Sooo yesterday
Avskjedsparty for Rebecca (lilla) og Stefania (hun som lærte meg “mannekjøtt”, hun med brillene) i går, før vi dro på byen. De drar på verdensreise om ikke lenge. FLOTT at noen kan kose seg (!!), mens ANDRE drar inn for å slite hardt og forsvare landet vårt, Norge, mot krig og elendighet :- )
Jeg har fylletrofé under foten i dag. Flis….. Dritvondt å gå, i morgen tar jeg rullestolen til pappa. Jeg tror jeg trenger den mer enn han, nå. For å si det SÅNN.

Åh vondt i hode. Vi hadde budsjettfeiring av kjærestejubileum i dag. :- ) Gaver av papir, middag hjemme, film på tv. Elsket det. Helt til hesten til prinsen klikka. Først ut i grøfta (takk, Viking) og så mongo i gården. Hater å se han så sur…. Det er jo liksom JEG som skal være den sure her.

Nattalove

PS lagt ut nye klær på wardroben

6 Responses to “Sooo yesterday”

 1. Ellinor writes:

  DigR dg veldi mazæ
  Natta Supermary!

 2. Elise Bahía writes:

  ja, det var på tide at du kom med den avsløringen (vet du har skrevet det før, men bare for å være fjortis). sykt teit å herme etter venninna di. skjønner at du har lyst til å være henne, men PRØV å være litt original, liksom JEEEZZZZZZ

 3. Marit writes:

  Haha, herlig!

 4. Jannicke writes:

  Koselig feiring i grøfta ;) Ugg, du får si åssen militæret er.. Høres grusomt ut :S

 5. ELISABETH ALMIGHTY writes:

  Det var fælt til lange øyevipper man hadde, da!

 6. Charl8e writes:

  Fint at noen koser seg på gjennomreise ja ;-) Men da blir det ekstra koselig å se dem igjen tenker jeg! :D

Leave a Reply