May 28th, 2010

Sersjant Brudevold


God kveld, followers! I skrivende stund sitter jeg på Sessvollmoen befalsforlegning, i den grønne sofaen foran den magiske macen og spiser smarties. Fargesprakende :- ) Kom akkurat frem, etter en elendig biltur fra Oslo. Det er et grusomt rot å kjøre bil der inne! Jeg kjørte på trikkespor og skogstier, sikkert melkeveien også. Aldri følt meg så fortapt før…. Jeg satt med tårer i øynene, med mamma på telefonen og en røykende prostituert på venstre side av bilen og HATET livet. Helt til jeg fant E6. Der møtte jeg en annen Forsvaret-bil, og tok det som et tegn på at jeg var på rett vei. Hadde planer om å henge meg på den bilen, antok at den skulle samme vei som meg, men han kjørte jo i hundre og helvete og det har ikke jeg nerver til.

Turen på E6 var OGSÅ forferdelig, jeg er livredd for trailere. Jo, seriøst. Jeg får angst, hjertet går av hengslene og knokene på rattet blir krittvite. Dessuten visste jeg ikke hvor jeg skulle, annet enn at jeg skulle finne Gardermoen. Fant Gardermoen litt i meste laget kan du si, jeg endte opp på Ankomst-parkeringsplassen…. Failed.

Derfra kjørte jeg i vill frustrasjon rundt i blinde, helt til jeg ga opp og slo av motoren utenfor en Statoil bensinstasjon. Der fant jeg en japansk taxisjåfør som gebrokkent forklarte meg veien til Sessvollmoen, og så var det ut på E6 igjen. Med de japansk-norske ordene hans friskt i minne, fant jeg faen meg veien OG leiren!!!!11 Åååh smiler enda.

Sessvollmoen iallfall.
“Navnet ditt?”
“Marie Brudevold, jeg skal være med som…. LAGFØRER.”
Sto der og bruste med fjærene, kjempestolt :- )
Det er altså her det skal være jentecamp i helga, hvor sivile jenter som har søkt befalskolen skal få smake på militæret :- ) Jeg er sendt hit som rekrutteringsassistent, og skal være lagfører-ekstrahjelp sammen med de ekte befalene!
Jeg begynte i stillingen min i overigår, dere…. Snakk om å bli KASTET ut i det. Likære!

I dag var det min første fyfo som menig! (Menig er graden min, du får den etter du er ferdig med rekruttskolen)
(…og fyfo er forkortelsen for “fysisk fostring”, som betyr… Gym.)
Den var ikke like tøff som på rekrutten, vi spilte faktisk bare fotball :- )

Etter fyfo var det romvask som vanlig, og så var det jobb.

Jeg har egentlig ikke fortalt dere så mye om jobben…. Rekrutteringsassistent/mediegrafiker. Jeg har fått kontor sammen med sjefen min (en kaptein, som smilte igår fordi han fikk sjokoladesmisk fra den nye rekrutteringsassistent/mediegrafikeren), han jeg tar over jobben til og rekrutteringsassistenten :- ) Jeg sitter stort sett sammen med han jeg skal overta plassen til, for å komme inn i ting, se og lære. Vi jobber for tiden med et webdesign, plakat og annonse til Andøya Flyshow som er i slutten av Juni. :- ) Storkoser meg, det er jo akkurat det her jeg vil jobbe med!

Etter jobben i dag fikk jeg låne en av Forsvarets biler og tok turen inn til Oslo, Rockefeller. Der var det avslutning på soldataksjonen 2010. Forsvarsministeren, Generalinspektøren for Hæren, Garden, Erik & Kriss og Postgirobygget lagde liv på Rockefeller :- ) Jeg sto ved siden av en Forsvarsminister og digget til Erik & Kriss, altså. HAHA. Once in a lifetime.

Fy fader, så trøtt jeg er. Du ene som skulle til Sessvollmoen og delta på jentecamp; vi sees i morgen!
Dere andre: Snakkes i morgen eller lørdag, eller søndag! Tror ting kan gå litt unna, her…

xoxox

14 Comments »

 1. Åh, stolt av deg :)

  Comment by Carina — 28/05/2010 @ 00:49
 2. Haha, virker som du gir et fantastisk godt førsteinntrykk! Får jo være med på alt! Lykke til med jentecamp, høres spennende ut!

  Comment by Inger-Johanne — 28/05/2010 @ 06:22
 3. Livet ditt altså :D Bra du koser deg!

  Comment by Jannicke — 28/05/2010 @ 07:43
 4. Åh , alt det du opplever da !

  Comment by kristin — 28/05/2010 @ 09:56
 5. Heia Marie, stå på !
  Jeg er en eldgammel dame på 52 år som er sjeleglad over at jeg ramlet over bloggen din her for noen måneder siden :)
  Det gikk ikke lang tid før jeg skjønte at jeg har bodd omtrent på dine trakter, og det er jo et litt snodig sammentreff at jeg faktisk jobbet i stallen da eieren kjøte Diiwa…. Vi var litt av et radarpar; like skvetne begge to, heheheheh….
  Tror ikke de kunne fått en mer positiv eller bedre rekrutteringsassistent enn deg, altså, og du fremstår som et veldig godt forbilde uten å virke “prektig”, hvis du skjønner hva jeg mener…

  Ønsker deg hell og lykke og alt godt videre :)

  Comment by Gjertrud — 28/05/2010 @ 10:29
 6. PPS.
  Blir utrolig glad hvis du sletter den forrige kommentaren min, her er den riktige linken til innlegget: http://4489.vgb.no/2007/10/10/madjoy-presenterer-diiva-and/

  Sånn, nå skal jeg slutte å mase !

  Comment by Gjertrud — 28/05/2010 @ 11:17
 7. Høres ut som om du har det supert! Kos deg masse, Marie :-)

  Comment by Adriane — 28/05/2010 @ 13:11
 8. […] supermarie: sersjant brudevold. […]

  Pingback by supermarie: sersjant brudevold | Femelle — 28/05/2010 @ 13:37
 9. Dette innlegget er på forsiden av Femelle.no! :)

  Håper du setter pris på den ekstra oppmerksomheten. :)

  Comment by Dagens Plukker — 28/05/2010 @ 13:38
 10. Å gud, jeg gruer meg til å begynne å kjøre bil! Men æsjameg, Erik & Kriss? Nei og nei… Men mediegrafiker høres spennende ut da!

  Comment by Borghild — 28/05/2010 @ 19:38
 11. Ååååh, du altså. :) Bra du koser deg i jobben din! Tror det skinner veldig gjennom hvor glad du er for dette, og det må nok gjøre deg til en av de bedre rekrutteringsassistentene. :) Hurra for Marie. :)

  Comment by trille — 28/05/2010 @ 21:33
 12. Heihei!

  Har bare et par spørsmål angående millitæret. Er en jente på 16år som har planer om å søke meg inn i om noen år. Men lurer på om det er noen regler angående piercinger? Og om det at jeg har en liten kneskade vil hindre meg?

  Comment by Adriane — 28/05/2010 @ 22:00
 13. Haha han japanske taxisjåføren kjørte meg fra flyplassen inn til et hotell som jeg skulle bo på,og var fadet meg han som også hentet meg.
  trodde jeg skulle sprekke hver gang han åpnet munnen haha xD

  Comment by Martine — 28/05/2010 @ 23:24
 14. Jeg får nesten lyst til å bli med selv! Men ville nok gått for Marinen om jeg skulle. Glad jeg har god tid å tenke på! Gratulerer forresten, og lykke til!

  Comment by Agnes — 29/05/2010 @ 23:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment