danserinne


foto: privat

I går var det 7 uker til streng disiplin i kongens grønne klær. Herregud tenk om jeg feiler. Det gjør jeg ikke, for jeg har ingen alternativer. Hva skal jeg komme hjem til? Kjøttet er da der jeg burde vært, jobben mistet jeg den dagen jeg dro og ingen skoler har en tom stol og en klasseliste med Brudevold, Marie. Det er en motivasjon i seg selv, det, at jeg ikke har noe å komme hjem til. Jeg har noen, men jeg trenger NOE også. En jobb, en skole, noe å fylle dagene med. Dr Phil, sofa, blogg og mac produserer ikke endorfiner. Det gjør shaktimatte men den er mamma sin. Hun fikk den av meg. Bruker den hver kveld. Mamma er endorfinerinne. Så hvor skal JEG få endorfiner fra?

Jeg lagde veien min sånn at det ikke er noen vei tilbake. Fin måte å pushe meg selv på. Klar det, eller dø. Rekrutterer dere aper? Motivasjonen brenner innvendig, jeg dævver etter å komme i gang med gasskammeret, situps, trampe i takt, krigsmaling og kamuflasje. Jeg bryr meg ikke om det du sier pappa, for meg kommer militæret til å rocks my socks. Vet ikke hvorfor, jeg bare vet det.
Jeg vet ikke hva jeg går til. Har ikke peiling på hva som venter meg. Vet bare at jeg skal klare det med et bredt glis og sterkere kropp. Det er det jeg skal sitte igjen med. Sterkere kropp, sterkere psyke, hjertet full av nye venner, netthinnen full av nye scener, hodet fullt av bra minner, kamera full av fete bilder. Og krig og fred og politikk og sånn.

48 dager igjen og flatulens er det fineste ordet for promp.

12 Responses to “danserinne”

 1. June Åsheim writes:

  Love the picture.

 2. Daniell writes:

  TUSEN TAKK ^^)

 3. maren writes:

  du er så kul. likte bildet & jeg tror du overlever hva som helst

 4. Liinda writes:

  Du klarer deg nok bra, Marie!
  Jeg har alltid lurt på hvordan man uttaler flatulens.. Det høres ikke bra ut i hodet mitt, så jeg har konkludert med at jeg uttaler det feil!

  SV: Kommer det som et sjokk at jeg HATER dem? Er så fælt!
  Forresten er det jo bare å koble PC’n til TV’n!

 5. AudM writes:

  pretty awesome:)

 6. Emilie (spørsmålsrunde) writes:

  Fin rompe <3 :D

 7. Pernille writes:

  Å så fint bilde! Og du kommer til å klare det!

 8. vix writes:

  blir null problemer for deg. ikke uten grunn du heter supermarie !

  flatulens er ok. men PROMP er ti ganger morsommere! eller fjert. jeg jobber på gastroavdeling og der må jeg spør folk om de har “sluppet luft”. har så lyst å spør om de har prompet eller fjertet. men tror ikke det faller i smak for alle!

 9. Frk. Speilvendt writes:

  show me what you got lizm… :D
  kult bilde!

  jeg håper for guds skyld du kommer til å blogge om millitæret?? og hva skal kjøttet gjøre? kommer dere til å være fra hverandre?

 10. Eirin writes:

  flatulens<3

 11. Helga writes:

  Mooning!

  Lukke til i militæret, tøft av deg.

 12. Vilde Kristine writes:

  Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
  There’s still time to change the road you’re on
  Syns det passa bra til det du skreiv :) Kjempefint bilde forresten.

Leave a Reply