January 23rd, 2013

wednesday beauty


ph_priv

Heyy! I dag har jeg vært ute på livet, dere. Når man reiser er det viktig å huske å glemme kamera en gang i blant, for du ser verden så mye bedre da. Det som liksom skal fange øyeblikkene dine har en tendens til å sørge for at du går glipp av dem i stedet. Så i dag lot jeg kanonbarnet mitt ligge hjemme, og gikk ut for å være tilstede i min aller siste dag i Belém!

Oppdraget i dag var å komme seg ned til Terminal Rodoviário, busstasjonen, for å kjøpe billett til i kveld og reisen videre til São Luis. Det var en herlig gåtur på en halvtime, og jeg så så mye everyday beauty underveis! En mann i knallgul hjelm, som stod som en kul kontrast til den knallblå veggen han hadde bak seg. Tankene hans så ut til å flyte fritt, mens han stod der og malte det sorte gelenderet foran seg. Jeg passerte menn som satt på kasser rundt den lille vognen de solgte vann og andre forfriskninger fra. De pratet høylytt og ivrig i vei på portugisisk, enset ikke den støyende trafikken som brølte forbi hver gang det ble grønt lys. Jeg passerte en middelaldrende dame, sendte henne et smil og fikk et hjertevarmende et i retur. Det må mer enn et kamera til for å fange opp dagligdags skjønnhet som det.

Jeg fant Rodoviário, hadde som vanlig det viktigste jeg skulle kommunisere rablet ned på papir for å bli forstått, og kom ut igjen etter 10 minutter, én billett og x antall ønsker om en god tur rikere. Nå gjenstår det bare å lage matpakke, pakke sekken og komme seg av gårde når klokken drar seg mot åtte! Jeg gleder meg!

Fortell noe onsdagsvakkert fra Norge også, a’

Heyy! Today I’ve been out to see the life. When you travel it’s important to remember to forget your camera once in a while, to see the world as it is. The tool that’re supposed to capture your moments has a tendency to make sure that you miss ‘em instead. So today I let my canonbaby stay at home, and went out to be THERE for my last day in Belém! My mission was to find Terminal Rodoviário, the bus station, to buy ticket for tonight and the travel to São Luis. That was a lovley 30 minutes walk, and I got to see so much everyday beauty along my way! A man in a yellow helmet, such a cool contrast to the blue wall behind him. His mind seem to be a whole other place, while he was painting the fence in front of him. I passed men sitting on boxes around their wagon that they were selling water and so from. They were talking loud and passionate about something in portuguese, didn’t even notice the trafic that were running by everytime the light went green. I passed a middle aged woman, sent here a smile and got a heart warming one in return. You need more than a camera to capture everyday beauties like that. 

I found Rodoviário, had as usual the things I wanted to communicate written down on a note, and left the terminal again after 10 minutes – a ticket and wishes for a pleasant trip richer. Now all I’ve to do is to pack my things together, prepare some food and go when the clock is going for 8pm! I’m so excited! 

Now, tell me your wednesday beauty <3

29 Comments »

 1. Vakkert: På fredag skal jeg møte igjen jentene fra troppen. Det er et år siden vi så hverandre sist. Gjett hvem som gleder seg ‘a?

  :-D

  Comment by astrid :) — 23/01/2013 @ 19:09
 2. Forresten, søsteren min fikk denne linken fra en hun holder på med; http://www.google.no/imgres?imgurl=http://data.whicdn.com/images/12425239/tumblr_low4hqdwIQ1qmo6hxo1_500_large.png%3F1311601373&imgrefurl=http://themode.blogg.no/1311751830_27jul2011.html&h=331&w=500&sz=181&tbnid=tBNcFamVQIEAEM:&tbnh=90&tbnw=136&zoom=1&usg=__vD5nahn27PDYDW4QWLBToG9HTb8=&docid=TjjRe_ycpX3HoM&sa=X&ei=URkAUbKcNa734QSjvIGYAQ&ved=0CEsQ9QEwBQ&dur=5443.

  Jeg begynner sakte, men sikkert å tro på kjærligheten igjen!

