på nye supereventyr

Støvet* fikk meg hjem på adressen til det gule huset litt tidligere enn planlagt, og i en litt annen form enn de kanskje hadde håpet på, men jeg er nå der i alle fall. På papiret. Fredrikstad Blad dekker behovet mitt for å ikke bli glemt i hjembyen min mens jeg er her ute i de tusen andre byer. Gleder meg til å komme hjem og lese, for jeg husker ikke hva jeg fortalte de om. Og ikke vet jeg hvorfor jeg forteller dere om at jeg har fortalt de noe som helst heller – for dere får jo ikke lest artikkelen uansett. Ville vel bare nøre oppunder at jeg er kjendis, for det gir meg så god selvtillit å vite at dere tror det.

Snakkes senere! Hjerte Tærm. (Gleder meg til mine utenlandske lesere skal google translate DEN, haha!)

I was last weekends main article in the local newspaper, ahah. /end braggin’ See you later! 

*mamma og pappa

10 Responses to “på nye supereventyr”

 1. Ida M writes:

  Herlig! Får så lyst til å reise av å lese her inne! Hvor mye penger sparte du/regner du med å ha brukt på turen (inkludert alle billetter osv)?

 2. Sofia writes:

  Woho, kjendis jo!!

 3. Rebecca writes:

  Så morsomt! :D jeg vil også lese den :(

 4. Annemarie writes:

  Skal be pappa ta vare på artikkelen, så kan jeg lese den når jeg kommer hjem til påske :)

 5. Lise-Marie writes:

  Så hyggelig at du er litt lokalkjendis da!

 6. Nora writes:

  Så spennende! Reiste de ned til deg bare for å ta bilder, eller sendte du de bildene selv ? :P

  Marie svarer: Hehe, mine bilder! :)

 7. Siv writes:

  Æh. LIKER. Kjendisen vår, hihi

 8. Elisabeth writes:

  Avisa finnes sikkert digitalt på buyandread.com, så der kan man gå inn og kjøpe hvis man ikke bor i Fredsrikstad. :-)

 9. Hanna writes:

  Æææ, superkjendis!!! Frækksta got nothing on you.

 10. Luisa Fernanda del Mar writes:

  Fint oppslag!

Leave a Reply