jeg fikk et pepperkakehjerte med navnet mitt skrevet i melis på

01:41

De tok en knust drøm, pakket ned og sendte den av gårde i en hvit konvolutt. Da drømmen var hel, tilhørte den meg. Jeg fikk den i retur i tusen biter hjem i postkassen i dag. På JULAFTEN, altså. Det var sykt unødvendig, herr saksbehandler. Mine nære og kjære er sikkert dødslettet, happy og hadde sikkert hengt opp restene av drømmen min på kjøleskapet – hvis det hadde vært magnetisk, da. Heldigvis er det ikke er det.

“Akkurat nå har vi ikke behov for den kompetanse du besitter.”

Nei vel, ttyn Afghanistan….

Joda, jeg gir meg ikke så lett. Selvom jeg kunne sluppet alt jeg har i hendene (dvs tastaturet, og av og til en brødskive) og frikeløpt til Asia i skrivende stund, kan jeg godt jobbe LITT hardere for å oppnå drømmen. Jeg er ikke en slutter. Fra og med ble “slutter” en beskrivende tittel. Og den er ikke min. :)


foto: privat/onkel, redigering: me. Kristoff(misbruk)er, Joakim, meg og min bror. Jeg har et dårlig sovehjerte for tiden, tydeligvis. Herregud….

Anyways. Tusen takk for alle ønskene om en god jul! Julaften var så hyggelig. Jeg satt igjen med flest presanger – i år igjen, til tross for at jeg virkelig har gått inn for å bli venneløs det året her. Haha! Typisk meg. Jeg fikk iallfall det jeg ønsket meg + litt til, spiste meg god og mett på julemat og koste meg med verdens beste familie. Og dere, onkel lånte meg den sinnsyke fisheyen sin frem til tirsdag, det blir så fete bilder av den! Skal vise dere i morgen, jeg. Blubbblubb.

Nå skal jeg dra den komatøse* kroppen min inn i sengen og drømme om bitene i konvolutten. Inntil drømmer blir virkelighet er det det beste jeg kan få til. Håper julekvelden deres også var bra, dere. Nyt resten av 2010, 2011 tar snart over! (og kjøp for all del VG på nyttårsaften…. :))

God natt!

ps Vil dere se hva jeg fikk til jul, eller sier dere bare “JAAA” nå fordi jeg er Supermarie og dere sluker alt jeg kommer med? Lesere, ass..

*komatøs = når en person er bevisstløs og ikke reagerer på smerte, er vedkommende komatøs. Tror dere jeg kastet appelsinbåter veggimellom av fryd når jeg hørte det ordet for første gang på rekrutten eller? Haha!

38 Responses to “jeg fikk et pepperkakehjerte med navnet mitt skrevet i melis på”

 1. eirin writes:

  ekte drømmer skal ikke oppnås så lett, vet du ;) men ekstra kjipt å få beskjeden på julaften, kan jeg tenke meg (selv om det vel var en fin gave til familien, heh), stå på! ju kæn du it :)

  …og broren din var jo såååå søt, da ;)

 2. Inger-Johanne writes:

  JAA. Mjehe:)

 3. Kasine writes:

  Nei og nei, var hjertet knust? </3
  Jeg vil se hva du fikk!!

 4. Elisabeth writes:

  vil se! nyskjerrighet lenge leve

 5. Adriane writes:

  Så bra du koste deg!! :)

  Kjempe kjekt å se hva andre fikk til jul, så lag et innlegg da! : D

 6. Maren writes:

  Ja, jeg vil gjerne se hva du fikk :D
  MEN du er Supermarie, og jeg svelger alt du kommer med ;)

 7. Siv Kristin writes:

  JAAA
  :D
  Jeg fikk makrolinse til juuul. :) 70-300mm ;D

 8. Mia writes:

  Synd med drømmen… Men det kommer flere sjanser! :)
  JAA :D

 9. Karoline writes:

  JAAAAA :)

 10. Snap! writes:

  “JAAA” =D

 11. Silje Louise writes:

  Jaa, haha : ) God jul!

