sailors:)

  Don’t regret anything you do, cause in the end it makes you who you are.

  Failure is not falling down, but refusing to get back up.

  in life we do things. some we wish we had never done. some we wish we could replay a million times in our heads. but they all make us who we are, and in the end they shape every detail about us. if we were to reverse any of them we wouldn’t be the person we are. so just live, make mistakes, have wonderful memories, but never ever second guess who you are, where you have been and most importantly where it is you’re going.

  don’t ever let somebody tell you you can’t do something, not even me, all right? you got a dream you gotta protect it people can’t do something themselves, they wanna tell you you can’t do it. IF YOU WANT SOMETHING, GO GET IT.

  Robert Frost: In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.

  Don’t worry what people think, they don’t do it very often.

  Don’t tell me the sky is the limit when there are footsteps on the moon:)

  “I’m so tired of people needing a reason for doing everything in their lives. Do it because you want to. Because it’s fun. Because it makes you happy.”

  Bob Marley – the truth is that everyone’s gonna hurt you, you just have to find the ones worth suffering for.

  we cannot direct the winds, but we can adjust our sails.

  utdrag fra min inspirasjonsmappe på dataen som jeg tar en titt i når jeg er nedfor! ellers funker det som regel å se på noe norsk nett tv, spesielt nytt på nytt:)

  Comment by Anja — 28/01/2011 @ 19:39
 98. Setter på musikk som samsvarer med humøret mitt, gråte litt, eventuelt skrive alt som er galt i et liksom-brev. Og når det er gjort, så gjør jeg et eller annet – type trening, for å slite meg selv ut. Ta en forfriskende dusj, spise noe godt, gjenvinne energi. Endre musikktypen til gladmusikk. Gjerne med danserytmer. Man kan ikke annet enn å smile. Personlig begynner jeg til og med å danse og le. Jøss, jeg er litt rar :)

  Comment by Maren — 30/01/2011 @ 14:55
 99. Når jeg er helt ferdig, leser jeg tekstene dine. No kidding! Tast inn “supermarie.net”, gå inn på “fint”, les og cry your heart out. Funker for meg! :)

  Comment by Natasha Markiewicz Myran — 30/01/2011 @ 20:38
 100. Og de andre tekstene, selvfølgelig.
  “Husk det neste gang da”, er finest :)

  Comment by Natasha Markiewicz Myran — 30/01/2011 @ 20:39
 101. […] er tissen en av dere som bidro i smileinnlegget skal få! Skal gå gjennom og plukke ut en i morgen, hvis jeg får tid :) Nå skal jeg Rygge […]

 102. Jeg tenker på barna i afrika og på andre som har det vondt, for uansett hvor vondt du har det er det andre som har det verre!

  Dette fungerer bare i ca 4 timer da.. I resten av de 2 ukene må du spise masse godteri, og ha masse sex.

  Comment by Juna — 31/01/2011 @ 18:29
 103. Jeg har skrytebakgrunn på pc’en min, så hver gang jeg er litt lei (av skolen) ser jeg bare på den, så blir jeg glad igjen.
  Den består av printscreens av f.eks karakterer jeg er fornøyd med, gode kritikker på bilder eller oppgaver..

  Veldig koselig :O)

  Comment by Christiane — 31/01/2011 @ 20:22
 104. Når jeg er trist prøver jeg å tenke på de fineste tingene jeg vet om. Alt fra den afrikanske faren som alltid følger datteren sin hjem fra skolen, forbi vinduet mitt, og går med den lille rosa sekken hennes på ryggen, og den enda mindre hånden til datteren i sin, mens hun selv hopper og smiler og forteller om dagen sin, til alle mulige sitater, og da spesielt et av Oscar Wilde (som er et av de fineste jeg vet om); We are all of us living in the gutter, but som of us are looking at the stars, musikken til Yann Tiersen, lukten av sjø og sommer og den blomstrete 60-talls kjolen min til minner fra de gangene jeg lo så jeg begynte å gråte. Da er plutselig ikke de våte, salte kinnene lenger en påminnelse av alt det vonde, men heller et minne av de beste, mest morsomme, kykkeligste og sorgfrie øyeblikkene i livet.

  Comment by Kristine — 01/02/2011 @ 23:45
 105. […] 101 vakre tips til hvordan du kan finne tilbake ditt glade jeg, tusen takk for engasjementet! Her er et utvalg: […]

  Pingback by supermarie.net » put that smile back on — 03/02/2011 @ 09:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment