January 23rd, 2013

verdt å ta vare på

Det var nesten RART å se Norge igjen i denne filmen, etter å ha sett så mye annet og anderledes i snart et halvt år! Filmen kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt, den gjør meg stolt over hva jeg har å komme hjem til og den får meg til å glede meg enda litt mer til å omfavne det igjen <3

A Norwegian video about our country with its values, made for the Armed Forces. Even if you don’t understand what the guy’s saying, it’s worth a look – our nature is really something! Perfect timing releasing this film now, it makes me feel so proud of what I have back home and it really looks more beautiful than ever – after beeing away from it for so long. I’m proud!

14 Comments »

 1. Det er en helt fantastisk film, og jeg har sett den flere ganger på kino. Blir helt myk i magen og litt mer glad i Norge hver gang jeg ser den. De har gjort en veldig god jobb med den må jeg si(:

  Comment by Lise-Marie — 23/01/2013 @ 08:58
 2. Norge er så fint. Jeg blir så stolt av landet vårt!

  Comment by Camilla Albertine — 23/01/2013 @ 10:02
 3. Elsker denne reklama! Rører meg dypt hver gang <3

  Comment by Ingrid E — 23/01/2013 @ 12:04
 4. Den kampanjen og filmen er så bra! Den gjør også at jeg får lyst til å i Forsvaret :p

  Comment by Elisabeth — 23/01/2013 @ 15:15
 5. Åh, for en fin film!

  Comment by Vanessa — 23/01/2013 @ 15:57
 6. Åh, fantastisk fin. Frysninger til beinet.

  Comment by Hanna — 23/01/2013 @ 17:06
 7. Så fin film! :) Norge <3

  Comment by Elise — 23/01/2013 @ 18:21
 8. Leste bloggen din for lenge siden da enda var i forsvaret, men har glemt bloggen din helt – inntil nå! Ser at du er på backpacking, og guuu så mye gøy du begir deg ut på! Skal bli kjekt å bla i arkivet ditt. Kjenner at jeg må ta frem min bedre halvdel, backpacker-sekken min, NÅ. Jer er 21 år og fulltidsstudent, men prøver så godt jeg kan å reise når jeg har tid. Du er meget heldig som har flere måneder på deg, mens jeg har kun sommeren, juleferien og noen uker i mars til å utforske kloden. Kom nylig hjem fra Cape Town, og savner plassen så vanvittig mye. Alle gangene jeg har backpacket (mest alene da de fleste jeg vet om er ikke like wild and free as I am, så da velger jeg selger destinasjon – like greit!) har jeg bodd på hostell, og synes det er supert med tanke på hvor mange nye fine fjes man blir kjent med og at det billig. Jeg vurderer nå couchsurfing til sommeren. Vurderer fiji og NZ, eller tropiske Karibbiean og Costa Rica i en tur. Ting er litt usikkert. Alt jeg vet er at flybillettene kommer til å koste mye. Altfor mye. Skal begi meg ut på nye eventyr, og lurer på hvordan du har blitt kjent med likesinnede mennesker som deg mtp det er mest vanlig med 1 pers som couchsurfer under et tak. Du blir kjent med vedkommende som lar deg sove på sofann, men ellers – møter du ofte andre backpackere? Lurer også på hvor du har bestilt flybillettene dine, og om du bestilte alt på en gang? Til nå har jeg bare brukt skyscanner.com Masse klemmer fra meg, safe travels!

  Marie svarer: Velkommen tilbake! Hehe. Vel, heldig og heldig, jeg sparte jo opp og sluttet i jobben for å få det til, så jeg har vel egentlig heller jobbet for det. Men jeg er glad jeg fikk det til, ja! Åh, Cape Town, det var der reisen min startet. Jeg ELSKET den byen! Jeg backpacker alene selv, trives best med det :) Du burde gå couchsurfing, det er faaantastisk! Jeg møter likesinnede som regel gjennom hostene mine, for de er som meg – og har også venner som er i samme gata, eller så har jeg møtt en hel haug gjennom G adventures turene jeg har vært på i India og Kina. Organiserte backpakkerturer, altså. Det koster litt, men er så verdt det! Ellers går det jo an å oppsøke og besøke backpackerhosteller selvom du ikke bor der selv :) Jeg bestilte alt gjennom Kilroy, alt på en gang ja!

  Tusen takk, og lykke til når det er din tur! Klem

  Comment by MD — 23/01/2013 @ 19:07
 9. Tusen takk for at du deler denne, Marie. For en himla bra snutt!

  Comment by Siv — 23/01/2013 @ 20:06
 10. Ah, fikk helt frysninger av den filmen!
  Nydelig :)

  Comment by Ida — 23/01/2013 @ 20:59
 11. Norge er et vakkert land:)

  Comment by christina — 23/01/2013 @ 22:59
 12. Så vakker!

  Comment by Jenta — 23/01/2013 @ 23:43
 13. Det vil vel eigentleg vere feil å seie at Noreg er verdas beste land på denne bloggen. Er klar over at andre land og er fantastiske, men det er her eg har røttene mine, og vil vel alltid vere knytta til det.
  Føler at du prøver å lokke oss som les bloggen din inn i forsvaret ^^

  Comment by Gunnvor — 24/01/2013 @ 19:57
 14. De videoene er så fine <3 Så inspirerende! :D Borte er bra, men hjemme i Norge er best! Landet vårt er vakkert :D

  Comment by Rebecca — 24/01/2013 @ 20:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment