REISEVIDEO: from New Dehli to Goa

I took SO many short video clips during my travel across the land of India, so afraid to miss anything, haha. This is what I managed to put together from my clips, it won’t even give you a small clue about how magical India was, ’cause that’s totally indescribable – you’ve to see it yourself. But it might get you close to something like a fantasy of it! Enjoy, superpeople <3

Edit: I have no idea why it doesn’t work… Sorry! Check again later!

14 Responses to “REISEVIDEO: from New Dehli to Goa”

 1. Mariann writes:

  Ser ingen video :(

  Marie svarer: Herregud, skjønner ikke hvorfor det skjer hver gang at den forsvinner fra innlegget! Skal være tilbake nå :)

 2. siv kristin writes:

  så fantastisk! utrulig kjekt å sjå video og:) veit i alle fall at eg skal til india en eller anna gang!

 3. Nora writes:

  Åå, for en herlig film! Har så utrolig lyst å dra til India en dag, og kjenner det kribler litt i magen når jeg ser denne filmen. En vakker dag skal jeg også stå der blandt alle menneskene, kjenne de nye luktene, føle varmen og bare leve.

 4. Stine writes:

  så utrolig kult! Elsker filmene du lager. Supert!

 5. Pål writes:

  Magical!!

 6. Agni writes:

  Fytti dæven, du lager de sykeste reisevideoene. De får meg til å ville danse! Tenk å se alt det der på ordentlig, da. Kos deg videre i verden, Super´n!

 7. Bente writes:

  Hei! For en fantastisk reise du har bak deg – og foran deg! Vil ut å reise sjølv, men lurer på korleis du gjør det med mobil og sånt? Har du et spesialt abbonement som er billig i utlandet, kor som helst i verden? Kan tenke meg at det kan bli dyrt å måtte bruke den uansett, men man er vel litt avhengig av den med tanke på trygghet?

 8. Rebecca writes:

  India! <3 har alltid hatt lyst til å oppleve det! det er vel et veldig spesielt land, ser så fantastisk ut! :D og herregud så flinke de er med den Mehndien! ble jo kjempe nydelig :D

 9. Arita writes:

  Ah, så herlig! Genialt at du filmer også :D

 10. Camilla writes:

  Åååh, det så fint ut :D

 11. christina writes:

  Åhhhh så lyst jeg fikk å dra tilbake til India nå:) Husker da jeg var der, så var jeg kjempeglad for å reise derfra haha. rart å tenke på, men var der en mnd da, og ble dårlig og kvalm på slutten og da ble jeg ekstra lei av at det var så skittent overalt hehe:) Men når jeg tenker på d nå så er det det mest fantastiske landet jeg har vært i:) Lengter tilbake… Har du lest shantaram foresten? Hvis ikke, så må du absolutt gjøre det? (handlingen er fra india)

 12. Maren writes:

  Så fascinerende!
  De har så fine klær <3

 13. Siv writes:

  SYKT fint. Takk, Marie.

 14. Lise-Marie writes:

  Åh, har ikke hatt tid til å sette meg ned å se denne før nå! Glad jeg gjorde det. India er fantastisk, vil gjerne se det en gang! Herlig video!

Leave a Reply