takk for meg, Fredrikstad


Han har faen meg fått blader, dere :- ) Neste gang jeg kommer hjem vil jeg ha kirsebær!

Nå flytter jeg til Rygge! Kommer til å savne deg, kjæ… LOL han leser jo ikke bloggen uansett.
Det blir ikke så lenge til vi sees igjen, venner og familie! Husk å klappe katten og gi treet vann.
Og IKKE GLEM at jeg fyller 20 år 19. Juni, ønskeliste kommer.

Lykke til med eksamner og tull, JEG VET DERE KAN, stalkere! Snakkes sikkert i kveld :- )

13 Responses to “takk for meg, Fredrikstad”

 1. Jannicke writes:

  Lykke til med Rygge Flystasjon ^^

 2. Silje Marie writes:

  Masse lykke til, SuperMarie! Jeg trodde jeg kom til å slutte og lese bloggen etter du var ferdig med madla, siden du var i samme tropp så Kjell! Men jeg syns det alltid er like kjekt å morsomt og lese, så jeg måtte bare lese videre! Hihi, kos deg!!!!

 3. kristin writes:

  Lykke til, og kos deg masse :)!

 4. Isabella writes:

  God reise<3

 5. stine friis writes:

  Honnør er kult! Heter det det forresten?

 6. trille writes:

  Ja, du de små de vokser veldig fort! Er sikker på at han kommer til å savne deg masse. :)
  God tur til Rygge, lykke til! Gleder meg til å høre videre. :)

 7. Eirin writes:

  Eksamen kom, og GIKK. :P

  Kos deg. Finnes ikke misunnelig…

 8. Chatrine writes:

  heyheyy, synd at du og mannekjøtt ikke er på samme sted da :( ingen romantiske snikturer, eller annet klissklass som får oss til å dø. liker at du er tilbake! elsker å høre at du suger så jævlig også får du den mestringsfølelsen! okei, du suger ikke, men du får det til å virke som om hele verden er din når du faktisk klarer det :) du må jo ha mer tro på deg selv jente, for du er jo jævlig badass <3 loveit

 9. L I L I J A writes:

  Svar ang http://www.lilija.com/t-shirt-bloggmeck/ :
  Tack söta! :D

 10. ¤MK¤ writes:

  Fiiine bilder! Det å plante noe gir håp. Håp om fremtiden sånn som du skriver her=) jeg liker det godt! Kjæresten din burde virkelig lese bloggen, det er jo mye søtt han går glipp av her, virkelig! Kjæresten min har også bursdag den dagen så jeg skal nok huske deg;)

 11. Ida writes:

  Jeg er sinnsykt dårlig til å style håret mitt, og sliter med å få det til å høre på meg og bli slik jeg ønsker. har jo hørt at håret ikke skal touche uniformen. er det lov å bare knyte håret i en sto ball, eller er det strengt med hvordan dette er? :)

 12. Ronja writes:

  Sv; hehe, joda :P men jeg har ikke hørst Stefania si det, eller sett henne skrive det! Å du førte det inn i bloggverdnen :P hha

 13. HANNE.SK writes:

  DU ER SÅ RÅ! Måtte bare si det, liksom….

Leave a Reply