fra en sofa i Sâo Luis

Hey! Bruker ikke mitt eget tastatur akkurat naa, saa jeg skal vaere kort saa dere ikke sliter dere helt ut med alle de vokalene jeg maa spy ut for aa kommunisere nogenlunde norsk…

Jeg ville bare si at jeg er trygt fremme! Jeg glemte matpakka jeg saa fint hadde smurt meg hos den forrige hosten min, kledde paa meg altfor lite til bussen som hadde verdens kaldeste aircondition (og verdens deiligste seter, faktisk!), men etter aa ha overlevd baade sulten og kuldesjokket, kom jeg omsider frem til Sâo Luis. Helt anderledes enn Belém! Byen ble foerst funnet av franskmennene, og arkitekturen her er nydelig. Skal proeve aa faa tatt masse bilder til dere, naar paranoiaen legger seg litt. Det foerste jeg gjorde da jeg kom til den nye hosten min, var aa ta meg en iskald dusj – og hva hadde jeg paa puppen? Mitt eget navn inngravert i huden. Marie-smykket jeg alltid har paa meg, fikk det av mormor og bestefar, orker jeg ikke tanken paa at skal bli stjelt – saa jeg tok det av meg foer jeg dro fra Belem, festet det til stroppen og la det i BH’en. Saa da ble det Marie paa puppen, da. Aa aapenlyst skulle dra rundt paa et speilreflekskamera sier seg selv at da er umulig, saa lenge jeg er i denne tilstanden… Kanskje i mitt neste liv i morgen!

God helg, supers! Er det helg, egentlig? Ha’kke peiling lenger…. Love you!

 

 

 

16 Responses to “fra en sofa i Sâo Luis”

 1. Lise-Marie writes:

  Det er helg i morgen kveld! Nå er det torsdag, blir snart fredag her i Norge! Blir spennende å høre om den nye byen, og ikke minst se mer av den :D

 2. Hanne panne writes:

  Haha! I dag er det torsdag, så det er ikke helg riktig enda – men det nærmer seg! :)

 3. Vanessa writes:

  Hahaha, så bra du er vel fremme! :-D Og ja, i morgen(etter skolen vel og merke) er det heeeelg! Det skal nytes :-D

 4. Rebecca writes:

  Kos deg i Sâo Luis! <3 gleder meg til å se bilder :D hehe, er ikke helg helt enda da, men snart :D

 5. Hanna writes:

  Hurra, så moro!! Kos deg i Sâo Luis, kosemoseoverdose fra skjerm til skjerm. :-)

 6. EventyrEirin writes:

  god helg til deg også! :)

  skal bruke hele helga sammen med flere x-musikkgardister i tigerstaden. gleder meg!

 7. MARGRETEST.BLOGG.NO writes:

  Off, ble sliten av å lese det lille der :p Men så godt å se at du er trygt framme! :-)

 8. Inger - Wales 2012/13 writes:

  Åå kos deg! Gleder meg til å høre mer om Sâo Luis!!

 9. Jannicke writes:

  God helg :D Er helg for meg nå, skal i hvertfall ikke på skolen i morgen, og i kveld skal jeg bare slappe av og se film etter en stressende skoleuke.

 10. Elisabeth writes:

  Akkurat nå er det torsdagskveld, men om under et døgn, da, er det helg :-)

 11. Linn-Elisabeth Halvorsen writes:

  Siden det fortsatt er den 24. er det fortsatt torsdag, men going to hit friday veeery soon!

 12. Pål writes:

  En kraftig karma blandet med litt sunn paranoia er nok bare sunt. ;-)
  Og det er mat også! Haha
  Blir spennende å se hva du opplever. Må nesten google Sâo Luis og se hva området har å by på av fortid og nåtid.
  Enjoy!! :-)

 13. Solfrid writes:

  Bra du har kome deg heilskinna fram! Blir moro å sjå bileta når paranoiaen har lagt seg ;)

 14. Luisa Fernanda del Mar writes:

  Gleder meg til å se!

 15. Gunnvor writes:

  Haha ^^
  Ja, det er helg :-)
  Gleder meg til bildene :-)

 16. Siv writes:

  hahah, liker sånn skrivings! DET er utenlandsfølelse!! Du er flink med forholdsregler, du ;)

Leave a Reply