February 27th, 2010

fjellreven står og hylar
Sponset bitch igjen….. rfsu.com &&&& ibling.no Tusen takk!

Carmexen er den beste leppelegen jeg har prøvd, åååh. Uslåelig. Vinteren eat my lips, og Carmex er reddende engel. Jeg skal innom panduro i morgen og kjøpe miniatyrvinger som jeg skal lime på Carmexboksen.

Blingene var dødsfinesøte, nå må jeg bare finne ut hvor jeg skal sette dem. Dr Phil pryder allerede macen, så blingene skal få glitre et annet sted. :- ) INGEN tar plassen fra Dr Phil……
Blingene er kjempekvalitet og limet sitter godt virker det som. Jeg klarte å MISTE en av blingene rett over Dr Phil, så nå fikk han en diamant allikevel. JAJA de er jo diamanter begge to. Både Phil og diamanten mener jeg.
Blingbling. Elsker leopard og zebrabling, OG de enkle blingene som ikke henger sammen som et stor blingbilde. Selvstendige blinger. De får liksom plass overalt og pynter opp veldig! I morgen må jeg sette en diamant i bilspeilet. Så at Thea hadde det, syns det var så fint. Diamantbling. Teller noen hvor mange ganger jeg bruker ordet “bling” her nå?? Jeg skulle hatt en sekretær til å ta seg av det.

I dag gjorde jeg TIDENES kupp i Sverige!! En FJELLREVEN boblejakke, 2000 kr fullpris. Satt ned til 1700 kr. Trodde jeg. Helt til…..

“Heej hva er prisen på den her æ?”

700 kr!!
:- ) Militærfarge. Fornøyd ååååh. Den er så VÆRM!!!

Jeg har tatt bilder i kveld, de kommer snart, jeg må bare….. blinge Dr Phil og danse med Fjellreven først.

9 Comments »

 1. Liker ditt brune hår!

  Comment by Emilie — 27/02/2010 @ 00:34
 2. Digg jakke!
  Carmex – jeg er avhengig, brukt opp én allerede i vinter. Finnes INGEN bedre leppepomade, evur.

  Comment by Wilde — 27/02/2010 @ 00:42
 3. Haha, åh, koste meg masse, superkjøtt :)

  du brukte ordet bling så mange ganger at jeg fikk musikk i ørene. SERR. det sier DINGDINGDING. Gresshoppene danser som gale…åh
  nize jakke

  Comment by Sara — 27/02/2010 @ 01:11
 4. Helt klart KUpp!;D

  Comment by Vilde — 27/02/2010 @ 11:04
 5. Pheet jakke! Haha, lært meg nytt ord.

  Men duu? Lurte på en ting ang tradedoubler saken. Hvor må du sette inn den vertifiseringskoden? Har jo ikke HTML, så aner ikke hvor jeg skal sette den inn :-o

  Comment by Stine — 27/02/2010 @ 11:45
 6. trykk ctrl og f, så skriver du bare bling og der har du det, bling 15 ganger :))

  Comment by anna sofie — 27/02/2010 @ 14:57
 7. Den jakken var litt av et kupp ja! heldig med den :)
  Litt små misunnelig over at du blir sponset. Men så er du en av de som virkelig har jobbet for det, for selvom du har blitt linket av Annais og Livingdoll hadde du uansett kommet deg såpass høyt opp.

  Comment by Mari kit. — 27/02/2010 @ 23:49
 8. Haha, fjällräven som ikke er fjällräven :D Likte den uansett da, Mær. Den var veldig ålreit!

  Comment by Carina — 28/02/2010 @ 14:38
 9. […] jeg har jugd til dere!!! Unnskyld. Det er ikke Fjellrevenjakke, det er Levis. JAJA varm og digg er den uansett. Og det […]

  Pingback by supermarie — 28/02/2010 @ 16:35

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment