photo pt 2

pt 1

(Hei dere som ikke skjønner noe nå, jeg har en spørsmålrunde med en twist pågående hvor jeg svarer på spørsmål fra lesere med BILDER. :- ) Gå til spørsmålrunden HER. Ta det pent, jeg har allerede nærmere 100 bilder å ta…)

Hvordan så du ut når du var seksten?

Hva fotograferer du med?

Hvordan ser ser de nye vippene ut?

Hva har du på deg akkurat nå?

Hvordan er rekrutten, er det hardt for jenter?

hvordan ser uniformen din ut?

Hvordan ser moren din ut?

Hva slags telefon har du?

*

*eple 4 = iPhone 4

Nå skal jeg sette flaskene til hodet og trykke på avtrekkeren. Bestefars kirsebærlikør (hjerte) skal gi meg en kveld jeg aldri kommer til å huske. Synd, trist, leit. Har forresten farget håret, OG klippet det. Åårh, jeg som var Rapunzel…. Og blond. Nå er jeg skallet. Og brunette.

Mer fotosvar i morgen, håper helgen deres blir like magisk som min :- ) Følg med på face, jeg har alltid eple i lomma og facebook på hjernen. Smil!

31 Responses to “photo pt 2”

 1. AM writes:

  Liker at du er skallet og brunette at the same time ! Jeg er også brunette! også har jeg Iphone 4 jeg også også.
  Helgen min blir ikke magisk, den blir full av særemne, naturfagrapport og matteprøve.
  Men vetduhva Marie? Jeg har søkt på jobb ! Håper jeg får den, jeg har aldri hatt en jobb før. Skal på intervju neste uke, jeg er nervøs.

 2. AM writes:

  Glemte: Håper du får en fin helg :D

 3. Lene writes:

  Hahahahah, Iphon 4 var genial!

 4. supermarie writes:

  AM: åååh! LYKKE TIL! Krysser fingrene for deg! Si fra om hvordan det går da :- D Hurra!

 5. Randi writes:

  Digger ringene dine.

 6. ellen catrine writes:

  haha, likte det siste bildet :D du er så råå!

 7. Inger-Johanne writes:

  Gleder meg til å se håret ditt! Sikkert fin som alltid:)) Åå, navnestripa!<3 Du er så vip i forsvaret at jeg blir…! Neida, fortjener alt, du.
  ..og litt mer:-)

 8. johanne writes:

  du er så super, supermarie. jeg liker strømpebuksene dine. og navneskiltet.

 9. Halvor fra Briskeby. writes:

  Med andre ord, du har blitt neger?

 10. karoline writes:

  årrh. jeg bare digger deg!!!!

 11. julieowl writes:

  Jeg så deg på oslo s i går og hadde lyst til å si hei, men jeg turte ikke.. Ü

 12. Layza writes:

  Enhjørningskjedet var dritkult :O Jeg vil ha!

  Du ble sikkert kjempefin på håret :) Gleder meg til å seee.

 13. rikke writes:

  hahah genialt med eple:L

 14. Kjersti writes:

  Liker navneskiltet : D

 15. Johanne Grov writes:

  Du har farget og klipt håret!

 16. Jannicke writes:

  Håper ikke du er like dårlig som det jeg er i dag.. ^^

 17. Eirin writes:

  Må få se håret ditt!

  Eple4 – du er så kreativ!

 18. Omana writes:

  Skulle ønske du var 16 igjen!

 19. Maritdott writes:

  eple 4, haha genialt!

 20. Kamilla K writes:

  Haha, artig vri :D Som flere andre digget jeg eple4!

 21. Henriette writes:

  Haha! Så arti :D

 22. Tonje writes:

  Marieee! Sorry at jeg har vært så lat på kommentarfronten :<
  Jeg blir så utrolig imponert over bildene dine, at jeg nesten sikler. (Ok, jeg sikler) Hvordan du får dagligdagse snapshots til å bli kunst. Nesten. Jaduskjønner. Må si jeg elsket iPhone 4 vrien! ^_^

 23. cecilie isabell writes:

  du lever virkelig opp til navnet ditt. du er så utrolig flink til å skrive oppfinnsomme og meningsfulle tekster med en humoristisk og artig vri! og sånne spørsmålsrunder som det her – åh, liker’e! digger at du er så kreativ og morsom. fortsett med å være superduperduper! skulle ønske jeg var flinkere til å kommentere. jeg SKAL bli flinkere, jeg lover. uansett så diggerdiggerdigger jeg deg! høstklem :-)

 24. Signe writes:

  Kan du hjelpe meg gjennom militsjungelen?
  Når er søknadsfrist for UB og Befalskolen? Ser på mil.no at det er om 37 dager for UB, men det er vel to opptak? Hvor UB og BS har frist 15. april?

 25. alexsandra writes:

  tøffe bilder;)

 26. Anonym writes:

  Hei! Må nesten bare være anonym for offentligheten, og med det sagt hadde jeg et lite håp om at du kunne svare i neste blogginnlegg e.l, så jeg får sjansen til å se svaret, om du har et….

  Jeg sliter litt. Og det har ført til en del tunge dager = fravær fra skolen dette skoleåret. Går siste året, altså vg2 kjøretøy. Nå har jeg endelig tatt mot til meg og gått til helsesøster. Jeg skal få hjelp. Ting skal bli bedre. Jeg skal opp og fram! Etter et liv med mye dritt, er det på tide å legge stolthet og “nei jeg er sterk nok!!” faktene bak seg, og se ting i øynene.

  Men jeg vil så gjerne være lærling i militæret til neste år…… Og jeg har fått høre at jeg ikke kan det, nå som jeg har over fem dager fravær, fra usikre kilder. Hva kan du fortelle meg? Er løpet kjørt for meg? Skal jeg bare lete etter en ny plan, og legge denne drømmen bak meg?

 27. Marie writes:

  Jeg simpelthen elsker (!!!) at du har en Supermarie-navnelapp til uniformen din. Det er ganske kult.

  Også får du meg til å smile. Jeg ler, og sånn, når jeg leser bloggen din. Ler med deg da, eller noe sånt. :)

  Heyeyeyey. Skulle sett deg på Madla da. Best place on earth lizm. (yep, jeg bor der)
  HADETBRA

 28. Maria writes:

  Fine bilder :D

 29. kine writes:

  åe gi meg fotoskillsa dine daaa :(

 30. supermarie.net » photo pt 4 writes:

  [...] 1 pt 2 pt [...]

 31. supermarie.net » photo pt 5 writes:

  [...] 1 pt 2 pt 3 pt [...]

Leave a Reply