photo pt 3

pt 1
pt 2

Hei dere som ikke skjønner noe NÅ heller, jeg har en spørsmålrunde med en twist pågående hvor jeg svarer på spørsmål fra lesere med BILDER. :- ) Gå til spørsmålrunden HER. Ta det pent, jeg har allerede nærmere NOK bilder å ta…

Hvordan ser det nye håret ditt ut?

Hvordan ser det ut der du bor i militæret?

Hvordan ser du ut bakfra?

Hvordan ser titsene (puppene) dine ut?

Hva gjør dere på grønn dag?

Hvordan er forholdet mellom deg og eks-kjøtt?

Hvordan ser favorit hesten din/ drømme hesten i DINE øyne?

foto: priv

24 Responses to “photo pt 3”

 1. julie writes:

  Haha, dritbra bildet om du kunne vise “titsa”! Der lo jeg ass! :D Skjønn hest!

 2. Eirin writes:

  Slenger meg på Julie over her. Ler!

 3. Vilde writes:

  Jeg digger deg !
  Fant akkurat en t-skjorte og tenkte med en gang på deg ! :D http://www.ginatricot.com/no/kolleksjon/ccollection-p0.html#product_118305
  check it out ! :’D

 4. ellen catrine writes:

  haha, titsa, bra bilde. Du er så superkul!!!

 5. ingrid writes:

  du ble fiiin på håret!

 6. Helene writes:

  Kjempegøy denne vrien av spørsmålsrunde!! :)

 7. kristin writes:

  Elsker nyehåret !

 8. Henriette writes:

  Kjempefiiin på håret!
  Håper på en part 3 :D

 9. Petra writes:

  Du var skikkelig fin på håret!! :)

 10. Anne - vietnameseren writes:

  Haha. Awsome. Herlig. Du er digg! :’ D

 11. layza writes:

  Finfin på håret <3 gleder meg til del 4, du er så geniaaaaal!

  Og du, på gina tricot fant jeg en t-skjorte som glitret Supermarie over hele seg. Det var en hvit/kremhvit t-skjorte med et kart over forskjellige barter, og hva de heter :D ahahah

 12. Mari H writes:

  Artig spørsmålrunde. :-) Fine bilder.

 13. sara - leserbeeein c: writes:

  I løpet av sykedager, kan jeg nå s at jeg har lest ALT gjennom hele arkivet ditt.. Blir aldri lei! Du skriver så utrolig fengende og bra, og på toppen av det hele fotograferer du nydelig. At du er en av de ærlige bloggerne som ikke kun skriver på glad-dager er enda en ting som gjør deg til min helt klare favorittblogger. Sånn selv om jeg overhodet ikke er interessert i verken militæret eller Dr.Phil.. Du virker som ei utrolig jente, Marie, og har på mange måter hjulpet meg mye på både dårlige og bra dager. Måtte du aldri slutte å være så super som du er, ilu! (ps: jeg er en av de som har drømt om deg)

  Okei, merker at dette ble en smule crazy fangirl, men det får så være. Digger både deg og bloggen din, følte at jeg trengte å få det ut.

  -Sara-leserbein!

 14. Kristina writes:

  SYKT fin på håret!! :)

 15. Kommende Militutt-kvinne^^ writes:

  Hoi:D Mitt spørsmål er jo her også:D “hva gjør dere på grønn dag” :D Geniale bilder ;) Digger deg supermarie;) men altså.. grunnen til at jeg måtte kaste meg over nett så fort jeg fikk sjansen i dag er for at jeg har drømt om deg i natt;) Jeg drømte at du fikk fly et fly (husker ikke hva de kalte det i drømmen min, men det var noe CRAZY navn altsåXD) og så fikk jeg sitte på:P og jeg overtalte deg til å ta en loop:D Det var SÅÅÅ “morro” å ta hodekråke ned av senga, lande på magen og bare tenke… HVA FAEN gjorde jeg nå??? XD

 16. Hilde writes:

  Du ligner på Blair Waldorf med det nye håret!!

 17. Carlotta writes:

  interesting pictures :)

  xx
  Check out our fashion illustrations at Illustrated-Moodboard.com ! = )

  .

 18. linda writes:

  du er fkink til å ri jo *hjertehjerte* viste ikke at du dreiv med hest/driver

 19. Stine writes:

  wow, du lignet litt på Blair Waldorf med det nye håret. Nice, men det kan være det bare var på bildet :)

 20. Sofia writes:

  åååå! Hvor har du kjøpt den kjilen som du har på deg der det er spørsmål om håret ditt ? Please svar, den var så fin :) <3

 21. Sofia writes:

  kjolen* :P

 22. supermarie writes:

  Sofia: Den er fra Gina Tricot! :- )

 23. Marie writes:

  Hei :) Kan jeg ta noen bilder fra deg ‘( av deg) ?
  Fin blogg <3

 24. supermarie writes:

  Marie: Hva skal du med dem? :-) Tusen takk!

Leave a Reply