perfekt


Herregud, jeg har jugd til dere!!! Unnskyld. Det er ikke Fjellrevenjakke, det er Levis. JAJA varm og digg er den uansett. Og det var fortsatt et kupp ut av en annen VERDEN…. Jeg bor i den nå. Sitter inni her og ser the OC. Søndagslove.

I går var jeg på hockeykamp igjen! Tok meg i å sitte å humre for meg selv. Det gjør ikke akkurat VONDT i øynene og se veltrente menn i hockeydrakter. :- )

Etter kampen dro vi i bursdagsmiddag for svoger, og videre på party hos Thea. FOR en natt…. Hvis drama hadde vært drivstoff, hadde vi kommet fra Fredrikstad til Kina i løpet av natten. OMG. Dere er alt i verden for meg, favoritttøsene mine. Love u.

I dag er siste mulighet for å vinne extensions, dere. KLIKK HER for å komme til konkurransen. :- ) Lykke til, i morgen trekker jeg vinneren.

Jeg gikk utendørs med SOLBRILLER, pysjbukse, gårsdagens sminke og hår herfra og til månen i dag. Sier seg selv at jeg ikke er særlig snakkesalig i dag….. Fin søndag. Senere, stalkers.

6 Responses to “perfekt”

 1. Maylinn Bjaaland writes:

  Så fresh header du har! :P

 2. Mari kit. writes:

  Utrolig fin tights :D jeg krysser alt jeg har for at jeg vinner konkurransen din!!

 3. Vilde Kristine writes:

  Elsker jakka! Har samme tights selv forresten :)

 4. Vilde writes:

  Hang meg på den hårfine konkurransen jeg!:D

 5. Dee writes:

  hockeykamp skader aldri;)

 6. Phoebe writes:

  åhnei, lyver du og! Skuffa ;p

  Du, fikk ikke sendt deg epost jeg. Adressen din funket ikke… Har et stort spørsmål til deg serru.

Leave a Reply