pollenallergi 2010

Vi griller hjemme i dag :- ) Festen har egentlig begynt der nede, men jeg sitter her og drikker cider alene i leiligheten fordi jeg er for sjenert til å komme edru ned i min egen brors fest. Herregud, for et liv……..

Håper dere får en spenstig pinsehelg, dere! Til uka er det på’n igjen med militærlivet, da skal dere få slippe å få daglige oppdateringer om et jævla kirsebærtre og evig gnål om en tv-psykolog.

9 Responses to “pollenallergi 2010”

 1. Emilie writes:

  Hvaskjer?

 2. Emilie writes:

  Wow, digger madrassen!

 3. Julie Susanne writes:

  jeg liker gnålet om dr.phil jeg <3

 4. Phjortis writes:

  Undertegnede skal ut i F-town i dag. ;)

 5. Sunniva writes:

  Fine gardiner!

 6. Victoria writes:

  Men hvor er Dr. Phil?!!! Det sendes jo ikke i marra, jo :( I følge tv3.no allefall. Ps. liker når du blogger om Philipuz.

 7. chatriiine writes:

  liker trekjøtt <3 men liker militæret ogsåå!

 8. Stian writes:

  Du får ha lykke til videre i militæret, FLS Brudevold :) Du vil oppleve en ny side av militæret på Rygge. Der kryr det av kapteiner, majorer og alle andre grader. Det høyeste er faktisk en general (generalinspektøren for luftforsvaret, veldig hyggelig kar faktisk) men ikke vær redd, du “slipper” å gå i rett og hilse på alle sammen. Er vel faktisk ingen som bryr seg om det der. Det er bare å snakke vanlig med alle, uten å melde deg “korrekt”. Jeg og alle andre hilste aldri på noen eller meldte oss når vi snakket med offiserer/befal :D

  Have fun!

 9. Eirin writes:

  Treet er da herlig! Det er forresten fargene på verandainteriøret ditt og. Kan jeg få flytte inn?

Leave a Reply