January 6th, 2013

when fantasy becomes reality


ph_priv

Ååårrh, jeg føler meg som en lykkelig påkjørt marekatt! Jeg er helt skutt, men herreGUD – det har vært en dag verdt å ta en kule for! Vi spontandro til Universal Studios i stedet for alt vi egentlig skulle, for i morgen er det meldt regn. (Ja, det hender faktisk at det regner litt i eventyret mitt også…) Og nå er jeg så gira at jeg vet ikke opp eller ned på verken himmel eller jord! Jeg har vært på kontoret til ALLE kjendiser i hele verden, det føles iallfall sånn. Cruiset rundt utenfor der stjerner som Johnny Depp, Tom Hanks og Jim Carry baker sine million levebrød, blitt revet inn i realistiske surrealistiske ting som å bli angrepet av dinosaurer og reddet av King Kong (360 graders 3D show, helt sykt), sett snurten av Wisteria Lane (Frustrerte Fruer), gaten brukt i Bruce Almighty (bilde nr 3 fra toppen), hadde jeg ikke tatt bilder av hver eneste ting jeg har gjort i hele dag hadde jeg ikke hatt kontroll i det hele tatt. Det var en hel fantasiverden der inne! Og The Simpons Ride, som en av dere nevnte – ahah jeg lo så jeg skreik! Av alt, i hele dag, egentlig. Bare for å være veldig diffus – for det er det jeg er akkurat nå.

Universal Studios i seg selv er verdt hele flybilletten til L.A., ass. Jeg hadde det så himla gøy der inne at ord ikke er nok, enda så mange klønete setninger jeg iherdig prøver å sette sammen for dere i avsnittet over. Jeg er hes, beina mine verker, ryggen er til salgs og øynene svir, men jeg bryr meg ikke. Jeg er høy på livet, og tenker å holde meg her oppe helt til skuffelsen over å aldri finne huset til Dr Phil drar meg ned igjen. Den tid, den sorg. Hollywood – du blåste støv av det lille pikehjertet mitt! For dere vet når dere er små, og leken deres er så stas at du helt glemmer å gå på do før det nesten er for sent? Det var en sånn dag.

Nå trygler de øverste øyevippene mine om å få kose med de nederste, så jeg må nesten la de. I morgen venter nye eventyr! God natt, og god morgen! Hjerte.

Ps. “VI” er fetteren min, kjæresten og kameraten hans, nysgjerrigperer! De studerer i USA, og fløy ned hit for å møte meg <3 Superhyggelig! 

OMG I’M DEAD! If this day was a man, I would def marry him. I HAD SO MUCH FUN! We went to Universals Studios, and… I have no words. I had the best day of my life, felt like a kid again! I was lauging so hard that I screamed – the Americans know exactly how to entertain you, don’t they?! All this crazy 3D-stuff, with water coming all over you, air, fog, fire, aahhhhh, I just LOVED it! Google translate for more, I’m to tired to function now…. Haha. Sorry! Good night, and good morning!

29 Comments »

 1. Wow, så KULT! Høyrast verkeleg ut som du har hatt ein knall dag i LA :) kos deg vidare<3

  PS; blir så glad kvar gong eg ser d er eit nytt innlegg. Blir så glad av deg, og dette innlegget var ikkje eit unntak!

  Comment by Signe — 06/01/2013 @ 08:54
 2. Universial Studios høres helt amaaazing ut! Det må jeg bare dra en gang!!

  Comment by Kristin VS — 06/01/2013 @ 09:16
 3. Det høres ut som en super dag! Så bra(: Jeg håper du får hvilt deg skikkelig, så du er klar for enda en dag i morgen. Og krysser fingrene for at det er en liten sjanse for at du finner Dr. Phil’s port. Uansett hva som skjer, fortsett å nyt oppholdet der borte(:

  Comment by Lise-Marie — 06/01/2013 @ 09:26
 4. Høres ut som en fantastisk dag! Får lyst til å bare pakke baggen og reise nedover selv. Universal studios liksom…

  Comment by Camilla Albertine — 06/01/2013 @ 10:52
 5. Jeg har bare en ting å si: åååååh

  Comment by Sigrid — 06/01/2013 @ 11:42
 6. ÆÆÆ, SHREK OG FIONA!!!! Nå elsker jeg deg bare for at du har opplevd alt dette, og at du deler det med oss! Er det dyrt i LA? Nå fikk jeg lyst til å ta meg en tur dit selv!

  Comment by MARGRETEST.BLOGG.NO — 06/01/2013 @ 11:56
 7. Uææ så tøft!

  Comment by Marie — 06/01/2013 @ 12:26
 8. Universal Studios kunne jeg HVERTFALL tenkt meg! Hørtes magisk ut :)

  Comment by Jannicke — 06/01/2013 @ 12:30
 9. Hei :)
  Må berre sei at eg digga bloggen din! Det e så kjekt å lese om alt du oppleve på reisa di! Eg har lese bloggen din lenge, og må sei at den påverkar meg. Når du var i forsvaret fekk eg også lyst å reise i forsvaret, og no fristar det å ta fatt på ei verdsreise etter vgs.
  Eg tykkjer du er veldig tøff som tørr å reise slik heilt aleine. Det må vere fascinerande å oppleve verda og sjå variasjonane i landa du reiser til. Eg gleda meg til å lese meir om reisa di!
  Reiseklem fra Maria

  Ps. Kan eg ønskje meg endå fleire bilete frå Universal Studios? Sååå utruleg spennande!

  Comment by Maria — 06/01/2013 @ 12:32
 10. åh det er så koselig å se på bildene dine! jeg har også utrolig lyst til å dra til Universal Studios :( sto i køen inn dit en gang, men det var så varmt og vi alle var slitene så vi dro heller tilbake til hotellet.. Etter å ha lest det du skrev nå angrer jeg sinnsykt! Men det er utrolig morsomt å se at du koser deg da! :D

  Comment by Rebecca — 06/01/2013 @ 13:01
 11. M-I-S-U-N-N-E-L-I-G !!! Drømmen er å reise til Universal Studios – ein gong :) Høres rett fantastisk ut, Marie!

  Comment by Hege — 06/01/2013 @ 13:29
 12. Åh, fyfader så rått! Du er så heldig, lever virkelig ut drømmen! Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, etter at jeg fant den for en uke siden, da jeg trengte litt motivasjon for militæret(og du gav meg en haug med akkurat det, tusen takk!!). Krysser fingrene for at jeg kommer inn:-)

  Men jeg elsker også å lese om turen din rundt verden, du er så kul! Gleder meg til å lese videre;-)

  Comment by Vilde — 06/01/2013 @ 13:49
 13. Angrer sånn på at vi ikke var i Universal Studios da jeg var i L.A. ! Skal helt klart dit neste gang jeg er der :D

  Comment by jeanette — 06/01/2013 @ 13:51
 14. Veldig trivelig at du forteller litt om de du er med! Vil gjerne bli bedre kjent med resten av menneskemøtene dine på resten av reisa di, selv om du kanskje ikke vil legge ut alt og alle på det store internettet.

  Comment by Ingeborg — 06/01/2013 @ 14:32
 15. Var i L.A. da jeg var 4 år gammel, og husker å ha blitt skremt av både King Kong og dinosaurer, men ellers ikke så mye mer. Haha, håper du koser deg mer!

  Comment by Camilla — 06/01/2013 @ 14:46
 16. Den 360-turen er helt syk!

  Comment by Anna ø. i. — 06/01/2013 @ 15:23
 17. Universal studios er bare en fantastisk opplevelse:) Har vært der selv, og jeg hadde egentlig ikke så lyst å dra dit, men er veldig glad jeg gjorde det:) Kos deg videre, SUPERMARIE:) Jeg følger spent med:)

  Comment by christina — 06/01/2013 @ 15:23
 18. Egyptisk ulvemann er jo hot! Og etter å ha lest teksten skjønner jeg jo hvem du står med på det første bildet. Tror jeg! Du kan det å videreformidle, Marie. Det kan du!

  Comment by Siv — 06/01/2013 @ 15:39
 19. Det var coolt for 30 år siden også, med andre helter og enklere effekter.

  Comment by Jonas — 06/01/2013 @ 15:57
 20. jeg har også lyst til å dra til unversial studios! ser så kult ut!

  Comment by ina — 06/01/2013 @ 16:23
 21. Hørtes helt fantastisk artig ut. Jeg vil også til Krustyland. Herregud, ferieplanene mine for de neste årene fylles bare opp… Må ta meg tid til å gjøre noe med den saken. Kos deg videre!

  Comment by Mari — 06/01/2013 @ 18:00
 22. Åååh, LA er et av mine drømmedestinasjoner- jeg håper jeg rekker å dra dit i høst!
  Jeg har akkurat vært i New York (kan hvertfall krysse den av lista!:D), og må bare si at det er en veldig flott Lion King-genser du har fått deg -jeg har nemlig maken ;P

  Comment by Kaja — 06/01/2013 @ 18:28
 23. Universal er det jeg husker best fra da vi var i LA! Jeg var 10 år, og husker ikke alt, og har et stort ønske om dra å tilbake!

  Comment by Maren — 06/01/2013 @ 20:02
 24. Åh! Jeg var der når jeg var 16 år, og det var ett minne for livet! Kos deg videre! :)

  Comment by Marine Grorud — 06/01/2013 @ 21:50
 25. Det hørtes utrolig morsomt ut! Skulle ønske jeg kunne teleportere meg selv dit, slik at jeg slipper både flybillett og kø :3

  Comment by Stine Lind Hjemly — 06/01/2013 @ 22:38
 26. Kult :-)

  Comment by Elisabeth — 06/01/2013 @ 23:38
 27. Ååå så gøy at du hørte på rådet mitt og tok the simpson ride ! :) Ville anbefalt Disneyland og, men det blir fort dyrt med så mykje parkar ;) Kos d i LA iallefall!

  Comment by Magnhild — 07/01/2013 @ 09:50
 28. Å så gøy det virker! Må prøve å få dratt til LA en gang jeg også!

  Comment by Hilde — 07/01/2013 @ 15:59
 29. Tøøøft!!!

  Comment by Sofia — 12/01/2013 @ 00:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment