February 25th, 2010

Icequeen nede til venstre

HerreGUD, jeg er så sur!

HAHA sykt ironisk bilde :- ) “Jeg er så sur”……. Men jeg er faen meg det.

Tannleger og reguleringstannleger har voldtatt munnen min i åresvis for å rette opp de ruinene av en tannrad som kom løpende etter at jeg ble frøken tannløs i 1995. Tennene etter melketennene var HORRIBLE. Jeg er dømt til regulering på livstid (!!) og etter tannmassakre og en hel container med dårlige vold-mot-bruden-vitser (jeg heter selvfølgelig BrudeVOLD til etternavn…..) i tannlegestolen KLARTE de å fikse tennene!! Smil. :- )

Og så er det medaljens mørke side…

Tennene mine vokste ut OPPÅ hverandre når jeg var liten. Jeg har så sykt liten munn at tennene mine stelte seg i KØ i stedet for på rekke, og til slutt måtte jeg trekke fire tenner før reggisen skulle på. Broren min var også braceface. Og mamma. HAHA, mamma, husker du når jeg kom fortvilet inn på badet når jeg var liten og erklærte at jeg ALDRI i verden ville ha tatovering? :- ) Tonen var sånn “pliiiiis la meg slippe tatovering mammaa”.
Jeg blandet kroppskunsten “tatovering” med ordet “regulering”. Lættis

Men det var ikke det jeg skulle si….

Tannlegetime igår kl 09.00. Jeg har en fast tannlege som jeg ikke ANER om er trivelig eller ikke, for jeg hører aldri en DRITT av hva hun snakker om…. Jeg hører bare NIPPEL.
Jeg blir alltid sittende med en D-cup pupp INNE i øre. Åååh hater det.
Alle som har vært hos henne vet hva jeg snakker om, dere skulle SETT facestatusen min når jeg nevnte henne der. Kommentarer nok til å fylle hele Oslo spektrum. Alle hadde been there done that…. For å si det sånn.

Men det var ikke DET jeg skulle snakke om heller.

Når jeg skulle trekke tenner (puppen i øret da også), fikk jeg ikke færre enn FIRE sprøyter med bedøvelse i tannkjøttet. 2 oppe 2 nede. Hun satt sprøytene, og gikk fornøyd av gårde for å pakke ut en tannlegestol. De hadde fått ny.
Så satt jeg der da, og klødde meg i øret for å få ut følelsen av pupp som hang igjen. Hun kom tilbake en halvtime senere, plasserer puppen i øret mitt – igjen, og RIVER UT en tann…..

….UTEN bedøvelse (!!!!!!!), helvete, jeg trodde jeg skulle dra frem hagla og skyte noen der og da. Det svimlet for meg.
Jeg hørte tannrota bli revet opp fra kjøttet, jeg hørte nervene ryke, jeg FØLTE nervene ryke, en etter en. (au)
Jeg hadde et helt tannlegekontor i kjeften så jeg klarte ikke annet enn å lage svake mongolyder, prøvde fortvilt å utrykke at bedøvelsen hadde sluttet å virke. “Ojsann gjør det vondt???” Og så REV hun faen meg ut 3 tenner til……
At jeg lever den dag i dag, at jeg kan sitte her og fortelle dere historien, er svarte faen meg MIRAKULØST!!!!!

Det her er 4-5 år siden nå, jeg var rundt 14-15 år.
Tennene er dritfine nå, FORNØYD. :- ) Men en jobb i et bakeriutsalg er vanskelig, og i går hadde jeg bestilt time for å fikse et hull. (Ntåå ikke DET hullet daaa….!!)
Det er en sort prikk i tanna mi, som iser som et helt AntarktIS, og jeg hadde mannet meg opp i en og en halv uke, virkelig forberedt kropp og sjel på….

…Å BORRE!!

Jeg satt meg i tannlegestolen – som alltid, hun dyttet puppen inn i øret mitt – som alltid, lyste litt rundt, pirket litt i tennene, fikk meg til og blø og så…. Setter hun i gang med å JUGE.
“Næææ ække no hull her???”
Så ba hun meg slappe av (tror jeg da, hørte ikke en dritt av det hun sa nå heller… Puppen vet dere.) og la på et belegg som liksom skulle dempe isingen.
Og så ba hun meg komme tilbake nærmere jul. Herregud. Jeg ville ikke oppføre meg som en bedreviter, men hvordan KUNNE hun si at det ikke var hull??? Jeg spurte om ALT rundt isingen og den sorte prikken, prøvde å lirke ut bevis for at det ikke var noe hull, og hun bortforklarte seg (tror jeg, puppen gjorde meg døv) som om hun aldri hadde GJORT annet.

“Neida du hakke hull.” :- ) Hun er beryktet for det, nemlig. Så lenge du er under 20 år, har du ikke hull. Det er en REGEL. Jeg fyller ikke 20 før til sommeren, hvorfor tror dere hun ba meg komme igjen senere?? Nettopp!!!!11
Når du er under 20 betaler du nemlig nesten ingenting hos tannlegen, mens etter du har fylt 20 betaler du full pris. Jeg betalte feks 80 kr for tannlegetimen idag, og fullpris er 329,- Hadde hun tatt hullet nå, hadde jeg jo ikke hatt noen grunn til å komme igjen som 20åring!

Har et eksempel til, med broren min. Han hadde et hull – det sa hun også, men hun sa “det tar vi neste gang” i stedet for å ta det med en gang. “Neste gang” hadde nemlig bror fylt 20, dvs mer penger til henne :- ) Hun nektet å borre. Det samme skjedde kameraten hans.

HERREGUD, jeg blir så grinete!! Det går ikke an å drive praksis på den måten, de skal liksom være der for å ta vare på tannhelsa vår også tenker de BARE penger!! Vedder på at sjefen hennes har skrevet det i arbeidskontrakten til alle på kontoret. “INGEN under 20 år har hull, dere.”
Hvis militærtannlegen om 4 uker forteller meg at jeg har et saftig hull der isdronningen sitter, skal ørepuppen få høre det….. For å si det SÅNN. Og tannlegebesøket i går som liksom skulle FJERNE sort prikk (HULL) med isdronning i, hjalp ingenting. Nå er det beskyttende laget slitt vekk, og isdronningen smiler som aldri før. Hadde smilt jeg også hvis jeg hadde hatt friske tenner å smile med…..

Okeey. Har ikke tid til å snakke med dere lenger, skal på kino med kjøttet. <3

Har dere noen dritthistorier fra tannlegen? Haha selvfølgelig har dere det. Det er TANNLEGER vi snakker om…..

(Bare sånn tilfelle – ingenting i mot Dr Pupp personlig altså (bare litt, etter tanntrekkingen uten bedøvelse), blir bare så sur på hele systemet…)

27 Comments »

 1. Ingen skrekkhistorier fra meg, jeg skal borre mitt første hull i mars, føler dette kanskje ikke var riktig innlegg for meg å lese på nåværende tidspunkt. Min tannlege er en mann da, kanskje jeg får en pikk i panna hos tannlegen? Det hadde vært litt kos da:)

  Comment by 9cko — 25/02/2010 @ 20:09
 2. Sist jeg var hos tannlegen var tre menn rundt meg, med SEKS speil/pirke/ogmasseannet – dings inni kjeften min.Slik satt jeg en halvtime. En av de seks “redskapene” var forresten den spylern. Han mest uerfarne bruke suget til å suge fast tunga mi, ikke fjerne vann, så jeg endte opp med pandaøyne og vann i nesa ganske fort. Neste gang krever jeg å ikke få en utlending som sier ; “Sånn her gå bra du se”

  Comment by Eirin — 25/02/2010 @ 20:20
 3. Hahaha, jeg hadde en reguleringstannlege, han var egentlig bare søt – men husker i åttende klasse vil jeg slå ut alle tenna (heeeehehee) hans når jeg var der på et lite besøk. Med pappa ved min side begynte han dramatisk å spørre meg ut om gutter. La meg bemerke at dette var 8. klasse, med PAPPA ved min side. Svært så pinlig saker. Jeg prøvde hardt å snakke meg bort (lol, jeg sa bare nei) på om guttene i klassen var noe søte. nei vel, så de var ikke det sa han – hva med de i 9.? ikke de heller? åh så du liker dem eldre da, 10. klassinger? Han GA SEG IKKE å konkluderte med at jeg kom til å flytte til Narvik & få en gård med geiter med DEN ELDRE mannen jeg vistnok elsker. dø.

  Comment by Viccc — 25/02/2010 @ 20:28
 4. Åååååååååh, stakkars deg! Jeg får vondt i magen (les: tenna) av å lese dette. Jeg hater tannlegen, virkelig dypt og intenst hater tannlegen. Ikke bare en, men alle sammen (selv venninna mi som studerer odontologi, det bare må være sånn).
  Innmari dårlig gjort av dem å praktisere det der da. Helt bak mål. Men army-tannlegen kan vel fikse, så slipper du Dr Pupp igjen. :D

  Jeg hadde null problemer med tannlegen helt til den grusom episode i 2002, ene tanna mi sprakk rundt et hull, og jeg dro til tannlegen. Der skulle jeg trekke tanna og fikk derfor en bedøvelse eller noe. Da han begynte å trekke så gjorde det så vondt at han måtte sette nye. Det ble ikke særlig bedre, jeg kjente alt for mye og jeg klarte ikke å sitte i ro – jeg fulgte liksom opp etter tanna. Da ble han sint og ba meg om å dra, sånne forhold kunne han ikke jobbe under! Jeg nekta jo selvsagt, tanna var jo halvveis ute. Så etter litt krangling mellom oss fikk vi en tannpleier til å være til stede resten av timen, og han satte igang med å trekke videre. SNÆPP sa det så. Han mista litt fokus og drylte trekke-redskapet i den litt skjøre tanna bak, sånn at den knakk (var visst et hull inni der også). Thænk ju. Så da måtte vi borre på den nylig knuste tanna bak den nylig trekte tanna. WTF?! Jeg ville ikke, tannpleieren protesterte og tannlegen gav faen. Og for å være virkelig snill, så borra han uten å legge sånn middel i mellom for å få hullet fristk, og så gikk bedøvelsen ut før han ble ferdig. Stas. Nevnte jeg at dette var lille julaften? 4 måneder etter måtte jeg til en annen tannlege for å borre opp hullet fordi det var blitt større etter at han glemte middelet. NAJS. HATER DEN DUMME MANNEN! HATER ALLE TANNLEGER. TERRORISTER hele gjengen. Æsj. Nå skriver vi 2010, og jeg har ikke vært hos tannlegen siden. Jeg har i alle fall 6 hull. De får bare bli der. :/

  Comment by trille — 25/02/2010 @ 20:33
 5. Så frustrerende! Jeg har trukket to tenner selv med ikke-fungerende bedøvelse, to JEKSLER som ikke var løse whatsoever. Jævlig!!

  Comment by pernille — 25/02/2010 @ 20:43
 6. Skal LOVE deg jeg har grusomme historier å fortelle ja!
  Tannlegen min er nemlig et polsk monster(med digre pupper) som hater meg, og borrer så ofte hun bare kan. Liker å flerre opp tannkjøttet så hun må tømme inn spyvæske som selvsagt får meg til å hoppe i stolen og kaste opp i vasken.. hater det kvinnemennesket

  Comment by Sunniva — 25/02/2010 @ 21:46
 7. regelen er at de lave prisene gjelder UT det året du er 20 ;) ikke fra den dagen du er 20. så om du ble bedt tilbake til jul igjen, så sier hun nok da; kom tilbake over nyttår!! ikkenoe hull her nei!!

