hei, jeg er ny her


Overlevde første dag på Rygge :- ) Denne leiren er jo et helt LAND m.m. Sykt stor. Følte meg veldig liten i dag.
Litt som en forvirret marekatt. Mariekatt. Supermariekatt. ÅÅÅH DENNE KUNNE JEG DRATT LANGT!!….

Ble tatt godt i mot idag :- ) Både troppen og de jeg skal jobbe med virker superfine. Supersjef. Og rommet, selvfølgelig. Er på rom med 3 andre jenter, de virker kjempehyggelige! Hun ene er til og med fra samme by som meg :- ) De har vært her since forever, og skal dimme i juni/juli. Det virker som hele troppen har vært i gamet en god stund, og jeg er faktisk den eneste nykommeren på troppen. Den marekatten er skremt, vet dere.

Jeg føler meg veldig som den nye jenta i klassen, og det er en ny følelse for meg. Det var mye lettere på rekruttskolen, der startet alle med blanke ark. Arkene på Rygge er fulle av… Erfaring. Unntatt mitt, da. Skal nok finne tusjen min jeg også.

JAJA.

Nedtur 1: Jeg får ikke berrett-lue…. Båtlue for resten av livet.
Nedtur 2: Jeg får ikke nytt våpen, jeg må fortsette å slite med AG3…….

Opptur 1: Jeg har fått sånn kul runding til å ha på armen! Viser i morgen :- )
Opptur 2: Jobben som rekrutteringsassistent  på Norgesturnè starter allerede til helgen!! Jeg skal til Sessvollmoen og hjelpe til på jentecampen der! Skal noen av dere dit? :- ) Det er for jenter som har meldt seg på befalskurset tror jeg det var…

Nei, god natt. I morgen blir min første morgen på Rygge, så får vi se hvordan dagan på Rygge går :- ) Over&ut.

14 Responses to “hei, jeg er ny her”

 1. Carina writes:

  Så spennende! Lykke til, gleder meg til å lese hvordan det er :D

 2. Catharina writes:

  Lykke til .. ^^

 3. trille writes:

  Ny helt alene? Stakkars deg da. Men det går nok bra, skal du se. :) Hurra for deg. :)
  Hvorfor får du ikke ny lue eller våpen? :)

 4. Jannicke writes:

  Rygge <3 KJæresten til en venninne jobber der :) I militæret ja!

 5. Inger-Johanne writes:

  Kjenner den følelsen.. skummel! Du kommer deg nok fort inn i gjengen og jobben! Slike utfordringer lærer man utrolig mye av!

  Lykke til imorgen, superrjente!

 6. Vibeke K writes:

  Ja, jeg skal til Sessvollmoen!!! :)

 7. June writes:

  Jeg elsker metaforene dine :D

 8. sunniva writes:

  Masse lykketil fra meg! ;)

 9. ¤MK¤ writes:

  Håper å tror det går bra. Har ikke ord for hvor tøff jeg synes du er!

 10. heihei writes:

  hei hei : ) jeg bare lurer på hvorfor du kaller han for mannekjøtt?

 11. Adriane writes:

  Det går nok fint skal du see! Du er amazing

 12. Marita writes:

  Så morsomt. Jeg har aldri vært innom bloggen din før, så ser jeg at du er stasjonert på Rygge. Der er kjæresten min også:)

 13. Tonje writes:

  Det kommer nok til å gå bra! :D Synd du må overleve med båtlue og AG3, men jaja. Håper din første morgen på Rygge går bra! :D

 14. Annemarie writes:

  Ho jenta fra Fredrikstad heter tilfeldigvis ikke Solfrid eller? :P

Leave a Reply