 12. Sam writes:

  Ikke gi deg med drømmen din uansett, du er tross alt SUPER. Og for all del, vis oss gavene dine. Vi er nysgjerrigpuser.

 13. marte writes:

  jaaaaa

 14. AM writes:

  Jeg vil gjerne se hva du har fått :)
  Men ang. intops, selv om de ikke trenger deg akkurat nå, så kan jo det endre seg så fort som bare det. Du må bare være tålmodig og ikke gi opp :)
  Bra du fikk alt du ønsket deg + mer. Jeg var ikke like heldig, fikk flotte gaver av mamma og familien. Men av vennene mine? Av de fikk jeg blant annet såpe og en jævla pisk ( m.m fra samme butikk) Den pisken kommer til å bli mye brukt <3 <3 ………

 15. Linn writes:

  Haha, jaaa : D

 16. Andrea Sørlie writes:

  JAAA, jeg vil se hva du fikk :)

 17. Othea writes:

  haha, vil gjerneee se hva du fikk til jul !

 18. Helene writes:

  Selvsagt sluker vi alt du kommer med. Vi er jo stalkerene dine <3

 19. Randi writes:

  JAAA, vis da! Og du må slutte å følge drømmene dine – begynn å jakte på dem. :-)

 20. Anna writes:

  Jeg vil se hva du fikk fordi det interesserer meg å se hva som gleder andre :D

 21. Marte writes:

  Ikke gi opp Super! Du klarer alt du vil :) Og JAA jeg vil de hva du har fått, og JAA det er fordi jeg sluker alt rått, stekt og .. kokt :D

 22. Pauline writes:

  Jeg er så lei for deg at drømmen din å dra til Afghanistan ble knust … for nå. Jeg skal holde fingrene krysset for deg og håper at du vil få en ny sjansen til å dra der ;)

  Denne video er morsom. Enjoy!

 23. L writes:

  Får vi se bildene av frokostene?
  God jul!

 24. Linn Jeanette writes:

  JAA :)

 25. Nenna writes:

  JAAA :)

 26. Mari H writes:

  JAAA, for jeg sluker det med en gang – med glede! Hjerte.
  Trist, at det ikke gikk din vei nå, men bare vent å se – den dag kommer der det går din vei! :-) Imens kan man jo kose seg med DRØMMEN.

  Kos deg videre i jule, Mariesuper! :-)

 27. sara elisabeth writes:

  JAAA !

 28. Benedicte writes:

  Jeg vil vertfall se den kingsize kulepennen du fikk :-D

 29. Jadey writes:

  JAA!!!1

 30. Anne - vietnameseren writes:

  Sorry dude, du trenger ikke fore meg med gavene dine. Du er en gave av deg selv :’ D

 31. Anne - vietnameseren writes:

  Mener selvfølgelig; “du er en gave i deg selv”. Lol. “AV”. Hahaha. “AV!”. Turn off. haha. Tok du den? Fotografer supert! AYE CAPTAIN. BRB.

 32. Anne - vietnameseren writes:

  Jeg er kommentar-fail ;(

 33. Anne - vietnameseren writes:

  Dude. Kill me. Fjerde kommentaren >.<

 34. Anette writes:

  JAAAAAAAAAAAA!! :D

 35. Frida writes:

  JAAA!

 36. Tonje writes:

  Alltid fint å se hva andre får. Også god inspirasjon til hva eg kan gi : )

  altså: JAAA!

 37. Natasha Markiewicz Myran writes:

  Ikke gi opp! :D Det går nok engang, hvis du virkelig vil :D

 38. Marthe writes:

  Slutter.. hm, den tittelen er søren ikke min heller! Du inspirerer meg virkelig, supermarie :-) Vet at drømmene dine komme til å gå i oppfyllelse.

Leave a Reply