  Comment by astrid :) — 23/01/2013 @ 19:09
 3. Så sant så sant! Helt sykt hvor mye en får med seg ved å bare være tilstede i nuet! ;) God tur videre! Gleder meg til å følge deg videre på reisen! :)

  Comment by Vibeke — 23/01/2013 @ 19:12
 4. Hva skal man si? Tosifret med kuldegrader og solskinn. Er jo veldig vakkert det også. :-)
  God busstur!

  Comment by Pål — 23/01/2013 @ 19:15
 5. Kos deg videre! Så hyggelige folk det er der nede da <3

  Comment by Marielle — 23/01/2013 @ 19:19
 6. Revyen tar form!!! Premiere i morgen! Æææh, stressssssa! men det går fint – husk å puste! BLIR SÅ GØYY!

  Marie svarer: Aah, lykke til!

  Comment by Mariann — 23/01/2013 @ 19:24
 7. Drømmen om militæret er vakker for meg. Ligger her i senga med to prolapser i ryggen, og mye opptrening foran meg for å nå målet mitt. På en underlig måte er det likevel vakkert for meg å tenke på at nå er det opp til meg å være sterk og jobbe hardt for å nå drømmen min.

  Tusen takk for ordene dine -de inspirerer!

  Marie svarer: Åh, jeg heier på deg! Lykke, lykke til! DU inspirerer, som er så viljesterk og målbevisst. Du når så langt med det! Hjerte

  Comment by Grete — 23/01/2013 @ 19:29
 8. Onsdagsvakkert idag var å ikke grue seg til vaksinasjonen, og heller glede seg til det – for det betyr jo at jeg også reiser snart!
  Og kjenne den iskalde luften mot huden, og sola som nesten blender deg. Og ikke minst, to gutter som gikk samme rød bukse:-) hehe

  Comment by sandy — 23/01/2013 @ 19:36
 9. Skulle gå til bussen som tar ca 15minutter, for å ta bussen til trening og på veien går jeg over en høy bro for altså å kommer over til fastlandet, i ryggen hadde jeg solnedgangen over den lille øya jeg bor på :)) Måtte ta meg et minutt å studere det i en ellers hektisk hverdag, vakkert!

  Så en film om Schizofreni på skolen som varte i 140minutter. Det var ganske vakkert å se hvordan enkelte mennesker lider men som også greier å _leve_. En biograf som var verdt å se: A beautiful mind.

  Comment by Benedicte :) — 23/01/2013 @ 19:48
 10. Takk for updatings fra south america! Fra Norge kan jeg melde ENDELIG a inch snow fall! YES – håper det er begynnelsen på et SKIKKELIG ski-snølag!!

  Comment by Siv — 23/01/2013 @ 19:48
 11. Trenger ikke bilder sånn som du skriver!

  Her i London er det ikke så vakkert for tiden – stress og mas! Dessverre :/

  Comment by Jannicke — 23/01/2013 @ 20:06
 12. 60 stk boller er onsdagsvakkert for meg :)
  De skal konfirmantene mine få på første kurskveld imorgen :)

  Comment by Kristin — 23/01/2013 @ 20:07
 13. Onsdagvakkert hos meg var at jeg fikk et super
  koselig brev i posten av venninnen min! Ble SÅ glad :)

  Comment by Hilde — 23/01/2013 @ 20:14
 14. Sola begynner sakte, men sikkert å komme tilbake i Nord. På Setermoen har vi enda ikke solskinn, men vakrre, duse pasteller fyller himmelen, og sola sender rosa stråler øverst i fjellene. Vintervakkert <3

  Comment by Synøve — 23/01/2013 @ 20:17
 15. Surpriseparty for beste pappa som fyller 60 :-) Vi var bare tre stykk vel og merke… men ansiktet som lyste opp da det sto “25 år!” på kaken og vi skrålte bursdagssangen gjorde det til en super ettermiddag nonetheless.

  Comment by Hanna — 23/01/2013 @ 20:39
 16. Det vakre i denne onsdagen må være de rosa rosene på bordet som ikke har visnet enda, som var en slags innflyttingsgave til hybelen fra oss to jentene. Ellers ligger jeg smådeppa på soffaen og håper på bedre tider innenfor egentlig alt.
  Lykke til videre :)

  Comment by Lina — 23/01/2013 @ 20:51
 17. Kan dessverre ikke dele onsdagsvakre ting fra Norge, men kan bidra med noe fra Durham, England. Her har vi engelsk vinter, dvs rundt 5 cm “snø”, som mer eller mindre varierer fra sørpe og is. Stort sett er det surt og grått, det snør og blåser, regner litt, og starter over igjen. Men, da jeg gikk hjem etter forelesning i dag skein sola, det var vått og sørpete, og jeg fikk skikkelig deilig vårstemning! ..Og det er bare januar enda…!

  Comment by Viel — 23/01/2013 @ 20:53
 18. Det er ganske vakkert(og ikke bare på onsdager) med skyfri nattehimmel – og det en tror er stjerner, men som viser seg å være lys fra fly høythøyt oppe. Offentlig transport in my <3 Blir fint å lese om, det og!

  Comment by Eva — 23/01/2013 @ 22:00
 19. I dag har jeg vært på møte på en vgs, og har så og si bestemt meg for å gå der!
  Så da vet jeg litt mer om hvordan fremtiden min ser ut

  Comment by Maren — 23/01/2013 @ 22:02
 20. Har vært på revy-øvelse med tidenes festligste gjeng :-)

  Comment by Elisabeth — 23/01/2013 @ 22:09
 21. Elever som spontant utbryter i en tann-sang de har lært da en av gutta i klassen mista tanna si. :D

  Comment by EventyrEirin — 23/01/2013 @ 22:16
 22. Her øves det og øves det for premiere på en av verdens mest nydelige operaer neste uke. Sliten helt inn til beinet, men det er så vakkert at det er verdt det uansett!

  Comment by Ingrid — 23/01/2013 @ 22:17
 23. Vanskelig å slå din vakre dag, meen her kommer det noe likevel:
  Onsdagsvakkert: på onsdager er det alltid quiz på studenthuset, så jeg har vært på der med gode venner og hatt det bare gøy, og vi kom på 2. plass! :)

  Comment by Elise — 23/01/2013 @ 22:57
 24. Syns det var ganske “onsdagsvakkert” på jobb idag, tross en veldig travel dag. Sola skinte inn vinduet så jeg ble helt blendet, men det fikk meg til å tenke på våren:) Guuud som jeg gleder meg:)

  Comment by christina — 23/01/2013 @ 23:04
 25. Idag hadde jeg en bra onsdag, for første gang på lenge. Hadde også min første dag i ny jobb :)

  Comment by Julie — 23/01/2013 @ 23:11
 26. Verdens fineste mann ba om å få hente meg på jobb og lagde hjemmelagd pizza til middag til meg. Ble glad i både hjertet og magen!

  Comment by Camilla Albertine — 23/01/2013 @ 23:15
 27. Onsdag ja… Forelesninger, kjæreste, middag og kveldskos! Herlig(:

  Comment by Lise-Marie — 24/01/2013 @ 12:43
 28. Du skal få noko onsdagsvakkert (for meg) frå i går: Eg fann kanskje ut kva eg vil bli ein gong i framtida:-) Endeleg!!! (Berre vent til eg endrer meining igjen).
  Også torsdagsvakkert: eg kom heim ein time tidligare enn planlagt. Det vil seie 5 i staden for 6. Så no kan eg slappe av i ein heil time ekstra og berre la tankane fly. :-)

  Comment by Gunnvor — 24/01/2013 @ 19:51
 29. Skjønner det med kameraet.. Føler alltid at man går glipp av noe når man har det med. Vil jo helst ta vare på alt man ser, men blir fort litt for opptatt av å ville huske det senere, og da glemmer man å nyte det som skjer akkurat der og da :/
  Jeg hadde det onsdagsvakkert på trening i går, etterfulgt av fysikklekser.. Og forresten, oppdateringen av Barten din ble kjempe stilig! :D

  Comment by Rebecca — 24/01/2013 @ 20:25

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment