Diiwaaa

Jeg kjenner fortsatt føttene mine i de arvede stallskoene med chaps over. Underlaget ligger fremdeles under føttene mine, hvis jeg fokuserer. Møle, tørt og mykt, hestebæsjen er allerede møkket ut. Jeg kjenner fortsatt varmen fra den hvite, elegante kroppen. De brune prikkene var like vakre som fregnene i ansiktet til MANNEKJØTT. Hei jeg ødelegger fine tekster med å vektlegge store, vemmelige ord. Sykt bra.
Følelsen av den velformede mulen mykt mot håndflaten min kommer aldri til å forsvinne, savner det sånn. Elsket det veldig. Den varme pusten og de beroligende øynene. Elsket henne så sykt mye. Bevegelsene som smeltet over i mine, vi var liksom ett. Når jeg valgte /ignore på salen var vi så nære. Varmt, høyt, elegant. Sammen mot verden. Personlighetene speilet seg i hverandre, speil speil på veggen der, lyse hår i danser i vinden bak begge to. Vårt hår altså, ikke en frisyre/sveis med bein som danser. Hadde jeg hatt langt nok hår hadde hårene våre flettet seg sammen i vinden. Vinden suser fremdeles i ørene hvis jeg sier hysj. Den beste måten å se verden på er å se den mellom to hvite hesteører. Miss u hestekjøtt.

14 Responses to “Diiwaaa”

 1. AIRY writes:

  jeg ble interessert i hester da jeg ble interessert i en gutt som var interessert i hester…
  og i dag kan jeg fremdeles si at de er begge fine dyr!

 2. Jannicke writes:

  Diiwa er så pen! Husker jeg var med en venninne på Skjæløy (hun red en vill ponni som het Don eller noe (?) også fikk jeg låne enellerannen). Koselig sted, søte hester :)

  Savner det helt sykt jeg og.. Ikke lenge igjen til det er hest på meg igjen :)

 3. Maren G writes:

  Er det deg på i flashen, på susse bildet med Diva??

  Herre min! Vi red sammen da vi var mindre!! På Skjæløy, hos Kari!
  Good old days!

 4. Vilde Johnsen writes:

  HerreGUD, så nydelig hest! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten min daglige dose hest ;d

 5. Mia writes:

  Aww : (

  Skulle egentlig babble om gorillapod, men det hadde bare blitt feil.
  Jeg syns du og Bethina kan spleise på hestekjøtt, jeg : ) okei, det hørtes ikke helt bra ut Oo
  menduskjønnerhvajegmener : )

 6. Anthine writes:

  sv: Tenker du greier deg heilt fint. Søskenbarnet mitt var verdas lataste og daffaste gutunge og han kom seg igjennom..han meldte seg til og med på NM i SKISKYTING på TRESKI! xD

  Utruleg fint innlegg. Får meg til å savne min eigen hest…..

 7. W e b - L i n n . n o writes:

  Du har en awards å hente hos meg. ;)

 8. Kaia writes:

  naaw, hun var jo kjempefin! Skjønner litt av hvordan det er, har måtte selge ponnien min og, og får ikke sett henne…Hun var den beste! Men det er jo selvfølgelig ikke det samme da.

 9. Sunniva Elise writes:

  Hest er best! Jeg savner også hestene mine :(

 10. Maren G writes:

  SV: Nei, jeg hadde time på onsdager… Og det var med jentene i klassen, men jeg hadde først Ringo (en grå) også Match (han svarte og brune) på fôr på søndager=)

 11. Helga writes:

  Blah, no vart eg litt lei meg. Skal selge mitt eige hestekjøtt no..
  Kvitingen din var FIN :-)

 12. Birgit writes:

  Ligner veldig på en hest jeg har sett før. Flueskimmel araber som heter Diva. Tror den bodde i Lyngdal eller rundt i omegn. Vet du om det er den samme? Ble helt forelsket i den, for den lignet så utrolig på en hest jeg har stelt tidligere.

  By the way; artig navn på hester i samme stil som mannekjøtt som vi bruker: kjøttmoped.

  Ros: Du har en blogg som får meg til å stjele en pc (har ikke selv) hver dag for å se etter oppdatering. :)

 13. supermarie writes:

  Birgit: Hmm, nei, Diiwa ble født i sverige og bodde der helt til hun kom til stallen jeg var i. Så tviler på at det er samme!
  og jeg LO sammenhengende i et kvarter av “kjøttmoped”!!! HAHAHAHAHAHAHA. Vi må bli bestevenner!!!
  OG tusen takk for rosen, jeg elsker deg!

 14. Tina writes:

  Jeg ante ikke at du hadde drevet med hest Marie! :O :)

Leave a Reply