  Comment by julia — 25/02/2010 @ 22:01
 8. Ja HELVETE. Den jævla tannlegen jeg hadde før.. Han sa at jeg ikke trengte å trekke noen tann. Så satt han bedøvelsen (jeg forsto ikke hvorfor han gjor det når han sa jeg ikke trengte det, forvirra). Så gikk han ut, og kom igjen å trakk tanna!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DØDDE!!!! Så jeg bytta tannlege :-) Nå har jeg en über søt en som heter Boris og stopper bare jeg lager en liten lyd. Love <3

  Comment by Cathrine — 25/02/2010 @ 22:30
 9. Tannlegar er noko herk. Eg er i prekirurgisk fase akkurat no og det betyr at eg må til reguleringstannlegen minst to gonger i månaden. Moro…

  Den tannlegedama hørtes ikkje heilt go’ ut…syns at tannlegen min som er bergensar som har oppfunne ordtaket ”spray it, don’t say it” var ille…trur eg må revurdere den gitt,…

  Comment by Anthine — 25/02/2010 @ 22:37
 10. HAHA, utrolig bra innlegg! – kunstpause – haha
  Jeg har en ok historie, fordi jeg gnisser tenner om natten måtte jeg få skinne. Skinnen blir laget av ved å stappe munnen min full av en slags sement-krem sånn at den er formet etter tennene mine. Jeg brakk meg serriøst gjevnlig hvert sekund i sikkert et kvarter med den kremen i munnen, verste tannlegebesøket jeg har vært på… ellers vil jeg gni det inn at jeg ALDRI har hatt hull! yey :)

  Comment by Isabella — 25/02/2010 @ 22:39
 11. Bytt tannlege!!

  Comment by Emilie — 25/02/2010 @ 23:07
 12. Tannlege(kjerringa) mi har masse hår på armene. Det er ikke snakk om KVINNELIG masse, nei, det er sånn at man kan klappe henne på armen og nesten høre at hun begynner å male. Venter bare på at de trekantede ørene (hun mest sannsynlig har) på toppen av hodet skal hoppe ut, og at hun er catwoman neste gang jeg kommer. Hun er faktisk så hårete at jeg ikke tør lukke munnen å blande inn spytt før jeg har fått vann til å spytte ut alt det ekle med (ekle=hårene hun mistet). NAM <3333 tør ikke bytte tannlege heller, hvis jeg gjør det, så får jeg en som stammer. Skjønner ikke hva han sier (nesten like ille som pupp i øret) og han gjorde sånn at jeg måtte ha rotfylling. Blir bare min egen tannlege, jeg….mye lettere

  Comment by Sara — 25/02/2010 @ 23:23
 13. Så ekkel og sleip tannlege :P Trekke tenner var grusomt med bedøvelse så da tenker jeg det var ille uten… Vææ :\

  Comment by Jannicke — 25/02/2010 @ 23:23
 14. Haha, du er så morsom! Men nei, har ingen fæle tannlegehistorier, er glad i munnen min jeg<3 Har alltid syns å dra til tannlegen er en kjempemorsom opplevelse og elsker pirketingen! (Ja, er litt smårart)

  Comment by Vilde Kristine — 25/02/2010 @ 23:54
 15. Jeg måtte trekke 5 tenner, gikk derfor rundt som er tannløs freak den første stunden av 8’klasse, ah joy <3 heldigvis fikk jeg av reguleringa i slutten av 9 klasse og har hatt tenner som perler på en snor etter den gang! får fortsatt frysninger når jeg ser på bilder fra 5 år siden, tho. Tannlegen min lukter alltid fiskeboller, av den grad som gjør at du brekker deg, noe som er ekstra kult i og med at du har en million ting i kjeften samtidig. jeg bare elsker tannleger <3

  Comment by Lina — 26/02/2010 @ 00:23
 16. Dette er ikke den verste, men desidert den ekleste opplevelsen hos tannlegen:

  Det sann en slintre av størket blod (tannkjøtt?) på det speilet de brukte i munnen min. Det var ikke mitt blod. Da tannlegen så det pirket hun det bare bort med neglen. Eeew. Var bare 13, men glemmer det aldri.

  Comment by Sofie — 26/02/2010 @ 00:38
 17. Herregud du er så flink så skrive! Ser jo for meg alt! Vertsbroren min stakk hodet innom her for å spørre hvorfor jeg lo så fælt!
  Har også hatt tannregulering, trukket tenner osv, men har ikke tid til å dele historiene med deg akkurat nå..

  Comment by Linn Jeanette — 26/02/2010 @ 00:55
 18. hehe.. tannkjøtt….. :)

  Comment by helene — 26/02/2010 @ 07:38
 19. BLOGAWARD TIL DEG :) http://ipedersen.wordpress.com/2010/02/26/blogawaaaaaard/

  Veldig morsomt innlegg, forresten. Jeg må le, du skriver veldig bra :)

  Comment by Ingvild — 26/02/2010 @ 15:06
 20. Åååh. Mongokjærring! Ho fant hull hos meg, men “glemte” å si ifra og begynte bare å borre. Uten bedøvelse eller så mye som et ord om hva ho drev med. Og å prøve å snakke med pupp i øret og en haug av ting i kjeften funker jo ikke akkurat helt bra. Etter å ha borra var jeg visstnok ferdig, prøvde å hinte om at ho kanskje burde fikse litt mer på det som var igjen av tanna mi, men NEIDA : ) Hæhæ..for ikke å snakke om månefyren i byn, han togskinnemannen vet du, åHÅ..når jeg blir stor skal jeg sørge for at han må bruke gebiss!

  Comment by Mia — 26/02/2010 @ 16:02
 21. puppetannleger er visst et nasjonalt fenomen… men de er jo myke å lene seg på når man må sitter der i en halv evighet med en sånn munnåpner da :)

  Comment by katrine — 26/02/2010 @ 20:13
 22. Jeg er så uendelig glad for aldri å ha hatt et eneste hull. Vondeste jeg har gjort hos tannlegen er å file litt på hjørnetanna. poor me

  Comment by Emilie Flatner — 27/02/2010 @ 01:55
 23. Har aldri hatt hull, men tannlegen min synger ALLTID når hun holder på nedi munnen.

  Og reguleringstannlegen min bruker ikke hansker…….

  Comment by ingrid — 27/02/2010 @ 02:10
 24. ÅÅååh brudevold, haha, aldri tenkt på det sånn:p

  Comment by AudM — 01/03/2010 @ 21:56
 25. […] dere fortsetter; Dere som ikke har lest det, bør lese dere innlegget om hullet mitt. Ikke DET hullet daaa! :- ) Isdronningen i tanna mi plager meg værre enn noengang nå, og jeg […]

  Pingback by supermarie — 02/03/2010 @ 17:56
 26. […] å fortelle dere om tannlegetimen, forresten. Husker dere at jeg ble sykt sur på tannlegen som ikke ville fikse “hullet” mitt? :- ) Gjett hva! Militærtannlegen ga […]

  Pingback by supermarie — 18/03/2010 @ 23:09
 27. jaaah! Var en gang jeg skulle trekke en tann, og var DRITNERVØS og nektet å gape. Så sa tannlegen at hun bare skal sjekke om tangen passer, og det tenkte jeg at fikk gå greit. Så plutselig bare drar hun ut tannen, og jeg hadde ca NULL bedøvelse og dette var en jeksel som ikke var løs i det hele tatt.

  Lurer på hvorfor jeg hater tannleger altså…… drittkjerring

  Comment by Maria S — 23/03/2010 @ 03:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment